СПЕШНО СЕ НУЖДАЯ ОТ СЪВЕТ
2 posters
Страница 1 от 1
СПЕШНО СЕ НУЖДАЯ ОТ СЪВЕТ
Хора здравейте. Днеска си исталирах това приложение за Nokia Maps 3.08 и след това исках да изтрия това приложение,обаче обърках файловете който трябваше да изтрия и изтрих оригиналните файлове и сега навигацията която е не мога да я включа.Моля ви дайте ми съвет как да възстановя изтрите файлове или от някъде да ги сваля и да ги кача на ново. Благодаря предварително !!
Stoilov_Pz- Брой мнения : 6
Re: СПЕШНО СЕ НУЖДАЯ ОТ СЪВЕТ
Опитай да го инсталираш oт OVI Store-"Nokia Maps",или го изтегли от тук [You must be registered and logged in to see this link.]Stoilov_Pz написа:Хора здравейте. Днеска си исталирах това приложение за Nokia Maps 3.08 и след това исках да изтрия това приложение,обаче обърках файловете който трябваше да изтрия и изтрих оригиналните файлове и сега навигацията която е не мога да я включа.Моля ви дайте ми съвет как да възстановя изтрите файлове или от някъде да ги сваля и да ги кача на ново. Благодаря предварително !!
detector- Брой мнения : 139
Местожителство : Варна
Re: СПЕШНО СЕ НУЖДАЯ ОТ СЪВЕТ
detector написа:Опитай да го инсталираш oт OVI Store-"Nokia Maps",или го изтегли от тук [You must be registered and logged in to see this link.]Stoilov_Pz написа:Хора здравейте. Днеска си исталирах това приложение за Nokia Maps 3.08 и след това исках да изтрия това приложение,обаче обърках файловете който трябваше да изтрия и изтрих оригиналните файлове и сега навигацията която е не мога да я включа.Моля ви дайте ми съвет как да възстановя изтрите файлове или от някъде да ги сваля и да ги кача на ново. Благодаря предварително !!
Благодаря! Всичко е точно
Stoilov_Pz- Брой мнения : 6
Similar topics
» Нуждая се от БГ локализацията за Нокиа 6600 версия 5.53
» Здравейте искам следният съвет
» Съвет за тема издаваща приятно тапване при писане!!!!
» Здравейте искам следният съвет
» Съвет за тема издаваща приятно тапване при писане!!!!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите