Ovi Store - проблем!
3 posters
Страница 1 от 1
Ovi Store - проблем!
Флашнах телефона,след което овито не работи повече!Дава ми да го изтегля,но при инсталацията ми дава грешка.Направих и рестор,но пак не става!Някакви идеи!?
STORM- Брой мнения : 112
Местожителство : Plovdiv
Re: Ovi Store - проблем!
Да не пускам нова тема реших тук да попитам.Днес пробвах да инсталирам новия Firmware на Nokia N8 с Nokia Ovi Suite. Всичко мина идеално,изтегли се и преди да почне да се инсталира ми изписва,че телефона не е свързан с компютъра,а той си е.Пробвах да го разкача и закача отново,същата работа. След няколко опита ми излезе и някаква грешка Error: 12017. Знам че има и друг начин за ъпдейт - директно от телефона,но искам да го направя с Nokia Ovi Suite
Последната промяна е направена от plamenmr на Пет 18 Мар - 6:29; мнението е било променяно общо 1 път
plamenmr- Брой мнения : 100
Местожителство : гр.Балчик
@storm87,с коя програма направи флаша и колко на брой ти са файловете за флаш в папка RM-596?
@plamenmr,с коя версия на Ovi Suite си,има вероятност да ти дава грешка и ако не си с последната официална такава.Нямам си на идея защо толкова много държиш да флашнеш точно с тази програма,според мен има доста по-добри алтернативи.
@plamenmr,с коя версия на Ovi Suite си,има вероятност да ти дава грешка и ако не си с последната официална такава.Нямам си на идея защо толкова много държиш да флашнеш точно с тази програма,според мен има доста по-добри алтернативи.
Вече всичко работи...проблема беше,че файловете за флаша в папката са били 6,не 7!Оправих го благодарение на теб
STORM- Брой мнения : 112
Местожителство : Plovdiv
Similar topics
» Ovi Store проблем.
» nokia store блокира
» Проблем с Nokia Store
» ovi store update
» Store QML client Qt
» nokia store блокира
» Проблем с Nokia Store
» ovi store update
» Store QML client Qt