VNC програма за Symbian
2 posters
Страница 1 от 1
VNC програма за Symbian
Здравейте, има ли наистина добра и практична VNC програма за управление на компютър през интернет за нашите телефони със Symbian? Ако да, бихте ли ми препоръчали някоя и евентуално от къде мога да я изтегля.
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Re: VNC програма за Symbian
Заповядай, https://symbian-modders.bulgarianforum.net/t633-topic#3753Bobkata3302 написа:Здравейте, има ли наистина добра и практична VNC програма за управление на компютър през интернет за нашите телефони със Symbian? Ако да, бихте ли ми препоръчали някоя и евентуално от къде мога да я изтегля.
Благодаря ти, аз този го гледах, но не знам дали работи с Ана? Или трябва сам да разбера Интересно, че за андроид има доста добри такива приложения, но за симбиан не намирам много.
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Не под анна не работи...това е, но пък не всеки е със анна, нали Ако излезе от някъде което ще работи под анна ще постна. ПоздравиBobkata3302 написа:Благодаря ти, аз този го гледах, но не знам дали работи с Ана? Или трябва сам да разбера Интересно, че за андроид има доста добри такива приложения, но за симбиан не намирам много.
Similar topics
» ПРЕВРЪЩАНЕ НА SYMBIAN ^ 3 ТЕЛЕФОН В 3D КАМЕРА ЧРЕЗ 3D PHOTO БЕЗПЛАТЕН V1.6 S60V5 SYMBIAN ^ 3 SIGNED
» Въпрос за програма
» Ъпдейт за Symbian^3 OS - Symbian Anna!!!
» Програма за звездите
» N9 програма
» Въпрос за програма
» Ъпдейт за Symbian^3 OS - Symbian Anna!!!
» Програма за звездите
» N9 програма
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|