Slide Answer v2.0/v3.2
+9
boby_cage
stivko
alexbg67
lepi
kokonai
epoc
alexx
goranowwww
ivo777
13 posters
Страница 1 от 1
Slide Answer v2.0/v3.2
Чрез това прекрасно приложение добавяте функционалноста на отговаряне или затваряне на входящо повикване чрез приплъзване на пръста по дисплея Край вече на случайните и нежелани действия при вадене на телефона от джоба докато той звъни
[You must be registered and logged in to see this link.]
Последната промяна е направена от ivo777 на Съб 9 Апр - 19:16; мнението е било променяно общо 3 пъти
Re: Slide Answer v2.0/v3.2
Много ми хареса,браво.Реп+
alexx- Брой мнения : 50
Местожителство : Бургас
Браво доста полезно
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
С молба за кратко обяснение как се инсталира!
Инсталирах в основната памет, но нито излиза икона нито след рестарт се зарежда автоматично.
ПС: След повторна инсталация изгря.
Инсталирах в основната памет, но нито излиза икона нито след рестарт се зарежда автоматично.
ПС: След повторна инсталация изгря.
kokonai- Брой мнения : 11
+ и благодаря и от мен, полезна програма
lepi- Брой мнения : 42
Местожителство : Sofia
Нещо за 3та версия регната?..
pp
Ще чакаме ваксина, при мен само изборът на опаковка е активен... Програмчето е панацея за тези, които си държат тутките по джобовете...
pp
Ще чакаме ваксина, при мен само изборът на опаковка е активен... Програмчето е панацея за тези, които си държат тутките по джобовете...
Последната промяна е направена от alexbg67 на Нед 10 Апр - 6:05; мнението е било променяно общо 2 пъти
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Ето я версия 3.2: [You must be registered and logged in to see this link.]
Аз я ''излекувах'' по следния начин-влизам в програмата,правя настройките и излизам от нея,натискайки хардуерния Меню бутон.Единствения проблем е,че по този начин не й работи автостарта,но докато излезе кракната ще я караме по този начин.
Обаче не е лошо да споменавате за всяка съответна програмка,
за какъв телефон става, хакнат или не.
Аз например вече повече от 28 часа чакам сертификат, и кой знае дали ще го дочакам.
Така бих ги категоризирал, и ако се наложи да качвам и на друг да не си губя времето.
То моето че го губя, губя, но може да си спестя малко от него.
А що касае предишния пост, звучи малко смешно,
- хакната програмка, обаче се оказва че тръгва само на хакнат телефон или пък иска сертификати.
за какъв телефон става, хакнат или не.
Аз например вече повече от 28 часа чакам сертификат, и кой знае дали ще го дочакам.
Така бих ги категоризирал, и ако се наложи да качвам и на друг да не си губя времето.
То моето че го губя, губя, но може да си спестя малко от него.
А що касае предишния пост, звучи малко смешно,
- хакната програмка, обаче се оказва че тръгва само на хакнат телефон или пък иска сертификати.
stivko- Брой мнения : 42
stivko написа:А що касае предишния пост, звучи малко смешно,
Абе вие сте много интересни хора. Хем не ви се дават пари за софтуер, хем не ви се занимава с подписване, а и на всичкото отгоре коментирате поста на администратора като смешен. Този човек му се чудя откъде намира всичкото това време да поства тук всичко най-ново и накрая излиза смешник, защото ви е дал безплатно нещо, което изисква някакви дребни манипулацийки преди да се инсталира. Самата дума "Кракната" по никакъв начин не кореспондира с легална инсталация. Ако искаш работата да стане за 2 минути вадиш 5 долара и си готов. Все пак 5 долара не са милиони.
boby_cage написа:stivko написа:А що касае предишния пост, звучи малко смешно,
Абе вие сте много интересни хора. Хем не ви се дават пари за софтуер, хем не ви се занимава с подписване, а и на всичкото отгоре коментирате поста на администратора като смешен. Този човек му се чудя откъде намира всичкото това време да поства тук всичко най-ново и накрая излиза смешник, защото ви е дал безплатно нещо, което изисква някакви дребни манипулацийки преди да се инсталира. Самата дума "Кракната" по никакъв начин не кореспондира с легална инсталация. Ако искаш работата да стане за 2 минути вадиш 5 долара и си готов. Все пак 5 долара не са милиони.
Аз съм готов да дам и 50 долара за да ми направят каквото трябва на телефона.
Стига да има на кой да ги дам и кой да ми го направи.
Щом съм дал 1000 лв. за този телефон, изобщо не ме бърка да дам колкото ми кажат още,
за да ми направят каквото трябва. И ще си спестя много време. А времето е пари.
Не съм имал пред вид нищо упрекващо. Беше една шега.
Съжалявам....
Успех на всички!
stivko- Брой мнения : 42
stivko написа:Аз съм готов да дам и 50 долара за да ми направят каквото трябва на телефона.
Стига да има на кой да ги дам и кой да ми го направи.
Щом съм дал 1000 лв. за този телефон, изобщо не ме бърка да дам колкото ми кажат още,
за да ми направят каквото трябва. И ще си спестя много време. А времето е пари.
Не съм имал пред вид нищо упрекващо. Беше една шега.
Съжалявам....
Успех на всички!
Ако и ти като мен отделяш по някой и друг лев за софтуер ето оттук можеш да си купиш програмата: [You must be registered and logged in to see this link.] Както вече споменах струва 5 долара.
Някой знае ли за какво е настройката Icon after connected? Не виждам някаква разлика когато е On или Off.
Bobkata3302- Брой мнения : 108
The0ne- Брой мнения : 57
Местожителство : Кюстендил
Bobkata3302 написа:Някой знае ли за какво е настройката Icon after connected? Не виждам някаква разлика когато е On или Off.
Мисля, че в единия случай оставяше телефона отключен, а в другия - в завареното състояние, но това само по спомен...
alexbg67- Брой мнения : 485
Slide Answer 4.0
Аз ползвам версия 4.0,само че не е подписана.
xmen222- Брой мнения : 63
Similar topics
» Slide to unlock 6.0.0
» Smart Answer Call
» nokia 6500 slide откачи
» LanternSoft Slide To Unlock v1.04(0) S^3 Anna Belle Signed
» yuelongr Answer Screensaver v2.00(0) S60v5 S^3 Anna Belle Signed
» Smart Answer Call
» nokia 6500 slide откачи
» LanternSoft Slide To Unlock v1.04(0) S^3 Anna Belle Signed