Въпрос за Symbian Anna
+2
mitko992
diank
6 posters
Страница 1 от 1
Въпрос за Symbian Anna
Здравейте , днес си ъпдейтнах C7-цата с Anna 022.014. Искам да попитам - преди ъпдейта имах и БГ език навсякъде а сега не и искам да попитам дали скоро ще има БГ език за Анна. Телефона си беше с БГ като си го взех. Благодаря.
Re: Въпрос за Symbian Anna
Ха отдавна има вече BG за Аната просто не си се поразровил как да флашнеш. Драсни ми скайпче на ЛС и ще ти помогна !!!
mitko992- Брой мнения : 85
mitko992, може ли да обясниш как се решава този проблем тук, ако е удобно, защото мисля, че ще бъде полезно и за другите потребители. Аз също имам проблем със сегашната версия на софтуера си на С7 и имам идея да се ъпдейт-на до Анна-та. Ще се възползвам от темичката, за да попитам дали ако си направя ъпдейта през Ови-то ще ми се инсталира по подразбиране вариант за БГ?Телефона ми е от М-тел по принцип, тоест не е купуван някъде от извън БГ...
eva_red- Брой мнения : 4
Заставаш някъде с достъп до WI-FI, набираш от дайъл пада *#0000# ("звезда, решетка, четири нули, решека"), показва ти се актуална информация за версия на софтуера и телефона, отдолу от опции даваш проверка за нова версия, или там, както е преведено check for updates и действаш с потвърждения...eva_red написа:[b]... имам идея да се ъпдейт-на до Анна-та.
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Ако не се лъжа update на Anna Over The Air не се подържа в България (или поне миналия месец не се подържаше). Варианта да ъпдейтнеш официално до Anna е през Ovisuite.alexbg67 написа:Заставаш някъде с достъп до WI-FI, набираш от дайъл пада *#0000# ("звезда, решетка, четири нули, решека"), показва ти се актуална информация за версия на софтуера и телефона, отдолу от опции даваш проверка за нова версия, или там, както е преведено check for updates и действаш с потвърждения...eva_red написа:[b]... имам идея да се ъпдейт-на до Анна-та.
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Така е.Bobkata3302 написа:Ако не се лъжа update на Anna Over The Air не се подържа в България (или поне миналия месец не се подържаше). Варианта да ъпдейтнеш официално до Anna е през Ovisuite.alexbg67 написа:Заставаш някъде с достъп до WI-FI, набираш от дайъл пада *#0000# ("звезда, решетка, четири нули, решека"), показва ти се актуална информация за версия на софтуера и телефона, отдолу от опции даваш проверка за нова версия, или там, както е преведено check for updates и действаш с потвърждения...eva_red написа:[b]... имам идея да се ъпдейт-на до Анна-та.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
По този начин с *#0000# пробвах - даде ми съобщение, че няма наличен ъпдейт. Явно ще е през Ovisuite. Само исках да знам, дали ако го направя по този начин ще имам някакви проблеми, като например да нямам меню на БГ, да ми липсват някои приложения като Офис-а или Adobe Reader например и др.такива недоразумения.... Трябва ли да избиам някаква версия, когато инсталирам или по подразбиране се слага версията за съответната страна - в случая БГ?
по подразбиране е за българия, ако продуктовия ти код е български, провери първо него...иначе приложенията ти ще си останат, ако всичко протече гладко...eva_red написа:По този начин с *#0000# пробвах - даде ми съобщение, че няма наличен ъпдейт. Явно ще е през Ovisuite. Само исках да знам, дали ако го направя по този начин ще имам някакви проблеми, като например да нямам меню на БГ, да ми липсват някои приложения като Офис-а или Adobe Reader например и др.такива недоразумения.... Трябва ли да избиам някаква версия, когато инсталирам или по подразбиране се слага версията за съответната страна - в случая БГ?
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Действаш смело през просото и ако нещо се оплеска се връщаш тук за доубочение. 90% от хората тук си манипулират ъпдейтите през компютрите да го наречем "насилствено", така че много има изписано и каквото не е ясно ще се нагоди някак. И БГ и офис пакети и каквото ти душа иска...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Ами ща се пробвам през почивните дни, ако не пак ше рева тук Благодаря за отговорите
Similar topics
» Въпрос за Anna 025.007
» Въпрос за Nokia N8 Anna
» Ъпдейт за Symbian^3 OS - Symbian Anna!!!
» Symbian Anna за Е7
» RQ:Symbian Anna за C7
» Въпрос за Nokia N8 Anna
» Ъпдейт за Symbian^3 OS - Symbian Anna!!!
» Symbian Anna за Е7
» RQ:Symbian Anna за C7
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите