НОКИА Н8 browser unable to connect to websait (WiFi) !
5 posters
Страница 1 от 1
НОКИА Н8 browser unable to connect to websait (WiFi) !
Здравейте имам следния проблем , както си работеше интернета с WiFi , след като качих няколко програмки и рестартирах телефона интернета през WiFi спря да работи , connect-ва се към WiFi изписва connected (свързва се ) , но няма интернет нито зарежда страници нито нищо никакъв нет през WIFi ! С мобилния нет всичко работи и зарежда ,но през WiFi няма интернет ! Моля за помощ !
Със Symbian Belle съм на Ivo !
Със Symbian Belle съм на Ivo !
DJJJV- Брой мнения : 24
Re: НОКИА Н8 browser unable to connect to websait (WiFi) !
И при мен понякога го има същия проблем, но не съм открил последователност. Това, което открих е, че при включен безжичен нет и ползваща го програма, след като стартирам друга програма (например бръузъра) ми изкарва това съобщение. Явно първата програма, след като е закачена за нета, някакси не пропуска втората програма и не може и тя да се закачи (тогава излиза съобщение, че няма нет). Решението, което съм открил - както са стартирани и двете програми, спираш WiFi и отново го пускаш, но без ръчно да се закачаш за твоята безжична мрежа. На браузъра даваш рефреш, и вече когато той инициира свързване към мрежата - веднага се закача и тръгва нета. Програмите, за които съм забелязал, че са претенциозни, когато някоя друга първа е захапала нета са: вградения интернет браузър и Nokia Store.
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
Да може и да е от това ,защото сам се оправи ! Мерси за отговора !
Имам и друг проблем нищо не мога да плейвам , нито .avi ,нито .mkv ,.mov ,.flv нито да гледам клипчета от Vbox единствено вървят клипчетата от you tube ! ?
Имам и друг проблем нищо не мога да плейвам , нито .avi ,нито .mkv ,.mov ,.flv нито да гледам клипчета от Vbox единствено вървят клипчетата от you tube ! ?
Това с вградения плеър?DJJJV написа:Да може и да е от това ,защото сам се оправи ! Мерси за отговора !
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
АЗ казвам за вградения , друг нямам ! Нищо не върви !
DJJJV написа:АЗ казвам за вградения , друг нямам ! Нищо не върви !
С последния CFW на Ivo777 - Belle 111.030.0609 (аз съм с този без BG език, но предполагам, че и този с BG e OK) няма проблем с клиповете. Vbox7 върви чудесно!
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
върви, като добавиш "m." пред vbox7.com и те пита дали да изтегли клипа, за да го гледаш, изтегляш и гледаш...Dracona написа:DJJJV написа:АЗ казвам за вградения , друг нямам ! Нищо не върви !
С последния CFW на Ivo777 - Belle 111.030.0609 (аз съм с този без BG език, но предполагам, че и този с BG e OK) няма проблем с клиповете. Vbox7 върви чудесно!
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
amigoloco написа:върви, като добавиш "m." пред vbox7.com и те пита дали да изтегли клипа, за да го гледаш, изтегляш и гледаш...Dracona написа:DJJJV написа:АЗ казвам за вградения , друг нямам ! Нищо не върви !
При мен Vbox7 си върви директно от Browser-a. Без "m" и т.н.
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
И аз нямам никакъв проблем с vbox-a преди малко гледах топ 40
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
и при мен върви, но не всеки кли, а и лагва, което съм убеден, че е заради интернет доставчика, иначе е далеч по-бързо просто да си ги изтегля, ако са краткиpaco88 написа:И аз нямам никакъв проблем с vbox-a преди малко гледах топ 40
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Да май и при мен е така отваря но не всеки клип ! А относно форматите .avi,mkv ,flv и т.н. няма картина .avi плейва,но има само звук , а другите не може да ги подкара изобщо ! ?
Similar topics
» Нокиа н8 свързване към Wifi мрежа
» connect USB to device ERROR
» Пакет от HD игри
» WiFi spots N8
» Въпрос за WiFi
» connect USB to device ERROR
» Пакет от HD игри
» WiFi spots N8
» Въпрос за WiFi
Страница 1 от 1