Невъзможно свързване през WI-FI
3 posters
Страница 1 от 1
Невъзможно свързване през WI-FI
Проблема ми е следният:Не мога да се свържа със рутера телефона намира сигнала но когато кликна върху иконката ми изписва че няма връзка,а до вчера се свързваше.Направих ресет на рутера ефект нулев.
Stars1- Брой мнения : 7
Местожителство : гр.РАДНЕВО
Re: Невъзможно свързване през WI-FI
Ако си от София (така има повече опции, не е дискриминация) отиди до някоя метростанция или ОМВ бензиностанция - там имаъ свободни безжични връзки и опитай отново. Може и със съседска, а можеш да дадеш и данни за софта на машинката, и тн... Успех!
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Та значи софта е Anna 022.014 опитал съм всичко което е описано във форумите включително и рестарт ресет и т.н.Проблема го има и при други отворени мрежи.alexbg67 написа:Ако си от София (така има повече опции, не е дискриминация) отиди до някоя метростанция или ОМВ бензиностанция - там имаъ свободни безжични връзки и опитай отново. Може и със съседска, а можеш да дадеш и данни за софта на машинката, и тн... Успех!
проблема е много популярен и на мен ми се е случвало не веднъж, ако имаш антивирусна, премахни яи рестартирай. ако не се получава, форматирай си паметта, където са ти инсталирани приложенията и трябва всичко да се оправи...Stars1 написа:Та значи софта е Anna 022.014 опитал съм всичко което е описано във форумите включително и рестарт ресет и т.н.Проблема го има и при други отворени мрежи.alexbg67 написа:Ако си от София (така има повече опции, не е дискриминация) отиди до някоя метростанция или ОМВ бензиностанция - там имаъ свободни безжични връзки и опитай отново. Може и със съседска, а можеш да дадеш и данни за софта на машинката, и тн... Успех!
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Проблема си остана и след форматиране на паметта.Не знам повече какво трябва да се направи за да се отстрани този проблем.Ако някой има идея да я сподели.amigoloco написа:проблема е много популярен и на мен ми се е случвало не веднъж, ако имаш антивирусна, премахни яи рестартирай. ако не се получава, форматирай си паметта, където са ти инсталирани приложенията и трябва всичко да се оправи...Stars1 написа:Та значи софта е Anna 022.014 опитал съм всичко което е описано във форумите включително и рестарт ресет и т.н.Проблема го има и при други отворени мрежи.alexbg67 написа:Ако си от София (така има повече опции, не е дискриминация) отиди до някоя метростанция или ОМВ бензиностанция - там имаъ свободни безжични връзки и опитай отново. Може и със съседска, а можеш да дадеш и данни за софта на машинката, и тн... Успех!
а провери ли дали имаш антивирусна, ако не, тогава можеби ще се наложи да флашнеш телефона...Stars1 написа:Проблема си остана и след форматиране на паметта.Не знам повече какво трябва да се направи за да се отстрани този проблем.Ако някой има идея да я сподели.amigoloco написа:проблема е много популярен и на мен ми се е случвало не веднъж, ако имаш антивирусна, премахни яи рестартирай. ако не се получава, форматирай си паметта, където са ти инсталирани приложенията и трябва всичко да се оправи...Stars1 написа:Та значи софта е Anna 022.014 опитал съм всичко което е описано във форумите включително и рестарт ресет и т.н.Проблема го има и при други отворени мрежи.alexbg67 написа:Ако си от София (така има повече опции, не е дискриминация) отиди до някоя метростанция или ОМВ бензиностанция - там имаъ свободни безжични връзки и опитай отново. Може и със съседска, а можеш да дадеш и данни за софта на машинката, и тн... Успех!
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Similar topics
» Проблем с You Tube през Web Browser-a
» Свързване на Nokia N8 с телевизор
» Проблем с USB on the go и свързване на usb памет
» Нокиа н8 свързване към Wifi мрежа
» Свързване на N8 с Nokia Suite чрез bluetooth
» Свързване на Nokia N8 с телевизор
» Проблем с USB on the go и свързване на usb памет
» Нокиа н8 свързване към Wifi мрежа