Въпрос за Reset
+2
boby_cage
Bobkata3302
6 posters
Страница 1 от 1
Въпрос за Reset
Здравейте. От както имам нокията съм сложил и после изтрил доста приложения. В резултат на това (предполагам) напоследък телефона леко лагва при придвижване из менютата. Виждам, че в настройките има 2 вида рестарт. Единия който възтановява настройки и запазва приложенията и другия, който форматира всичко.
Питането ми е за втория рестарт - след като го направя само приложенията качени допълнително от мен ли ще се изтрият? Nokia store, Nokia maps, радиото и т.н. приложения които си бяха в телефона ще останат ли? С Anna 022.014 съм.
Питането ми е за втория рестарт - след като го направя само приложенията качени допълнително от мен ли ще се изтрият? Nokia store, Nokia maps, радиото и т.н. приложения които си бяха в телефона ще останат ли? С Anna 022.014 съм.
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Re: Въпрос за Reset
Силно ти препоръчвам да оставиш този вариант и да го флашнеш или с Phoenix 2011 или с Nokia Care Suite. Препоръчвам да му сложиш версия 025.007. Програмите и описание как се работи с тях можеш да намериш с секцията "Всичко за компютрите".Bobkata3302 написа:Здравейте. От както имам нокията съм сложил и после изтрил доста приложения. В резултат на това (предполагам) напоследък телефона леко лагва при придвижване из менютата. Виждам, че в настройките има 2 вида рестарт. Единия който възтановява настройки и запазва приложенията и другия, който форматира всичко.
Благодаря много! Прочетох на бързо за Nokia Care Suite и в общи линии ми стана ясно за процеса Refurbish. Всъщносто това искам- да върна телефона в състоянието след като съм го взел от магазина и да си кача вече само нужните ми програми. При този вариант се запазват всички приложения вървящи към Symbian като Store,Maps и т.н. нали?
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Точно така, телефона става като излязъл от магазина с всички приложения, които идват стандартно с него.Bobkata3302 написа:Благодаря много! Прочетох на бързо за Nokia Care Suite и в общи линии ми стана ясно за процеса Refurbish. Всъщносто това искам- да върна телефона в състоянието след като съм го взел от магазина и да си кача вече само нужните ми програми. При този вариант се запазват всички приложения вървящи към Symbian като Store,Maps и т.н. нали?
Използвам темата за да вмъкна два важни за мен въпроса преди Hard Reset:
1. Знаете ли в коя папка се намира списъка със запазените WiFi мрежи и пароли? Много е неприятно след формат на паметта и последващ оздравителен флаш отново да набивам пароли.
2. В коя папка на навигацията Ovi Maps се намират запазените местоположения със звезда - POI?
На знаещите благодаря предварително.
1. Знаете ли в коя папка се намира списъка със запазените WiFi мрежи и пароли? Много е неприятно след формат на паметта и последващ оздравителен флаш отново да набивам пароли.
2. В коя папка на навигацията Ovi Maps се намират запазените местоположения със звезда - POI?
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
novak написа:Използвам темата за да вмъкна два важни за мен въпроса преди Hard Reset:
Обновявам питането си!
Като синхронизираш акаунта си с ови там се запазват отбелязаните от теб местоположения, локално по телефона предпологам някъде из папка cities. За вифито нямам идея.
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Ще ползвам тази тема за въпроса си.
Имам проблем с Хард Ресет. Комбинацията от трите копчета не сработва! Задържам ги над минута и пак нищо не се случва. Някакви идеи?
Имам проблем с Хард Ресет. Комбинацията от трите копчета не сработва! Задържам ги над минута и пак нищо не се случва. Някакви идеи?
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Е, освен трите трябва да натиснеш и бутона за включване едновременно с другите и да го задържиш докато не извибрира.Dracona написа:Ще ползвам тази тема за въпроса си.
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
- Soft Reset - *#7780# - възстановява фабричните настройки
- Hard Reset - *#7370# - изтрива всички данни без карта с памет
- Full Reset - (Внимание! Някой приложения ще бъдат изтрити, като Ovi Store и Qt!) задръжте клавишите “Намаляване на звука + Камера + Меню” и натиснете клавиша за Вкл./Изкл. докато телефона извибрира
- Hard Reset - *#7370# - изтрива всички данни без карта с памет
- Full Reset - (Внимание! Някой приложения ще бъдат изтрити, като Ovi Store и Qt!) задръжте клавишите “Намаляване на звука + Камера + Меню” и натиснете клавиша за Вкл./Изкл. докато телефона извибрира
Similar topics
» Въпрос !!!
» Изгубен Ovi Store след Hard reset (*#7370#) на Nokia N8
» Въпрос ...
» Въпрос за wi-fi
» Въпрос за Н8
» Изгубен Ovi Store след Hard reset (*#7370#) на Nokia N8
» Въпрос ...
» Въпрос за wi-fi