connect USB to device ERROR
3 posters
Страница 1 от 1
connect USB to device ERROR
Здравейте хора моля за помощ от две седмици насам телефона ми изписва "connect USB to device" и от горе ми мига осточнно USB-то.като го включа към компа не може да го разпознае въобще не се канектва.моля за помощ ако някой знае решение на проблема искрено ще се радвам за указаната помощ.Благодаря.
RUDI_GIOKOV- Брой мнения : 7
Re: connect USB to device ERROR
премахни Nokia suite и я инсталирай наново след това рестартирай компа и се опитай да свържеш телефона отново...RUDI_GIOKOV написа:Здравейте хора моля за помощ от две седмици насам телефона ми изписва "connect USB to device" и от горе ми мига осточнно USB-то.като го включа към компа не може да го разпознае въобще не се канектва.моля за помощ ако някой знае решение на проблема искрено ще се радвам за указаната помощ.Благодаря.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
изписва ми unsupported USB device.Disconnect device.натискам ОК и ми изписва error in USB connection.Disconnect cable.и това нищо не става
пробвай да изключиш телефона напълно със задържане на бутона за включване 8 секунди, докато извибрира 3 пъти и след това го включи и пробвай да свържеш...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
до преди малко говорих по телефона и ми падна батеричта и като го включих това се махна и сега когато пак го свързах към компа с кабела пак ми показа тази грешка и бях на ръба да не го срещна със стената.моля те помогни ми да не го срещам със стената
Проблема не е софтуерен. Трябва да се отвори и да се почисти УСБ конектора. Преди време един познат имаше същия проблем с Е7. Препоръчвам да го дадеш в оторизиран сервиз да ти го оправят.
ще се възползвам от всички съвети в този сайт защото сте наистина компетентни.благодаря.
Similar topics
» НОКИА Н8 browser unable to connect to websait (WiFi) !
» Error code: 12048
» Symbian Anna за Nokia N8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Error code: 12048
» Symbian Anna за Nokia N8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите