Welcome to Symbian-Modders Forum !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked

+12
STORM
Joro Velichkov
collectorbg
stooki2
paco88
tonitobigger
epoc
vlaf
pavelyonov
barir
ivo777
SoulSurvivor
16 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Empty Re: Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked

Писане by SoulSurvivor Пет 24 Фев - 12:38

това е от шрифта.
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България

Върнете се в началото Go down

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Empty Gallery widget (Normal and transparent) from nokia 808 to symbian Belle all Languages

Писане by SoulSurvivor Нед 11 Мар - 20:40

Просто инсталирайте единия от 2-та файла (Gallerywidget_Belle_All_Lang_Transparent_By_Taylor.sis или Gallerywidget_Belle_All_Lang_By_Taylor.sis) от архива и го инсталирайте на C (телефона трябва да бъде хакнат), след което копирайте файловете от архива от този [You must be registered and logged in to see this link.] в C:/sys/bin на телефона и рестартирайте...тествано на личната ми Nokia N8...вече са добавени всички езици, включително и български, както и 2 варианта на уиджета нормален и без белия контур около снимките
Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Scr000008wНякои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Scr000009el
Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Scr000007xeНякои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Gallerywidget2

[You must be registered and logged in to see this link.]

Последната промяна е направена от SoulSurvivor на Вто 13 Мар - 19:30; мнението е било променяно общо 5 пъти
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Empty Re: Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked

Писане by STORM Нед 11 Мар - 20:43

Реп +
STORM
STORM

Брой мнения : 112
Местожителство : Plovdiv

Писане by stre4 Нед 11 Мар - 21:12

Реп+
stre4
stre4

Брой мнения : 75
Местожителство : Плевен

Писане by SoulSurvivor Пон 12 Мар - 21:40

описанието и линка са обновени Smile
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Empty Calendar widget Red, Blue, Grey next 4 weeks and to do show

Писане by SoulSurvivor Сря 14 Мар - 22:31

Този уиджет за календара показва не целия месец, а тази седмица и следващите 4 Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Scr000026x оцветеността на почивните дни е по избор в червено, синьо или сиво...просто инсталирайте.
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Писане by multiserver Чет 15 Мар - 7:56

а може ли линк за прозрачния уиджет за времето който е на тази снимка ?

multiserver

Брой мнения : 36

Писане by SoulSurvivor Чет 15 Мар - 8:18

multiserver написа:а може ли линк за прозрачния уиджет за времето който е на тази снимка ?
това е spb weather, би трябвало да го има при програмите...
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Empty Rolex analog clock ^4

Писане by SoulSurvivor Вто 20 Мар - 10:39

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Scr000032m
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Empty LG DIGITAL CLOCK WIDGET SKINS

Писане by SoulSurvivor Нед 1 Апр - 19:32

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Scr000004jyНякои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Scr000005fwНякои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 B59df2ad3cbaНякои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 1fc1350938afНякои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Musicel
премахнете стария скин(ако имате инсталиран допълнителен), преди да инсталирате следващия, след, което рестартирайте и чак тогава добавете новия стар уиджет...

Последната промяна е направена от SoulSurvivor на Пон 2 Апр - 21:22; мнението е било променяно общо 1 път
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Empty Digital Clock Widget - изтрит

Писане by yozov Пон 2 Апр - 17:43

Здравейте,
скоро си "хакнах" беле-то и понеже от доста време "точа лиги" на прозрачните уиджети се позаиграх и толкова се заиграх, че си изтрих оригиналния "digital clock" - изобщо не присъства в списъка с уиджети за добавяне. Ако някой може да ми помогне със съвет, ще съм благодарен. Интересува ме и защо, като инсталирам уиджета с календара, не се появява също в списъка (инсталирам го в "mass memory")?

П.П.
1-ви пост ми е (зора, какво не прави Razz ). Евала за форума sunny
yozov
yozov

Брой мнения : 23
Местожителство : Стара Загора

Писане by SoulSurvivor Пон 2 Апр - 18:34

yozov написа: Здравейте,
скоро си "хакнах" беле-то и понеже от доста време "точа лиги" на прозрачните уиджети се позаиграх и толкова се заиграх, че си изтрих оригиналния "digital clock" - изобщо не присъства в списъка с уиджети за добавяне. Ако някой може да ми помогне със съвет, ще съм благодарен. Интересува ме и защо, като инсталирам уиджета с календара, не се появява също в списъка (инсталирам го в "mass memory")?

П.П.
проблема е, че го инсталираш на mass memory, уиджети се инсталират само на C...
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Писане by yozov Пон 2 Апр - 19:00

SoulSurvivor написа:

П.П.

Благодаря за бързия отговор.
За часовника, изобщо не ме пита къде да го инсталира. Вероятно замества оригиналния - обаче аз го изтрих. Ако има решение, без да се налага да флашвам, с радост ще го "употребя" Smile
yozov
yozov

Писане by SoulSurvivor Пон 2 Апр - 20:30

yozov написа:
SoulSurvivor написа:

П.П.

Благодаря за бързия отговор.
За часовника, изобщо не ме пита къде да го инсталира. Вероятно замества оригиналния - обаче аз го изтрих. Ако има решение, без да се налага да флашвам, с радост ще го "употребя" Smile
инсталирай, който и да е скин за дигиталния часовник, след това рестартирай, и чак тогава пробвай да го добавиш...[You must be registered and logged in to see this link.] е оригинала, ако държиш на него, премахни твоя скин, след това инсталирай него...
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Писане by yozov Пон 2 Апр - 21:07

С тази последователност нещата се случват Smile Благодаря!
yozov
yozov

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Empty Wifi small widget

Писане by SoulSurvivor Пон 6 Авг - 7:19

Премахнете, ако имате на началния екран уиджета за wifi, след това инсталирайте файла, чийто линк приложих и рестартирайте...
Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Scr000031n

SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Empty Moto Droid Razr Digital Clock widget with Weather & Battery Info for Nokia N8 & other Belle smartphones

Писане by SoulSurvivor Нед 24 Мар - 10:32

Харесва ли ви този комбиниран и изключително красив уиджет? Иинсталирайте файловете от архива в поредността която е дадена ( при мен се инсталират първи и 3-ти , при втори дава грешка при ъпдейт) и рестартирайте.
Забележка: Ще ви се нулират началните екрани след рестарт и ще ви се появи само един (с уиджета), поради което трябва наново да ги създадете и персонализирате, както и след като са поставени първоначално, не местете уиджетите, защото няма да можете да ги наложите един върху друг повече! Този уиджет е приложим само за хакнати телефони!!!
Но пък визията си заслужава: Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Scr000032z[You must be registered and logged in to see this link.]
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Empty Нови уиджети: Фенерче, огледало, хронометър, връзка с контакт и визуализация на любима уеб страница

Писане by SoulSurvivor Вто 23 Апр - 18:40

Твърди се, че тези уиджети стават само за Belle FP2, но аз като един уважаващ себе си ентусиаст, ги изпробвах на моята Nokia N8 с Belle Refresh и всички вървят нормално. Единствено фенерчето, понеже нямам светодиодна светкавица, не ми се показва в списъка.
Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Scr000073Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Scr000072Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked - Page 2 Scr000074
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Писане by klitemnestra Вто 23 Апр - 23:45

Реп + Адски много ми е полезен уиджета за фенерчето, по-добър е от най-доброто приложение за фенерчето, по простата причина, че има уиджет, може да се пуска в режим за пестене на енергията и не отваря обектива на камерата!!! Веднага ми стана едно от любимите приложения, благодаря за което! cheers

klitemnestra

Брой мнения : 81

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите