Помощ относно GPS
2 posters
Страница 1 от 1
Помощ относно GPS
Моля,ако някой знае как да си запазя запаметените адресите от GPS-са да сподели.Не смея да си сложа Bellee,единствено заради това.Съответно и как да си ги кача след флаш.Не сам много в час с нещата но много ми се иска да пробвам Bellee-то или да не се притеснявам че може нещо да стане с телефона. Благодаря предварително.
vesi08- Брой мнения : 14
Re: Помощ относно GPS
Стартираш Карти (в програмата Шофиране я няма опцията), след това от Търсене отиваш в Предпочитани места и долу в дясно има отметка Синхронизиране (трябва да имаш включен интернет). Синхронизацията ти е в Ovi чрез акаунта ти в Nokia Ovi Store.
Това, което не знам е, каква е посоката на синхронизация - ако имам архив в Ovi и от телефона съм добавял нови Места и съм изтрил някой стари Места, то като стартирам синхронизция какво е правилото на добавяне и триене? Ако някой си е поиграл и е установил - да сподели.
Това, което не знам е, каква е посоката на синхронизация - ако имам архив в Ovi и от телефона съм добавял нови Места и съм изтрил някой стари Места, то като стартирам синхронизция какво е правилото на добавяне и триене? Ако някой си е поиграл и е установил - да сподели.
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
Re: Помощ относно GPS
Благодаря на новак за съдействието.Ще пробвам и ще пиша
vesi08- Брой мнения : 14
Similar topics
» може ли помощ! При update на Е7 с ANNA gsm замря само ми мига лампата и това е! Може ли помощ някой да знае нещо?
» Въпрос относно PR 1.2
» SPB Mobile Shell 3.7.2 Build 673
» Въпрос относно паметта на Н8
» Въпрос относно QT
» Въпрос относно PR 1.2
» SPB Mobile Shell 3.7.2 Build 673
» Въпрос относно паметта на Н8
» Въпрос относно QT
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|