проблем с Ови стор след флаш
4 posters
Страница 1 от 1
проблем с Ови стор след флаш
на някой случвало ли му се е след флашване да не може да отвори ови стор
стартирам апликацията тя казва че има ъпдейт сваля ъпдейта започва да инсталира и след известно време казва ъпдейт фейлд и до там и не става и не става..
някакви идеи от какво може да се получава това....
стартирам апликацията тя казва че има ъпдейт сваля ъпдейта започва да инсталира и след известно време казва ъпдейт фейлд и до там и не става и не става..
pavelyonov- Брой мнения : 101
Re: проблем с Ови стор след флаш
възстановявал ли си нещо след флаша от старото осpavelyonov написа:на някой случвало ли му се е след флашване да не може да отвори ови стор
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
amigoloco написа:възстановявал ли си нещо след флаша от старото осpavelyonov написа:на някой случвало ли му се е след флашване да не може да отвори ови стор
ами не даже форматирах картата памет сега свалям SDK по предложение в тази тема [You must be registered and logged in to see this link.]
да пробвам какво ще стане
pavelyonov написа:amigoloco написа:възстановявал ли си нещо след флаша от старото осpavelyonov написа:на някой случвало ли му се е след флашване да не може да отвори ови стор
ами не даже форматирах картата памет сега свалям SDK по предложение в тази тема [You must be registered and logged in to see this link.]
да пробвам какво ще стане
Я виж това дали ще помогне:[You must be registered and logged in to see this link.]
Начин на инсталиране:
След разархивирането ще се получат 2-архива.Първо се инсталират файловете от 1 архив в съответната последователност, а после файловете и от 2-я.Ако използвате последната версия на Belle, то файловете от 1-я архив несе инсталират.
Инсталира се в паметта на телефона, като пача в Rom Patcher Open4All, трябва да е изключен.След това може да се инсталира която и да е версия на OVI.Прочетох го в руски форум, но не съм го пробвал.
Весела Коледа!
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
@ barir - стана по този начин братле инсталирах ги след това инсталлнах нокиа стор и хвръкна мерси за помощта
@boby_cage - Боби опитах се да отжори линка но ми казжа някаква грешка и не ми отваря статията
проблема е решен
Весела Коледа момчета всичко най - хубаво желая
@boby_cage - Боби опитах се да отжори линка но ми казжа някаква грешка и не ми отваря статията
проблема е решен
Това, което ти е посочил @bobi_cage е абсолютно същото, само съм го свалил от там и съм написал указанията на български, тъй като не знам как си с руския!!!pavelyonov написа:@ barir - стана по този начин братле инсталирах ги след това инсталлнах нокиа стор и хвръкна мерси за помощта
проблема е решен
Честита Коледа на всички!
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
Similar topics
» Проблем с ОВИ стор
» Питане за един проблем с Download от Нокиа стор!
» Проблем с Н8 след флаш
» Проблем с флаш на нокиа н8
» Проблем с флаш и продуктов код
» Питане за един проблем с Download от Нокиа стор!
» Проблем с Н8 след флаш
» Проблем с флаш на нокиа н8
» Проблем с флаш и продуктов код
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|