Мод за смяна на операторското лого
3 posters
Страница 1 от 1
Мод за смяна на операторското лого
Може да сложите снимка вместо логото на оператора
[You must be registered and logged in to see this link.]
Re: Мод за смяна на операторското лого
На Беле работи ли това или ?
The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later.
Дай алтернативен линк, че този нещо има го нема го
The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later.
Последната промяна е направена от SmasHinG на Вто 13 Сеп - 18:13; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : +)
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
SmasHinG написа:На Беле работи ли това или ?
Не знам дали работи под Беле, но докато не се пробва няма да се разбере..Колкото до линка си работи перфектно. Пробвам го 3 пъти подред от дадения и няма проблем. Ще ти го копирам директно, дано тогава успееш ако ли не стане пак търси проблем в браузъра ти.
Хаха човек дай алтернативен линк проблема не е в браузъра ми или в операционата система. А си е в линка отделно тествам през 3 браузъра се тая. Отделно нямам никакви проблеми никъде с нищо освен с тоно твоят линк. Отделно се занимавам с компютри 11 години вече от които 7 професионално. Така, че не ми казвай и да ме разсмиваш, че ми било от браузъра Просто го качи и някъде другаде да го има алтернативен линк ти искам. След което мисля, че няма да съм само аз, а и другите ще поискат като видят и опитат да свалят.
Последната промяна е направена от SmasHinG на Вто 13 Сеп - 19:23; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : +)
SmasHinG написа:Хаха човек дай алтернативен линк проблема не е в браузъра ми или в операционата система. А си е в линка отделно тествам през 3 браузъра се тая. Отделно нямам никакви проблеми никъде с нищо освен с тоно твоят линк. Отделно се занимавам с компютри 11 години вече от които 7 професионално. Така, че не ми казвай и да ме разсмиваш, че ми било от браузъра Просто го качи и някъде другаде да го има алтернативен линк ти искам. След което мисля, че няма да съм само аз, а и другите ще поискат като видят и опитат да свалят.
Ако обичаш не ми се карай..защото как така аз ще отварям без проблем колкото и пъти да искам а ти не,...но няма значение не сме тука да се караме ... но за напред не се дръж с хората така
[You must be registered and logged in to see this link.] И ДА КАЖЕШ ДАЛИ Е СТАНАЛО...
Сега стана няма проблем. А извинявам се, че така си го разбрал не ти се карам изобщо а просто изтъквам нещата не съм искал да ти се карам или друго. А за отварянето може да е до айпи адреса т.е самият доставчик моят да е ограничен или да има някакъв проблем. Защото и друг път съм теглил от мегаъплоуда и не е имало проблеми до сега.aftermax написа:SmasHinG написа:Хаха човек дай алтернативен линк проблема не е в браузъра ми или в операционата система. А си е в линка отделно тествам през 3 браузъра се тая. Отделно нямам никакви проблеми никъде с нищо освен с тоно твоят линк. Отделно се занимавам с компютри 11 години вече от които 7 професионално. Така, че не ми казвай и да ме разсмиваш, че ми било от браузъра Просто го качи и някъде другаде да го има алтернативен линк ти искам. След което мисля, че няма да съм само аз, а и другите ще поискат като видят и опитат да свалят.
Ако обичаш не ми се карай..защото как така аз ще отварям без проблем колкото и пъти да искам а ти не,...но няма значение не сме тука да се караме ... но за напред не се дръж с хората така
[You must be registered and logged in to see this link.] И ДА КАЖЕШ ДАЛИ Е СТАНАЛО...
Н.П.SmasHinG написа:Сега стана няма проблем. А извинявам се, че така си го разбрал не ти се карам изобщо а просто изтъквам нещата не съм искал да ти се карам или друго. А за отварянето може да е до айпи адреса т.е самият доставчик моят да е ограничен или да има някакъв проблем. Защото и друг път съм теглил от мегаъплоуда и не е имало проблеми до сега.aftermax написа:SmasHinG написа:Хаха човек дай алтернативен линк проблема не е в браузъра ми или в операционата система. А си е в линка отделно тествам през 3 браузъра се тая. Отделно нямам никакви проблеми никъде с нищо освен с тоно твоят линк. Отделно се занимавам с компютри 11 години вече от които 7 професионално. Така, че не ми казвай и да ме разсмиваш, че ми било от браузъра Просто го качи и някъде другаде да го има алтернативен линк ти искам. След което мисля, че няма да съм само аз, а и другите ще поискат като видят и опитат да свалят.
Та да кажем сега след като тествах на БЕЛЕ това не работи по никакъв начин за момента поне.
SmasHinG написа:Та да кажем сега след като тествах на БЕЛЕ това не работи по никакъв начин за момента поне.
Щом не е станало веднага, значи няма да стане....аз съм със Anna и веднага се променя логото...
това просто се инсталира така ли?
arif82- Брой мнения : 12
Similar topics
» Мод за скриване на операторското лого
» Смяна на IMEI by CODeRUS
» Смяна на стъкло на Н8
» Смяна на продуктовия код на E7-00.
» Смяна на тапетите
» Смяна на IMEI by CODeRUS
» Смяна на стъкло на Н8
» Смяна на продуктовия код на E7-00.