OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
+56
AD_Ofink
hahavel
Dedwen
SmasHinG
filatov
marmota
polikraiste
marcy
plamenmr
piton78
mastersa6o
ctokata
ivanko_rs
emokalchev
epoc
yohoho
multiserver
BJlagypa
collectorbg
miiladiin
CECC
darko1acab
sarpy
stre4
m.trandeva
opsato
Joro Velichkov
alextalexus
baibrother
mitko992
grandexpres
fotone
milenic
boiko1
$©@®N™
navqk
ivan_ivanov
pudelo0
xmen222
aftermax
vlad0
PCBeast
Snuupy
paco88
mariankolev
novak
ivanpop
SoulSurvivor
Dracona
alexbg67
barir
wise guy
vdsv
BigTymers
mihailradoslavov
ivo777
60 posters
Страница 15 от 15
Страница 15 от 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
последните ми 4 флаша не бяха в dead usb режим, както и флашвам вече с phoenix 2012, от който съм изключително доволен, може и с dead usb flash, но не е задължително, щом телефона диша и може да стои на краката сиpaco88 написа:По принцип си по в час с нещата ама не трябваше ли да му дадеш линк към флашването в dead usb режимSoulSurvivor написа:прочети ето [You must be registered and logged in to see this link.], nokia suite няма да реши проблема ти, ще трябва да се запознаеш с phoenix service software, само той може да побългари телефона ти...alextonchev написа:Или най-добре да го преинсталирам отново с версията,която е тук в сайта, само че не знам как става,понеже файлът е архивиран и не знам как да го отворя с Nokia Suite, за да го инсталирам. Може ли да ми обясните подробно как да инсталирам софтуера,какво да направя след като свалих файла,за да преинсталирам тел. си отново? Благодаря предварително за помоща.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Re: OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
ммм може да пробвам и аз по тоя метод някой пътSoulSurvivor написа:последните ми 4 флаша не бяха в dead usb режим, както и флашвам вече с phoenix 2012, от който съм изключително доволен, може и с dead usb flash, но не е задължително, щом телефона диша и може да стои на краката сиpaco88 написа:По принцип си по в час с нещата ама не трябваше ли да му дадеш линк към флашването в dead usb режимSoulSurvivor написа:прочети ето [You must be registered and logged in to see this link.], nokia suite няма да реши проблема ти, ще трябва да се запознаеш с phoenix service software, само той може да побългари телефона ти...alextonchev написа:Или най-добре да го преинсталирам отново с версията,която е тук в сайта, само че не знам как става,понеже файлът е архивиран и не знам как да го отворя с Nokia Suite, за да го инсталирам. Може ли да ми обясните подробно как да инсталирам софтуера,какво да направя след като свалих файла,за да преинсталирам тел. си отново? Благодаря предварително за помоща.
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Много ви моля,помогнете ми...Искам да преинсталирам софтуера на тел. си с последната версия на Бел,качена от Иво, но не знам какво да правя след като я свалих. Файла е архивиран и понеже съм много невежа,в тази област, сега не знам какво да правя. Разархивира ли се, през Нокиа Сюит ли се инсталва и ако да как да го направя? Изобщо моля ви някой да ми опише стъпка по стъпка целия процес. Много ще съм благодарен...моля помогнете
alextonchev- Брой мнения : 3
Местожителство : Благоевград
alextonchev написа:Много ви моля,помогнете ми...Искам да преинсталирам софтуера на тел. си с последната версия на Бел,качена от Иво, но не знам какво да правя след като я свалих. Файла е архивиран и понеже съм много невежа,в тази област, сега не знам какво да правя. Разархивира ли се, през Нокиа Сюит ли се инсталва и ако да как да го направя? Изобщо моля ви някой да ми опише стъпка по стъпка целия процес. Много ще съм благодарен...моля помогнете
Всичко което ти трябва е [You must be registered and logged in to see this link.]
sarpy- Брой мнения : 102
Привет на всички. За мое голямо съжаление успях да умъртвя изсцяло моята нокия/н8/. Получи се като флашнах първо с v8 версия, но по- късно реших да сложа v5 /преди телефна беше с тази версия и бях доволен/Когато закачих нокията към рс-то за даунгрейдна към v5 натиснах бутона, за да го изключа и до тук Телефонът не може да стартира въобще! Задъжах бутона за над 8 секунди -не реагира/има ток в батерията/ Вадих батерията-същата работа. Все си мисля, че не може от софтуер да повредя хардуера/процесор,платка и т.н./ ,но явно греша. Някой някакви идеи?
skyy_82- Брой мнения : 2
Извади картата с памет ако имаш. След което ако си сложил версия 5 за флаш ... пусни си Phoenixa зареди файловете по познатия начин за Dead USB изтрий червения файл по познатия начин след което натискаш Refurbish ще ти излезе диалог натисни ОК след което закачи телефона за PC то .... ако не хване телефона натисни и задръж Power бутона докато не започне да флашва ... направи го няколко пъти и ще се получи ако не ти стане от 1 вия път ... аз моята Нокия съм е убивал така 5 пъти общо Докато разбера, че ми е от картата с памет Поне при мен беше от нея ... 16 GB Class 2 и откакто съм я махнал нямам никакви проблеми Успех надявам се да я запалиш ... а да след като я флашнеш успешно направи reset *#7370# но да знаеш, че всичко от mass memoryto ще ти се изтриеskyy_82 написа:Привет на всички. За мое голямо съжаление успях да умъртвя изсцяло моята нокия/н8/. Получи се като флашнах първо с v8 версия, но по- късно реших да сложа v5 /преди телефна беше с тази версия и бях доволен/Когато закачих нокията към рс-то за даунгрейдна към v5 натиснах бутона, за да го изключа и до тук Телефонът не може да стартира въобще! Задъжах бутона за над 8 секунди -не реагира/има ток в батерията/ Вадих батерията-същата работа. Все си мисля, че не може от софтуер да повредя хардуера/процесор,платка и т.н./ ,но явно греша. Някой някакви идеи?
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
Еееее пич, железен си Стана работата!Много благодаря за помощта ти!Жив и здрав да си!!!
skyy_82- Брой мнения : 2
Здравейте. За съжаление съм с Nokia c7 и няма да мога да си инсталирам този фърм, но поне дали може да качите уиджетите и тапетите от началните екрани.
filatov- Брой мнения : 13
Уиджетите ги има в секцията модове а иначе има и къстъм фирм за C7 можеш да сложиш негоfilatov написа:Здравейте. За съжаление съм с Nokia c7 и няма да мога да си инсталирам този фърм, но поне дали може да качите уиджетите и тапетите от началните екрани.
Неможах да открия уиджетите за прозрачния часовник като оригиналния, прозрачните събития и уиджета, който показва къде се намирам. Предполагам, че са били постната в първият пост от тема „Всички работещи Widgets за Symbian Belle“, но той вече е изтрит. Ако не ви представлява трудност, бихте ли ми пратили линк към тях и към тапетите от този фирм
[You must be registered and logged in to see this link.]filatov написа: Ако не ви представлява трудност, бихте ли ми пратили линк към тях
Хиляди благодарности
пак заповядайfilatov написа:Хиляди благодарности
Ако ми пратите и тапетите от фирма вече ще черпя
Някаква идея защо java игрите не тръгват?
С последната версия съм.
С последната версия съм.
ivanpop- Брой мнения : 4
на този cfw java-та не работи...пробвай, редактираната от мен версия, ако имаш желание...ivanpop написа:Някаква идея защо java игрите не тръгват?
С последната версия съм.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Страница 15 от 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл made by Ivo777 reworked by SoulSurvivor
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 на БЪЛГАРСКИ език с ФИКС за клавиатурата на кирилица
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 на БЪЛГАРСКИ език с ФИКС за клавиатурата на кирилица
Страница 15 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|