Проблем с Камерата на Н8
2 posters
Страница 1 от 1
Проблем с Камерата на Н8
Първо искам да поздравя създателите на този форум и да им благодаря за споделят с нас опита и работата си!
Имам следния проблем:
След като качих PR1.1 камерата започна да ми прави номера. От начало не се включваше както трябва и ми изписвашe Unexpected error. Restar telefone. (или нещо подобно) Забелязах, че като я пускам в Landscape режим го прави тоя номер. Преди няколко дена качих модовете V6 и избрах тоя път да ми запаметява снимките и клиповете в една папка. ОК но не ги запазва в една папка,а се появи друг проблем. Камерата се пуска но веднага след снимане изписва същата грешка и не запаметява снимките. Преместих старите снимки от папките и ги сложих заедно в папка Camera. За сега запаметява снимките но пак в подпапки. Телефона не е флашван или хакван. Проблема явно е софтуерен. Дали може да се реши без Флашване.
Благодаря
Имам следния проблем:
След като качих PR1.1 камерата започна да ми прави номера. От начало не се включваше както трябва и ми изписвашe Unexpected error. Restar telefone. (или нещо подобно) Забелязах, че като я пускам в Landscape режим го прави тоя номер. Преди няколко дена качих модовете V6 и избрах тоя път да ми запаметява снимките и клиповете в една папка. ОК но не ги запазва в една папка,а се появи друг проблем. Камерата се пуска но веднага след снимане изписва същата грешка и не запаметява снимките. Преместих старите снимки от папките и ги сложих заедно в папка Camera. За сега запаметява снимките но пак в подпапки. Телефона не е флашван или хакван. Проблема явно е софтуерен. Дали може да се реши без Флашване.
Благодаря
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Re: Проблем с Камерата на Н8
Да с тоя мод съм за 100%
Dracona написа:Да с тоя мод съм за 100%
От него ти дава тази грешка.Деинсталирай го,рестартирай телефона и инсталирай мода за 97% качество и ти гарантирам,че проблема ще изчезне
Благодаря, ще го променя на 97%.
А защо не ми ги запаметява в една папка снимките и клиповете дори и след мода, който трябва уж са свърши тази работа?
А защо не ми ги запаметява в една папка снимките и клиповете дори и след мода, който трябва уж са свърши тази работа?
Снимките отиват в папка Images,а видеоклиповете в папка Videos и все още няма измислен мод тези папки да бъдат променяни по някакъв начин.
Ами при мен не отиват. Пак си се запазват в Camera/231232/2313132 и т.н.
Да,това имах в предвид...в папка Images има няколко подпапки,едната от които е именно Camera,в която също има няколко подпапки,точно там се запаметяват направените снимки.Това е съвсем нормално,при абсолютно всички е така,няма нищо нередно.
Similar topics
» проблем с камерата на 808
» Nokia N8 проблем с камерата
» Проблем с фокуса на камерата на 701
» Проблем с камерата на Nokia C7
» Мод за камерата на N8 ?
» Nokia N8 проблем с камерата
» Проблем с фокуса на камерата на 701
» Проблем с камерата на Nokia C7
» Мод за камерата на N8 ?
Страница 1 от 1
Права за този форум: