Малко информация за NFC
3 posters
Страница 1 от 1
Малко информация за NFC
Може ли да ме светнете какво точно е това NFC? Чух че ще го има в Symbian Belle и даже съм гледал няколко клипчета, но няколко неща не са ми ясни.Какво точно може да споделяш с NFC? Може ли да се свържеш с по-стар Nokia телефон, например 5530 или 5800? А има ли информация кога горе-долу може да видим Belle?
П.С. Аз съм с C6-01.
П.С. Аз съм с C6-01.
Mitko1239- Брой мнения : 15
Re: Малко информация за NFC
Mitko1239 написа:Може ли да ме светнете какво точно е това NFC? Чух че ще го има в Symbian Belle и даже съм гледал няколко клипчета, но няколко неща не са ми ясни.Какво точно може да споделяш с NFC? Може ли да се свържеш с по-стар Nokia телефон, например 5530 или 5800? А има ли информация кога горе-долу може да видим Belle?
П.С. Аз съм с C6-01.
NFC е безжична технология за споделяне на файлове.Телефона трябва да има NFC чип за да поддържа тази екстра. C6-01 няма NFC
NFC поддрържат C7,600,700,701 и N9
STORM- Брой мнения : 112
Местожителство : Plovdiv
Re: Малко информация за NFC
Освен това може да се прави мулти с някой игри чрез NFC както може и да чете електронни карти, примерно като доближа моята C7 до електронната ми карта за градския транспорт я засича, но ми изписва че е неподдържан формат. Тоест ако е определен формат чете нформация от електронни карти също и прехвърлянето на данни също работи с Anna съм и с приятел го изпробвахме и съм доволен !!!
mitko992- Брой мнения : 85
Similar topics
» PR2.0 Beta за Nokia N8 -снимки,видео и информация
» CFW Symbian Belle for N8 by ivo777
» Малко помощ за намиране на тапет
» FIND ME V2.00.1 S60V5 SYMBIAN^3
» Малко помощ от колегите които разбират повече материала.
» CFW Symbian Belle for N8 by ivo777
» Малко помощ за намиране на тапет
» FIND ME V2.00.1 S60V5 SYMBIAN^3
» Малко помощ от колегите които разбират повече материала.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите