Wi-Fi Pass ?
5 posters
Страница 1 от 1
Wi-Fi Pass ?
Здравейте, някой може ли да ми каже след като съм се вързал през гсм-а към някой мрежа как мога да видя паролата на мрежата. Аз примерно съм я писал но след месеци неписане и директно свързване съм я забравил и затова питам дали има начин да я видя от гсм-а без да е необходимо чуваркане по рутера.
Благодаря.
Благодаря.
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Re: Wi-Fi Pass ?
няма как да стане
влизай в рутера и я смени от там
влизай в рутера и я смени от там
pavelyonov- Брой мнения : 101
Има начин, но не съм сигурен точно в кой файл в папка Private е запаметена паролата. Ако ти е хакнат телефона се разрови малко в нета, все отнякъде ще изскочи инфо. Другият вариант, който съм го пробвал и със сигурност ще ти свърши работа е ако си свързвал някой компютър към мрежата. Теглиш си [You must be registered and logged in to see this link.]. Екстрактваш iso файла с някой архиватор, напр. WinRAR. Стартираш HBCDMenu от папката HBCD. След това от Programs - Network стартираш програмата Wireless Key Viewer и виждаш всички мрежи и ключове които си ползвал.
Успех!
Успех!
Що просто не ресне рутера...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
щото явно не е неговияalexbg67 написа:Що просто не ресне рутера...
А е нужно, като си направя хард ресет да си сложа отново файла(само дето никой от форума не знае къде се намира) със записаните мрежи и пароли, а не където седна отново да питам - Каква ви е паролата? ... и така около 30-40 пъти на различни места.
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|