Sygic GPS Navigation 11.03(25713)
+20
cambiasso
AD_Ofink
alextalexus
li4ko1
izidor66
s_toshkov
baibrother
delvin
marmota
aftermax
arif82
Joro Velichkov
jojo
blagstar
boby_cage
novak
plamenmr
$©@®N™
collectorbg
achodemo
24 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Sygic GPS Navigation 11.03(25713)
marmota написа:Как мога да премахна това за регистрацията ? Задължителна ли е ? При мен нещо нейска да се свърже с ГПС
Провери си настройките за локализация.И на телефона и на програмата трябва да са на Интегриран GPS.
plamenmr- Брой мнения : 100
Местожителство : гр.Балчик
Ако може бих попитал дали ще ме прекара в насрещни улици както едно време ми правеше NDrive? Ovi Maps показва насрещните улици но не ми харесва толкова колкото Sygic. Често пътувам от София до Варна и Пловдив и без GPS съм загубен. Винаги съм в търсене на перфектната програма за Нокиа Н 8.
delvin- Брой мнения : 48
от Ovi maps 3.08 по-добро към момента няма, поне според мен. На Сайджик картите са доста по-бедни, Гармина при голям по-маршрут напр. 2-2500км изхвърля...
baibrother- Брой мнения : 67
boby_cage написа:aftermax написа:Ами значи мога само да съжелявам.....Благодаря
Защо ще съжаляваш, ще ти свърши работа и мемори карта с големина 1 GB, а цената и е нищожна.
Нямам в предвид от финансова гледна точка, а това че има хиляди фалшиви мемори карти които след 2-3 месеца и ги хвърляш. А до колкото и знам си има параметри самата карта с които аз не съм запознат. И ако ще купувам то поне да е нещо което си струва парите колкото и да са. Все пак един път се купува така че няма да се стискам. Та ако можеш ми кажи коя е най добрата за N8.
Поздрави

baibrother написа:от Ovi maps 3.08 по-добро към момента няма, поне според мен. На Сайджик картите са доста по-бедни, Гармина при голям по-маршрут напр. 2-2500км изхвърля...
Не знам, но останах с впечатлението че OVI навигацията не показва правилно. Пример:
Често пътувам до Лом и маршрута го знам перфектно, знам от къде е най пряко, от къде се стига най бързо и т.н. Реших един ден да проверя GPS-а и познайте, задавам за по-пряк маршрут а той ме прекарва през по-бърз. Само докато чух - Преизчисляване на маршрута- и го затворих. Не ми се вярва да не са вкарани всички 1-во/2-ро класни пътища..но не знам.
Поздрави
Моля кажете точно къде и какво се настройва и в телефона и в самата програма за да се използва само интегрираният gps модул ?
Благодаря
*въможно ли е само на интегриран гпс да хваща сателитите буквално за около 5-10 секунди ?преди имах н95 8гб и пак със сиджика доста си поизчаквах да се свърже
Благодаря
*въможно ли е само на интегриран гпс да хваща сателитите буквално за около 5-10 секунди ?преди имах н95 8гб и пак със сиджика доста си поизчаквах да се свърже
s_toshkov- Брой мнения : 16
s_toshkov написа:Моля кажете точно къде и какво се настройва и в телефона и в самата програма за да се използва само интегрираният gps модул ?
Благодаря
Относно настройките на телефона; Влизаш в настройки > настройки прилож. > позициониране > методи позициониране там отмяташ само интегриран GPS това е при симбиан Анна ако си с Беле не знам дали са така. А при хващането на сателитите е нормално да чакаш без интернет.
jojo- Брой мнения : 115
Местожителство : София
Програмата деиствително е супер,но много е посна картата!Аз съм от Панагюрище,ми то почти нищо не дава!

izidor66- Брой мнения : 11
Местожителство : Панагюрище
Женски глас за навигацията.
Разархивирате и поставяте папката във; Sygic > aurares > voices
След това отваряте програмата, влизате в настройки > регионални > избор на диктор, избирате Български (Дани)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Разархивирате и поставяте папката във; Sygic > aurares > voices
След това отваряте програмата, влизате в настройки > регионални > избор на диктор, избирате Български (Дани)
[You must be registered and logged in to see this link.]
jojo- Брой мнения : 115
Местожителство : София
Здравейте колеги при мене на Нокиа е52 нещо нетръгва
Инсталира се появява се иконка в приложенията но неможе да се отвори
Много ще съм ви благодарен за съвет как да я подкарам. Благодаря ви предварително

li4ko1- Брой мнения : 1
li4ko1 написа:Здравейте колеги при мене на Нокиа е52 нещо нетръгва![]()
Инсталира се появява се иконка в приложенията но неможе да се отвори
Много ще съм ви благодарен за съвет как да я подкарам. Благодаря ви предварително
![]()
Това е новата версия на Sygic, оптимизирана за работа под Symbian^3.
Поради тази причина не работи при Нокиа е52!
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
Когато пусна Sygic Installer и си изтегля дадена карта програма сйджик тръгва да се инсталира на ново и всичко се прецаква.Та за това питането ми е имали вазможност да се изтеглят от другаде кото торет или други.boby_cage какво ще кажеш по вапроса
arif82- Брой мнения : 12
Има ли начин да си кача мои POI точки. Ако има - как става този номер и къде да ги сложа.
alextalexus- Брой мнения : 12
Взето от друг форум -
1. Създавате папка X:/Sygic/auramaps/import ако нямате такава, където X е паметта или картата съответно.
2. Копирате .upi и .bmp файловете заедно в тази папка (трябва имената да са на латиница).
3. Стартирате Sygic GPS navigation.
4. Програмата ще открие нова база пои и ще ви пита дали да ги импортне - потвърдете!
5. Вече може да навигирате към любимите си обекти
За по напредналите само за информация вече новият формат за пои е .rupi вместо .upi но програмата работи и с двата формата така че не е необходимо да конвертирате .upi в .rupi.
1. Създавате папка X:/Sygic/auramaps/import ако нямате такава, където X е паметта или картата съответно.
2. Копирате .upi и .bmp файловете заедно в тази папка (трябва имената да са на латиница).
3. Стартирате Sygic GPS navigation.
4. Програмата ще открие нова база пои и ще ви пита дали да ги импортне - потвърдете!
5. Вече може да навигирате към любимите си обекти
За по напредналите само за информация вече новият формат за пои е .rupi вместо .upi но програмата работи и с двата формата така че не е необходимо да конвертирате .upi в .rupi.
AD_Ofink- Глобален Модератор
- Брой мнения : 70
Местожителство : Русе
boby_cage написа:aftermax написа:Ами значи мога само да съжелявам.....Благодаря
Защо ще съжаляваш, ще ти свърши работа и мемори карта с големина 1 GB, а цената и е нищожна.
А ако на телефона имам 4-5 ГБ свободно място,мога ли да иснталирам на телефона?
cambiasso- Брой мнения : 1
Здравейте на всички.Значи свалих и инсталирах както е написано.Отворих програмата но не разбирам няколко неща.
1. От къде да изключа интернета и да не ми търси постоянно мтел мрежата ( влизам в - настройки и там ако отида на свързване има някакви менюта за е-поща , парола и повече опции и явно не е тук къде да отида ? )
2. Като му дам "Заведи ме до "и примерно дам на "Адрес или точка на... " задавам му примерн град "Варна" цъкам доло на готово после пак на готов и ако дам после на меню "Напред Към" нищо не става отваря ми карта "Варна" ....
3.Как мога да направя картата подробна да виждам имена на улици и т.н.
1. От къде да изключа интернета и да не ми търси постоянно мтел мрежата ( влизам в - настройки и там ако отида на свързване има някакви менюта за е-поща , парола и повече опции и явно не е тук къде да отида ? )
2. Като му дам "Заведи ме до "и примерно дам на "Адрес или точка на... " задавам му примерн град "Варна" цъкам доло на готово после пак на готов и ако дам после на меню "Напред Към" нищо не става отваря ми карта "Варна" ....
3.Как мога да направя картата подробна да виждам имена на улици и т.н.
prospect87- Брой мнения : 1
Здравейте, трябват ми карти за Сърбия, Унгария, Чехия и Австрия. Когато сваля някоя карта през Installer-а, Sygic се прецакава и при стартиране ме изхвърля. Трябва да преинсталирам и да презапиша папката наново в паметта.
Може ли да ми посочите от къде мога да изтегля последните версии за въпросните страни готови?
Може ли да ми посочите от къде мога да изтегля последните версии за въпросните страни готови?
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Не работи на Belle FP1 Дава, че няма достатъчно видео памет и ми затваря програмата.
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
Колеги, някой да подскаже линк за сваляне? Благодаря
PieroBG- Брой мнения : 3
Страница 2 от 2 • 1, 2

» Sygic GPS Navigation 11.20(32096)
» Ovi Maps - the free navigation
» CFW Symbian Belle for N8 by ivo777
» Sygic Mobile Maps 10 (v.8.24) за Nokia N8
» Ovi Maps - the free navigation
» CFW Symbian Belle for N8 by ivo777