Нокиа Н8 и Симбиан Беле въпроси ?!?
+4
SmasHinG
Dracona
panchosa
BJlagypa
8 posters
Страница 1 от 1
Нокиа Н8 и Симбиан Беле въпроси ?!?
Здравейте, имам Нокиа Н8 със Симбиан Беле и имам няколко въпроса. Не мога да открия как да си влючвам ръчно "battery saving" режима, както можеше да се прави при Анна и по-старите версии. Също така уиджета за контактите не работи коректно - като влезна в него ми излиза списъка с контактите, но не ми дава да си избера любимите, така че после да ги виждам директно на началния екран. Мога да добавам само шоркъти на отделни контакти, което на мен лично не ми харасва. Ами това е което се сещам за сега. Мерси предварително.
BJlagypa- Брой мнения : 38
Re: Нокиа Н8 и Симбиан Беле въпроси ?!?
Има го режима за спестяване на енергия но е наи-отдоло и затова него виждаш,плазни искачаштото меню и готово.Като задържиш на контакта има опция добави към предпочитани.Дано съм бил полезен
panchosa- Брой мнения : 26
Мерси
Това с контактите стана, но така и не мога да го видя това с режима на спестяване на батерията, дори когато дръпна дроп-даун менюто
Това с контактите стана, но така и не мога да го видя това с режима на спестяване на батерията, дори когато дръпна дроп-даун менюто
BJlagypa написа:Мерси
Натисни копчето за изключване/включване. Там е пестенето на батерията.
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Много багодарности, всичко работи коректно - имате почерпка от мене.
Това което съм установил до момента е че една много полезна програмка не работи на симбиан Беле. Това е Нокиа Панорама
Другото което ме интересува е може ли да се направи плейлиста с видео клиповете ми във вградения видео плеър ? Много е дразнещо след всеки клип да спира и да трява ръчно да пускам следващия.
Другото което ме интересува е може ли да се направи плейлиста с видео клиповете ми във вградения видео плеър ? Много е дразнещо след всеки клип да спира и да трява ръчно да пускам следващия.
Програмите всеки ден излиза нова версия именно за Белето да станат съвместими. Та за панорамата ще почакаш докато излезне за белето. С вградения плеър това което искаш неможе да стане. Ползвай за музиката Folder Play а за филмите нямам идеяBJlagypa написа:Това което съм установил до момента е че една много полезна програмка не работи на симбиан Беле. Това е Нокиа Панорама
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Здравейте, живея в Италия и си купих нокиа Н8, телефона е с гаранция и пълна софтуерна поддръжка, имам пуснат мобилен нет и ползвам много от функциите на телефона за съжаление обаче няма български език оправям се много добре с английския но по някога ми липсва българския. Въпроса ми е има ли начин да инсталирам български без да наруша каквото и да било, да си остане всичко читаво и работещо както е сега.
zarobg- Брой мнения : 7
Местожителство : Милано
Според мен вариянта е да флашнеш с преработен фирм от форум който има бг език но зависи как е в италия с гаранцията тука поне доколкото знам не пада гаранцията при флашване с подобен софтуерzarobg написа:Здравейте, живея в Италия и си купих нокиа Н8, телефона е с гаранция и пълна софтуерна поддръжка, имам пуснат мобилен нет и ползвам много от функциите на телефона за съжаление обаче няма български език оправям се много добре с английския но по някога ми липсва българския. Въпроса ми е има ли начин да инсталирам български без да наруша каквото и да било, да си остане всичко читаво и работещо както е сега.
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Гаранцията ми пада, само варианта да добавя бг. (ако има такъв ) както е сега с тези езици:
01 English
02 french
03 german
05 italian
13 portugese
04 spanish
Просто да добавя бг ако има начин де ако не ще пия една студена вода. А има ли начин да инсталирам само език на писане да ми се предлага от менюто и бг или те си вървят пакет?
01 English
02 french
03 german
05 italian
13 portugese
04 spanish
Просто да добавя бг ако има начин де ако не ще пия една студена вода. А има ли начин да инсталирам само език на писане да ми се предлага от менюто и бг или те си вървят пакет?
Само като идея, що не сложиш Swype с BG речник и да пишеш с него!zarobg написа:Гаранцията ми пада, само варианта да добавя бг. (ако има такъв ) както е сега с тези езици:
01 English
02 french
03 german
05 italian
13 portugese
04 spanish
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
сутринта го инсталирах, само че не мога да намеря от къде да го пусна и как да почна да пиша на бг.
След като иснаталираш Swype, трябва да инсталраш допълнително и българския пакет. Можеш да го намериш в Nokia Ovi Store. Просто напиши Swype - Bulgarian Dictionary и ще ти излезе.
[You must be registered and logged in to see this link.]
След това от програмата на Swype ще имаш опцията да смениш езика за писане. Това става от иконата на Swype(Settings)/Language/Български и си готов
При мен е спрян в момента, но при теб на втория таб трябва да е на ON, рестартирай телефона след като направиш всичко. Успех
След това от програмата на Swype ще имаш опцията да смениш езика за писане. Това става от иконата на Swype(Settings)/Language/Български и си готов
При мен е спрян в момента, но при теб на втория таб трябва да е на ON, рестартирай телефона след като направиш всичко. Успех
mihailradoslavov- Брой мнения : 135
Местожителство : Ловеч
ясно, аз оплесках нещата малко , първо съм инсталирал бг- то затова нищо не е станало сега с два опита инсталирах програмата и после и пак бг-то ,и заработи, дали трябва да ги деинсталирам и да ги сложа на ново как си му е реда или и така става? благодаря много.
Принципно щом ти работи всичко не се занимавай да инсталираш и теглиш на ново. Не че е кой знае колко работа за 5 минути си готов. Но новите инсталирани файлове са се сложили върху старите, или иначе казано когато си инсталирал за втори път те е питало дали да замеши програмата Swype 12.20.00(Примерно) със Swype 12.20.000 и ти си дал ОК и е продължила инсталацията или иначе казано - така си добре
Пиши си на БГ и се радвай на живота ...
Пиши си на БГ и се радвай на живота ...
mihailradoslavov- Брой мнения : 135
Местожителство : Ловеч
Similar topics
» Много въпроси отностно апарат Нокия Н8 и Симбиан
» Проблем с Нокиа Н8 при разговори след ъпдейт към БЕЛЕ
» Питане за оригинално Беле
» Смяна на фабричната тема на беле??
» Нокия Н8 въпроси
» Проблем с Нокиа Н8 при разговори след ъпдейт към БЕЛЕ
» Питане за оригинално Беле