гармин-навигация
+11
collectorbg
BigTymers
Чо :)
jojo
Joro Velichkov
Teodor
achodemo
goranowwww
plamenmr
ivo777
julionik
15 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
гармин-навигация
Колеги здравеите интересува ме как мога да си кача гармин навигация за моята нокиа н8.От каде да си я сваля и как сава инсталацията ?Хайде помагаите хора
julionik- Брой мнения : 3
Re: гармин-навигация
Не съм се занимавал с Garmin още от времето,когато бях с Nokia N95,т.e. от години.
@collectorbg беше обещал,че ще постне специална тема за Garmin,но е много зает,когато се поосвободи съм убеден,че го направи.
@collectorbg беше обещал,че ще постне специална тема за Garmin,но е много зает,когато се поосвободи съм убеден,че го направи.
Последната промяна е направена от ivo777 на Пон 21 Мар - 10:32; мнението е било променяно общо 1 път
И аз ще чакам темата с нетърпение
plamenmr- Брой мнения : 100
Местожителство : гр.Балчик
много гадно се инсталира няма ли някои който да качи нужните фаилове
julionik- Брой мнения : 3
За съжаление последната версия на Garmin mobile XT за symbian ,която е от преди 2 години някаде не е оптимизирана за тъч-дисплей и не работи коректно на N8 , най-често забива при браузване на картата .
Проблема обаче е ,че Garmin НЯМА повече да разработват нови версии за Symbian по-разбираеми причи , като най-вероятната е ,че просто Symbian няма "бъдеще" А другата причина която се говори е ,че Garmin нямат интерес и са може би ядосани на Nokia за безплатната OVI Maps която предлага . Между другото картите на OVI Maps се разработват от същата компания ,която прави и тези на Гармин NavTeq ,което май допълнително изостря настроенията на Гармин към Nokia .
Така,че според мен няма място за надежда ,че ще видим нова версия на Гармин за Symbian 3 .
Единствената ни възможност остава да се надяваме ,че OVI Maps ще продължи да се развива и няма да имаме нужда от друга навигационна програма !
Проблема обаче е ,че Garmin НЯМА повече да разработват нови версии за Symbian по-разбираеми причи , като най-вероятната е ,че просто Symbian няма "бъдеще" А другата причина която се говори е ,че Garmin нямат интерес и са може би ядосани на Nokia за безплатната OVI Maps която предлага . Между другото картите на OVI Maps се разработват от същата компания ,която прави и тези на Гармин NavTeq ,което май допълнително изостря настроенията на Гармин към Nokia .
Така,че според мен няма място за надежда ,че ще видим нова версия на Гармин за Symbian 3 .
Единствената ни възможност остава да се надяваме ,че OVI Maps ще продължи да се развива и няма да имаме нужда от друга навигационна програма !
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
Защо ви е друга навигация при наличието на Ovi Maps, което не е компромис, а доста добра програма? Имам база за сравнение, предния ми телефон беше с Garmin, не казвам, че е лоша, но не виждам по какво и отстъпва Ovi...
Teodor- Брой мнения : 71
Местожителство : Sofia
Аз съм сложил и Гармин, но наистина не работи добре и забива почти винаги при браузване.
Joro Velichkov- Брой мнения : 57
Ovi maps е добра, но на мен лично ми липсва, търсенето по номер на блок.
А почити всеки ден ми се налага да търся адреси в София.
А почити всеки ден ми се налага да търся адреси в София.
jojo- Брой мнения : 115
Местожителство : София
Garmin - най-пълна карта
Garmin си остава с най-пълни, подробни и актуални карти карти за България, защото имаме наши разработчици (Geotrade OFRM и BGRoutingMap).
Прикрепям последната официална версия 5.00.60 за Symbian S^1(3ed), която работи на S^1(5ed) и S^3.
Вътре има инструкции, кое къде се копира и инсталира.
Вътре НЯМА карти, защото има много места, от където може да си свалите желаните карти, както и инструкции, как да си направите отключващ файл за програмата (SW.UNL) и отключващи файлове за картите, ако са заключени. (А може и някой желаещ да напише процедурата и да добави програмата за unlock.)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Прикрепям последната официална версия 5.00.60 за Symbian S^1(3ed), която работи на S^1(5ed) и S^3.
Вътре има инструкции, кое къде се копира и инсталира.
Вътре НЯМА карти, защото има много места, от където може да си свалите желаните карти, както и инструкции, как да си направите отключващ файл за програмата (SW.UNL) и отключващи файлове за картите, ако са заключени. (А може и някой желаещ да напише процедурата и да добави програмата за unlock.)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Чо :)- Администратор
- Брой мнения : 120
извинявам се обаче линка който е даден не работи да ли има възможност да се даде друг линк от кадето да се изтегли плс
BigTymers- Брой мнения : 89
Проверих го,работи!Горе вдясно даваш на SKIP AD.BigTymers написа:извинявам се обаче линка който е даден не работи да ли има възможност да се даде друг линк от кадето да се изтегли плс
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
така де обаче като цъкна на dowload и чакам маса време и не почва да се сваля
Проблема е при теб!
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
свалих го гармина обаче незнам как да го инстална и да си го ползвам моля ви ако може да дадете инфо как се прави и как се качват карти защото не мога да се справя благодаря предварително
BigTymers написа:свалих го гармина обаче незнам как да го инстална и да си го ползвам моля ви ако може да дадете инфо как се прави и как се качват карти защото не мога да се справя благодаря предварително
Виж [You must be registered and logged in to see this link.]
Пиши ми ако искаш на лично скайпа ти, аз го имама Гермина версия оптимизирана за тъч и на моята C7 не е направила никакви забивания и неточности, работи като по вода ! Като имам врем ще драсна да е известно за всички ка кстава с мойте файлове за новия симбиан!!!
mitko992- Брой мнения : 85
Колкото повече, толкова повече... Хубаво е да има, кофти е, когато няма...Teodor написа:Защо ви е друга навигация при наличието на Ovi Maps, което не е компромис, а доста добра програма? Имам база за сравнение, предния ми телефон беше с Garmin, не казвам, че е лоша, но не виждам по какво и отстъпва Ovi...
alexbg67- Брой мнения : 485
Здравейте, за пръв път пиша във форума и се надявам да ви помогна. На този адрес (http://www.kirev.net/2009/05/nokia-5800-xpressmusic-garmin-mobile-xt.html) има показано как точно става инсталирането на Garmin и работи идеално на моя N8 с най-новата карта на която има даже и магистрала Люлин.
suio- Брой мнения : 62
Коя е тази новата карта?suio написа:Здравейте, за пръв път пиша във форума и се надявам да ви помогна. На този адрес (http://www.kirev.net/2009/05/nokia-5800-xpressmusic-garmin-mobile-xt.html) има показано как точно става инсталирането на Garmin и работи идеално на моя N8 с най-новата карта на която има даже и магистрала Люлин.
ditomi- Брой мнения : 40
Извинявам се за забавянето. Новата карта е OFRM Geotrade CITY cyr unlock
suio- Брой мнения : 62
искам да попитам Garmin ще тръгне ли на Symbian Belle
Да работи, но има проблем с писането на адресите, по точно не излизат символите за писане.BigTymers написа:искам да попитам Garmin ще тръгне ли на Symbian Belle
Но като го заключиш и отключиш буквите се показват и можеш да пишеш.
Пробвай винаги можеш да го изтриеш ако не ти хареса
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите