Музикален Плеър
2 posters
Страница 1 от 1
Музикален Плеър
Не мога да разбера, защо са го направили така този плеър, как да си подредя песните, слагам уж албум с обложка и всичко, в следващия момент, плеъра ми ги разпръсква на по 2-3 песни, защо не са го направили, като си сложиш няколко mp3-ки в една папка и да ти ги показва после заедно, какъв е смисъла да си ги правя в отделни папки, след като после си ги пръска както си иска, ходи ги търси после...сега съм с Анна-та на Иво, и даже при нея е още по-зле.Иначе всичко останало е ОК, даже съм мн доволен от CFW-то на Иво, благодаря ти за чудесната работа Иво!!!
PacoMarotto- Брой мнения : 6
Re: Музикален Плеър
Защото наистина е супер зле вградения плеър. А за това което искаш ползвай FolderPlay и готово. Аз само него ползвам много удобна и хубава програма за плеър.PacoMarotto написа:Не мога да разбера, защо са го направили така този плеър, как да си подредя песните, слагам уж албум с обложка и всичко, в следващия момент, плеъра ми ги разпръсква на по 2-3 песни, защо не са го направили, като си сложиш няколко mp3-ки в една папка и да ти ги показва после заедно, какъв е смисъла да си ги правя в отделни папки, след като после си ги пръска както си иска, ходи ги търси после...сега съм с Анна-та на Иво, и даже при нея е още по-зле.Иначе всичко останало е ОК, даже съм мн доволен от CFW-то на Иво, благодаря ти за чудесната работа Иво!!!
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Similar topics
» Мод за промяна на настройките на еквилайзера в Музикален плеър
» Как да редактираме еквилайзера в Музикалния плеър
» Реклама на Nokia в музикален клип - Fail.
» Как да редактираме еквилайзера в Музикалния плеър
» Реклама на Nokia в музикален клип - Fail.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите