Joiku Spot Premium 3.10; последен ъпдейт 3.20
+22
unditotisho
scarface
ivanko_rs
vlad0
sarpy
Bobkata3302
pslabakov
marmota
mihailradoslavov
jojo
emokalchev
gele58
Николов
arif82
dmitev
Чо :)
$©@®N™
achodemo
ivo777
Teodor
Dracona
boby_cage
26 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
JoikuSpot 2012 Edition 4.00.1185
Това е новата версия на всеизвестната програма за споделяне на мобилна интернет връзка. Официална подписана версия.
[You must be registered and logged in to see this link.]
По време на инсталация може да ви поиска ето [You must be registered and logged in to see this link.].
По време на инсталация може да ви поиска ето [You must be registered and logged in to see this link.].
Re: Joiku Spot Premium 3.10; последен ъпдейт 3.20
boby_cage написа:Това е новата версия на всеизвестната програма за споделяне на мобилна интернет връзка. Официална подписана версия.
Много мерси за новата версия .. определено е супер !!!
pslabakov- Брой мнения : 49
Новата версия за Belle ли е, защото не иска да ми се инсталира на Anna?
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Новата версия е QT базирана и е съвместима с Symbian Anna и Symbian Belle. Преди да започнеш инсталацията инсталирай файла, който съм добавил - новата версия на Ovi Notifications Support Package.Bobkata3302 написа:Новата версия за Belle ли е, защото не иска да ми се инсталира на Anna?
Аз нея я имах инсталирана от преди това (мисля, че Nokia Drop го изискваше). Изписва ми някаква грешка относно QT компонентите. Но с други QT приложения нямам проблеми.boby_cage написа:Новата версия е QT базирана и е съвместима с Symbian Anna и Symbian Belle. Преди да започнеш инсталацията инсталирай файла, който съм добавил - новата версия на Ovi Notifications Support Package.Bobkata3302 написа:Новата версия за Belle ли е, защото не иска да ми се инсталира на Anna?
Bobkata3302- Брой мнения : 108
При мен стана с [You must be registered and logged in to see this link.] но на другият ден програмата спря да работи, влизам опитвам се да пусна и ме изхвърля, не разбрах на какво се дължи, и за това си върнах предишната версия.Bobkata3302 написа:Аз нея я имах инсталирана от преди това (мисля, че Nokia Drop го изискваше). Изписва ми някаква грешка относно QT компонентите. Но с други QT приложения нямам проблеми.boby_cage написа:Новата версия е QT базирана и е съвместима с Symbian Anna и Symbian Belle. Преди да започнеш инсталацията инсталирай файла, който съм добавил - новата версия на Ovi Notifications Support Package.Bobkata3302 написа:Новата версия за Belle ли е, защото не иска да ми се инсталира на Anna?
Със симбиан Анна съм.
jojo- Брой мнения : 115
Местожителство : София
Това се получи и при мен. Много се чудих от какво е и реших да пробвам като сменя езика на телефона на английски. Като го смених програмата заработи. Нямам обяснение от какво е причинено това, може би някаква несъвместимост с кирилицата и Unicode символите. Тогава си флашнах телефона с UK продукт и забравих за кирилицата.jojo написа:на другият ден програмата спря да работи, влизам опитвам се да пусна и ме изхвърля, не разбрах на какво се дължи, и за това си върнах предишната версия
Ясно, ще карам с предишната от която съм много доволен
jojo- Брой мнения : 115
Местожителство : София
Тази програмка напоследък мн работа ми върши, но ми трябва и аз андроид но не успях да я намеря дали я има за андрпид?
sarpy- Брой мнения : 102
за андроид трябва да имаш hotspot инсталиран, ако не рови из маркета ... по спомени имаше много програми.
mihailradoslavov- Брой мнения : 135
Местожителство : Ловеч
2012 Версията работи отлично на Belle. Даде ми някакво предупреждение, но ми даде опция да продължа, и се инсталира без проблеми.
vlad0- Брой мнения : 40
Имам едно питане за програмката,инсталирах я на белето без никакви проблеми.Стартира се нормално,пробвах лаптопа и няма никакви грижи,обаче не мога да я открия с на друг телефон Wifi-то.Така ли трябва да бъде или нещо не съм направил както трябва
П.П.Забравих Реп+
П.П.Забравих Реп+
ivanko_rs- Брой мнения : 32
Местожителство : Русе
ivanko_rs написа:Имам едно питане за програмката,инсталирах я на белето без никакви проблеми.Стартира се нормално,пробвах лаптопа и няма никакви грижи,обаче не мога да я открия с на друг телефон Wifi-то.Така ли трябва да бъде или нещо не съм направил както трябва
П.П.Забравих Реп+
Другото устройство трябва да поддържа ad-hoc мрежа.. иначе няма да стане. Аз съм го опитвал с iPad/iPhone и те го поддържат.. връзката стана без проблеми.
vlad0- Брой мнения : 40
някой може ли да помогне - при мен нещо не тръгва, отварям давам старт и излиза от програмата?
scarface- Брой мнения : 3
boby_cage написа:Днес от съпорта на JoikuSpot ми изпратиха ъпдейта на програмата. Засега никъде другаде го няма качен. Потребителите на Symbian-Modders сте първите, които ще се насладите на новата версия 3.20. Официална подписана версия.
Боби велик си.Едно голямо реп+
unditotisho- Брой мнения : 16
Местожителство : Стара Загора
Версия 3.20.1188 е най-стабилната. Версия 2012 ми прави проблеми. Писах на съпорта на Joiku и те се съгласиха, че ги има, но засега нямат решение.
Да попитам става ли за белле рефлеш защото правя свичко само се сварзва с телефона ама не дава нет някои да помогне
opito- Брой мнения : 12
opito написа: Да попитам става ли за белле рефлеш защото правя свичко само се сварзва с телефона ама не дава нет някои да помогне
става но Боби ще каже къде ти е проблема,аз лично нямам с рефреша
unditotisho- Брой мнения : 16
Местожителство : Стара Загора
unditotisho написа:opito написа: Да попитам става ли за белле рефлеш защото правя свичко само се сварзва с телефона ама не дава нет някои да помогне
става но Боби ще каже къде ти е проблема,аз лично нямам с рефреша
стана с мн опити в настроиките смяна на имена пароли кодиране без кодиране и наи накрая се получи мерси все пак на които е имал желание да помогне
opito- Брой мнения : 12
Програмата ее супер. Благодаря!
Dimas- Брой мнения : 1
Работиииии Реп+
gavra74- Брой мнения : 21
Местожителство : шабла
искам да попитам някой подкарвал ли е на андроид 4.2.2 асус нексус 7 нет,че на мен не ми го открива ,а на по стария андроид го открива и дали ще трябва да инсталирам на таблета ми някви програми,че да може да вижда хотспота от телефона ми нокия н82?! и искам да си сложа парола на хотспота ама като сложа и не ми дава ИП на устройстовто на което искам да пусна нет от въпросния телефон,а искам да е заключен да не ми взимат от нет-а все пак иначеее много благодаря за програмата супер сте евала
n82joikuspot- Брой мнения : 1
a нормално ли е като работи програмата входящите разговори да са аут?! поне при мен е тъй - като я пусна и не могат да се свържат с мен.
gavra74- Брой мнения : 21
Местожителство : шабла
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» ExtGPS 1.0.15; последен ъпдейт 1.0.19
» Shazam 3.1.0; последен ъпдейт 3.1.4
» SwitchLang 1.0.0; последен ъпдейт 1.1.0
» SwipeUnlock 1.0.0; последен ъпдейт 1.8.0
» SymFTP 1.3.2; последен ъпдейт 1.3.4
» Shazam 3.1.0; последен ъпдейт 3.1.4
» SwitchLang 1.0.0; последен ъпдейт 1.1.0
» SwipeUnlock 1.0.0; последен ъпдейт 1.8.0