Nokia Sleeping Screen; последен ъпдейт 1.13.0
+9
barir
ivan_ivanov
milenic
SoulSurvivor
wise guy
boby_cage
stooki2
mdjurov
ivo.pif
13 posters
Страница 1 от 1
Nokia Sleeping Screen; последен ъпдейт 1.13.0
Nokia Sleeping Screen ще се погрижи за персонализиране на екрана на устройството, когато не го използвате, като го освежи с разнообразна декоративна графика, индикатори за статуса, известия за различни събития и нощен часовник с намалена яркост. В същото време показваната информация има минимален ефект върху живота на батерията, който става нулев, когато телефонът ви е в чанта или джоб - тогава екранът се изключва напълно.
[You must be registered and logged in to see this link.]
ivo.pif- Брой мнения : 32
Местожителство : Limassol
Nokia Sleeping Screen
Здравейте!Инсталирах приложението , работи,но не ми отваря настройките на слийпинг скрийна.Имам инсталирани Qt v4.7.3,Qt Mobility v 1.1.3,qt components.Някой може ли да каже,къде би могъл да е проблема.В момента съм с CFW OFFICIAL Symbian Anna for Nokia N8 RM-596 FW22.014 by ivo777 v1.1.Преди това бях с Symbian Anna CFW by ivo777 N8 14.002 v1.1 и приложението работеше коректно.Предварително благодаря за отговора.Хубав ден на всички!
mdjurov- Брой мнения : 16
Re: Nokia Sleeping Screen; последен ъпдейт 1.13.0
Как го оправи ? за версия 0.55(7) ли говориш тя на мен не ми тръгва по същия начин като и на теб за 0.50 нямам проблеми.
stooki2- Брой мнения : 43
Nokia Sleeping Screen
Да, говоря за версия 0.55.Деинсталирах всички Qt-а и приложението.Свързах телефона с USB кабела към компютъра и инсталирах приложението,което е със Smart installer.По време на инсталацията забелязах,че телефона сам си изтегли и инсталира всичко,което му е нужно от Интернет.Приложението изтеглих от сайта [You must be registered and logged in to see this link.] мен се получи.Успех!
mdjurov- Брой мнения : 16
Дава ми :"грешка при инсталирането" .Идеии ?
wise guy- Брой мнения : 78
включен ли ти е интернета, сигурно приложението ти е със smart instaler...пусни си нета и пробвай пак.wise guy написа:Дава ми :"грешка при инсталирането" .Идеии ?
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Благодаря,стана!
wise guy- Брой мнения : 78
1.3.0 или1.03
milenic- Брой мнения : 74
Местожителство : Велико Търново
Nokia Sleeping Screen 1.10
Нова версия на програмата 1.10, още е топла Официална подписана версия от Nokia Store.
Nokia sleeping screen 1.10(0) модифицирана с добавени скрийнове, за хакнати телефони, неподписана.
Добавени са още много скрийнове, като тези
... [You must be registered and logged in to see this link.]
... [You must be registered and logged in to see this link.]
Последната промяна е направена от SoulSurvivor на Вто 3 Апр - 11:14; мнението е било променяно общо 1 път
Не мога да го изтегля това последното.След изтичане на 5-те секунди ми зарежда главната страница на mediafire.
ivan_ivanov- Брой мнения : 11
Виж [You must be registered and logged in to see this link.], как се решава проблема!ivan_ivanov написа:Не мога да го изтегля това последното.След изтичане на 5-те секунди ми зарежда главната страница на mediafire.
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
Благодаря стана
ivan_ivanov- Брой мнения : 11
Nokia sleeping screen 1.10(0) мдифицирана с добавени скрийнове, за хакнати телефони, неподписана
и още много други, по мой вкус. [You must be registered and logged in to see this link.]
Аз ползвам програтама в Night Mode. Настройвам да е активен от 00:00 до 23:59 и през цялото време имам много готин червен часовник на черен фон
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Има ли възможност да дадеш шерткът на програмата и от къде евентуално да си дръпнем. Тази програма за хакнати тел. ли е или не?Dracona написа:Аз ползвам програтама в Night Mode. Настройвам да е активен от 00:00 до 23:59 и през цялото време имам много готин червен часовник на черен фон
Благодаря предварително
FDGO- Брой мнения : 54
Местожителство : Лясковец
FDGO написа:Има ли възможност да дадеш шерткът на програмата и от къде евентуално да си дръпнем. Тази програма за хакнати тел. ли е или не?Dracona написа:Аз ползвам програтама в Night Mode. Настройвам да е активен от 00:00 до 23:59 и през цялото време имам много готин червен часовник на черен фон
Благодаря предварително
Най-лесния начин е да си я дръпнеш от Nokia Store Програмата си работи и без да ти е хакнат телефона!
Активира се от Settings > Themes > Screen saver > Sleeping Screen
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Другият вариянт да имаш нормално, "дневно" оцветен часовник е да зададеш картинка само в черно - нещо такова:Dracona написа:Аз ползвам програтама в Night Mode. Настройвам да е активен от 00:00 до 23:59 и през цялото време имам много готин червен часовник на черен фон
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
тва с марихуанката много ми хареса обаче драпнах го но само стандартните ми излизат да избера може ли да си го направя само тя да ми излиза
shoto123- Брой мнения : 44
ще едитна едната секция, да е само с нея...но, по късно вечерта ще я публикувам.shoto123 написа:тва с марихуанката много ми хареса обаче драпнах го но само стандартните ми излизат да избера може ли да си го направя само тя да ми излиза
EDIT: Ето версия за всички вкусове, две от секциите са с избрани от мен картинки, 3-тата е с марихуанката на колегата, както обещах, а останалите са с черен тапет(и часовник естествено), за пестене на още енергия, докато приложението е активно [You must be registered and logged in to see this link.] ...на вас оставям да разберете, кое в коя секция се намира
Първо премахнете приложението, ако преди това сте го инсталирали и след това инсталирайте това в този пост.
Бравоооо Амигоооо само не разбрах като отворя програмката пак само стандартните тапети са там как се избират и разглеждат а инак някак си стана и показва само тази картинка мерси
shoto123- Брой мнения : 44
ти си избираш стандартаната,но те се сменят сами.shoto123 написа:Бравоооо Амигоооо само не разбрах като отворя програмката пак само стандартните тапети са там как се избират и разглеждат а инак някак си стана и показва само тази картинка мерси
milenic- Брой мнения : 74
Местожителство : Велико Търново
Версия 1.13.0. Официална подписана версия от Nokia Store.
Similar topics
» Nokia Sleeping Screen
» Nokia sleeping screen
» ExtGPS 1.0.15; последен ъпдейт 1.0.19
» Nokia Email 3.04(5); последен ъпдейт 3.04(18)
» Shazam 3.1.0; последен ъпдейт 3.1.4
» Nokia sleeping screen
» ExtGPS 1.0.15; последен ъпдейт 1.0.19
» Nokia Email 3.04(5); последен ъпдейт 3.04(18)
» Shazam 3.1.0; последен ъпдейт 3.1.4
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите