Symbian Anna 25.007 by ivo777
+11
alexbg67
SoulSurvivor
morto
hahavel
kokonai
ivosi
dido01980
boiko1
novak
miiladiin
ivo777
15 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Symbian Anna 25.007 by ivo777
Changelog:
1.Езици на телефона и езици на въвеждане:Английски и Български,всички други са премахнати
2.Всички езици в UDA файла са отстранени,с изключение на Английски и Български
3.Мод за запазване на лога в Дневника на повиквания над 30 дни (неограничено)
4.Мод за премахване на ''Активни прехвърляния'' по време на разговор
5.Мелодията на звънене по подразбиране във всички профили е променена на DNB.mp3
6.Вграден е никъде непубликуваната версия на installserver.exe хака
7.Мод за едитване на еквилайзера в Музикален плеър
8.Вгреден е Rom Patcher+ 3.1 с работещ автостарт
9.След флаш в Mass Memory се появява папка Patches с всички най-важни пачове в нея
10.Мод за пълни права над всички JAVA приложения
11.Вградено е приложението MemCheck
12.Вграден е хакнатия файлов браузър с пълен достъп до всички системни файлове и папки
13.Мод за премахване на подсветката на Меню бутона
13.Мод за премахване на вибрацията при отключване и заключване на телефона със бутона
14.Вграден е български речник
15.Мод за премахване на стартовата анимация и мелодия
16.Мод за премахване изпращането на SMS до Nokia след всеки флаш и Hard Reset
17.Добавена е опция за рестартиране на телефона
18.Добавена е вибрация при започване и завършване на разговор
19.Добавен е Video Player 9.23.62 ъпдейта за четене на субтитри при гледането на филми
20.Мод за показване на WLAN и GPRS сесиите в Дневника на повикванията
21.Добавена е нова настройка на еквилайзера на Музикален плеър за звук с Hi-Fi качество (ivo777)
ВАЖНО:След флаш силно препоръчвам следното:
1.Инсталирайте ъпдейта на камерата (сложил съм го в архива)
2.Инсталирайте Service Pack-а за Symbian Anna (и него съм сложил в архива)
3.Инсталирайте Jbak TaskMan 1.41 (също е в архива) и от програмните правила задайте за Дневник,Търсене,Съобщения,Часовник,Календар,Контакти,Камера и Карти следните опции:
-Затвори след превключване във фонов режим
-Убий при стартиране система
-Убий при чистене памет
4.Рестартирайте телефона и се наслаждавайте на максимално бърз и стабилно работещ телефон
Смело мога да твърдя,че това е най-добрия CFW за Nokia N8,който съм правил досега.Изключително съм горд със него и за да съм максимално искрен с Вас ще Ви издам тайната,че дълго време си го пазех само за лична употреба,но днес реших да го споделя и с Вас,приятели!
Пожелавам Ви още много приятни моменти със Symbian-Modders!Това е коледния ми подарък за всички Вас!
Весели празници от мен и от целия екип на Symbian-Modders!
[You must be registered and logged in to see this link.]
Версия 2:
Промените спрямо версия 1:
- Почти целия UDA файл е изтрит и липсват приложения като Nokia Maps,Ovi Store,Quick Ofiice,както и цялото QT (могат да бъдат инсталирани допълнително)
- Телефона стартира с 234МВ в телефонната памет
- Телефона стартира с над 146МВ свободна RAM памет
- Оригиналния шрифт е сменен с този на Rose M by Geevara
- Добавен е мода за повишаване производителността и бързодействието на телефона,живота на батерията с едно презареждане също е увеличен
- Всички ненужни автостартиращи процеси са премахнати
- Премахнато е кеширането на процеса на камерата в RAM паметта
- След флашване телефона няма да Ви пита за настройване на държава,дата и час - те ща са сверени автоматично
Смятам за изключително полезно в края на тази тема да постна всички приложения,които съм изтрил от паметта на телефона с цел неговото бързодействие и които при желание могат отново да се инсталират:
boby_cage написа:Файловете са четири и трябва да се инсталират в следната последователност:
1. TimeZone-Database.sisx
2. Social Install Helper.sisx
3. Social Installer.sisx
4. Social Home Screen Widget.wgz
След инсталацията трябва да си рестартирате телефона.
Други важни приложения:
Последната промяна е направена от ivo777 на Пет 6 Апр - 5:00; мнението е било променяно общо 15 пъти
Re: Symbian Anna 25.007 by ivo777
Браво Ivo,отдавна чаках да пуснеш 25,007.Мерси,и Весели празници.
miiladiin- Брой мнения : 22
Местожителство : Botevgrad
Аз от 06 декември съм се замолил...
явно брадатия изпълнява желания
Иво, пожелавам много здраве и финансов успех през 2012 на теб и семейството ти!
novak написа:ivo777 написа:Днес направих перфектния CFW на база Firmware 25.007,вградих му абсолютно всички благинки,които ме радват максимално,включително портнах и Музикалния плеър от PR1.2 (по-силен звук,работещо разбъркано плейване,едитване на татовете и т.н.)Ще имаме ли възможността да пробваме това твое CFW на база Firmware 25.007?ivo777 написа:Нов има...но не е за Belle...той всъщност е от времето,когато излезе 25.007,днес само го ''дооблагородих''
А аз съм още на твоя CFW Anna 22.014, защото CFW 25.007 не се е появявало тука, а така и не се напаснах на Belle.
явно брадатия изпълнява желания
Иво, пожелавам много здраве и финансов успех през 2012 на теб и семейството ти!
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
Conversation Appl 1.58(0),Conversation Server 1.58(0) и Messaging 1.59(0) при инсталиране изсписва че не са съвместими с телефона??????????????
boiko1- Брой мнения : 183
Местожителство : София
Service Pack-а за Symbian Anna става ли да се инсталира направо от Nokia Suite ?
Защото и на мен ми дава че не са съвместими ( onversation Appl 1.58(0),Conversation Server 1.58(0) и Messaging 1.59(0)
Защото и на мен ми дава че не са съвместими ( onversation Appl 1.58(0),Conversation Server 1.58(0) и Messaging 1.59(0)
Не разбрах, да флашвам ли с този фирм или има проблем?
Иво, моля те погледни и кажи колегите дали основателно се оплакват от компилацията.
Иво, моля те погледни и кажи колегите дали основателно се оплакват от компилацията.
kokonai- Брой мнения : 11
Проблем с Firmwares-а няма,става вапрос за Service Pack-а за Symbian Anna дава че не са съвместими (Сonversation Appl 1.58 ,Conversation Server 1.58 и Messaging 1.59)
Но става да се ъпдейтне и от Nokia Suite
Но става да се ъпдейтне и от Nokia Suite
Аз искам да попитам Иво,ако инсталирам модовете от тази тема [You must be registered and logged in to see this link.] какво ще стане-да ли няма да се бъгне фрима и да стане боза???????????
Сам си отговорих!!!!!!!!Телефона умря!След рестарт бял екран с надпис Нокиа и до там,след това угасва.......
След инсталацията в папката patches има само два мода: Open4all RP+, RemoveRecordingTone.
От къде мога да сваля още пачове? ... Иво пише, че вътре трябва да има всички пачове, ама ги няма при мен.
От къде мога да сваля още пачове? ... Иво пише, че вътре трябва да има всички пачове, ама ги няма при мен.
kokonai- Брой мнения : 11
Значи искам да попитам,в момента съм с 25.007 но не от Ivo...ами от Nokia Suit...та вапроса ми е,мога ли да флашна сега с това,или трябва да е с belle? и другото което искам да питам има ли значение продуктовия код или за всеки един код става? защото не съм флашвал до сега и не съм много наясно с тези неща.
hahavel- Брой мнения : 58
Не мога да инсталирам нито Xplore i Filebrowser, както и други програми за които е нужен хак... Някакви идеи?
morto- Брой мнения : 43
Местожителство : Благоевград
ем хакни го де,става за 10 мин с тази антивирусната DR.Web
6.Вграден е никъде непубликуваната версия на installserver.exe хака
да е стане обърквация с тоя доктор WEB?
ами аз за този вид хак говоря [You must be registered and logged in to see this link.] описан в тази тема и според мен едва ли ще има нещо нередно,но все пак нека и някой друг да го потвърди,аз лично нямам проблеми и си хакнах тела за 10 мин
хака не е проблем,аз искам да си флашна тела,но ме е страх щот не съм го правил до сега,на теория знам всичко,само да не сгафя с нещо непредвидено,щот ми е в гаранция още и не ми се чака по сервиз 1 месец.... пък незнам и гаранцията дали отпада...
Мoжеш да флашнеш, направо с Belle и няма значение продуктовия ти код, , ако е български, иначе при ъпдейт би ти избягал българския език, понеже от нокия ти пращат ъпдейти по оригиналния ти продуктов код, който няма да се промени при флаша...т.е давай смело, но прочети малко по темата, щом го правиш за първи път...и да ти умре телефона има оправия, стига да не е в следствие на ниско прелитане на дълго разстояниеhahavel написа:Значи искам да попитам,в момента съм с 25.007 но не от Ivo...ами от Nokia Suit...та вапроса ми е,мога ли да флашна сега с това,или трябва да е с belle? и другото което искам да питам има ли значение продуктовия код или за всеки един код става? защото не съм флашвал до сега и не съм много наясно с тези неща.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
hahavel написа:ем хакни го де,става за 10 мин с тази антивирусната DR.Web
Dr. Web = Unable to install както другите приложения... има вграден ром пачер, но нещо куца при мен с този фирм
edit: свалих наново фирма и с cookera вградих installserver в .uda файла и сега всичко е ок!
Много стабилен CFW, мерси!
alexbg67- Брой мнения : 485
Защото е стабилен и ме устройва!
Последната промяна е направена от alexbg67 на Пон 27 Фев - 11:40; мнението е било променяно общо 2 пъти
И аз от вчера съм с този фирм. Сложих го заради piPOIAlert за да имам камери и радари работещи върху Нокия мапс (Гармин не ме кефи).
Радват ме големите цифри на часовника от скрийнсейвъра, новите на Белле и тези за Н9 не са с достатъчно голям шрифт.
Проблем - постоянно ми се включва WLAN въпреки направените настройки. LeControl показва, че се ползва от Z:\sys\bin\nmcirserviceserver.exe но не знам това от коя програма е (иначе този проблем си го решавам, като чрез LeControl блокирам GPRS и WLAN трафика). Някой да знае коя е програмата?
Радват ме големите цифри на часовника от скрийнсейвъра, новите на Белле и тези за Н9 не са с достатъчно голям шрифт.
Проблем - постоянно ми се включва WLAN въпреки направените настройки. LeControl показва, че се ползва от Z:\sys\bin\nmcirserviceserver.exe но не знам това от коя програма е (иначе този проблем си го решавам, като чрез LeControl блокирам GPRS и WLAN трафика). Някой да знае коя е програмата?
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
Ако ти се чете:
Ако не ти се чете:
Nokia Messaging
Ако не ти се чете:
Nokia Messaging
Явнонямаагобъде...
Последната промяна е направена от alexbg67 на Нед 19 Фев - 11:49; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» CFW Symbian Anna OFFICIAL N8 FW 22.014 by ivo777
» Symbian Anna by ivo777 N8 RM-596 FW14.002
» Nokia N8 FW 22.014 (Symbian Anna) Hacked by ivo777
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Black Anna CFW by ivo777 N8 FW22.014
» Symbian Anna by ivo777 N8 RM-596 FW14.002
» Nokia N8 FW 22.014 (Symbian Anna) Hacked by ivo777
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777