OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
+56
AD_Ofink
hahavel
Dedwen
SmasHinG
filatov
marmota
polikraiste
marcy
plamenmr
piton78
mastersa6o
ctokata
ivanko_rs
emokalchev
epoc
yohoho
multiserver
BJlagypa
collectorbg
miiladiin
CECC
darko1acab
sarpy
stre4
m.trandeva
opsato
Joro Velichkov
alextalexus
baibrother
mitko992
grandexpres
fotone
milenic
boiko1
$©@®N™
navqk
ivan_ivanov
pudelo0
xmen222
aftermax
vlad0
PCBeast
Snuupy
paco88
mariankolev
novak
ivanpop
SoulSurvivor
Dracona
alexbg67
barir
wise guy
vdsv
BigTymers
mihailradoslavov
ivo777
60 posters
Страница 9 от 15
Страница 9 от 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
darko1acab написа:Всичко е перфектно
Реп +
Само ако може да ми даде някой линк с уиджета на youtube
darko1acab- Брой мнения : 23
Re: OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
miiladiin написа:Как се пуска скрийнсейвъра,при мен е аналогов часовник.Snuupy написа:Впечатленията ми след седмица ползване:
+Еквилайзера за музиката, страхотен звук.
+/- Камерата, добро качество, но прекален размер на файла от 10МБ, който е неудобен за качване, където и да било, и съответства на размер на файла от Canon 550D - 18Mpix DSLR.
+ Готин скрийнсейвър часовник като на Н9.
- Забива по 2 пъти на ден и нужно да се задържи power бутона за да се изключи телефона, иначе няма оправация..
Като влезеш в "часовник", цъкаш в/у аналоговия и ти излиза дигитален, тогава ще имаш и този от Н9. То не е само компресията, камерата също дава грешка след известно време работа, забравих точно какво пишеше, защото сложих друг ром, който прави снимките по 4-5-6 макс 7МБ и за сега един път не ми е направил проблем...
Snuupy- Брой мнения : 39
Не мога да влеза с usb в телефона
някой да знае нещо
някой да знае нещо
grandexpres- Брой мнения : 12
Някой може ли да даде линк към видео и фото едитор, понеже този от първи пост не ми го отваря?
Благодаря !
Благодаря !
BJlagypa- Брой мнения : 38
В отговор на провокациите от страна на някои потребители,че имали проблеми с моя CFW:
Инсталирал съм на телефона много приложения,както виждате съм със 6 начални екрана (всеки с различен тапет),претрупани със всевъзможни уиджети,повечето от които изискват постоянна Интернет връзка за да работят,през същото това време слушам музика и разцъквам различни приложения,сърфирам из Интернет и чакам телефона ми да лагне или забие...ами какво да Ви кажа - мисията невъзможна...
Инсталирал съм на телефона много приложения,както виждате съм със 6 начални екрана (всеки с различен тапет),претрупани със всевъзможни уиджети,повечето от които изискват постоянна Интернет връзка за да работят,през същото това време слушам музика и разцъквам различни приложения,сърфирам из Интернет и чакам телефона ми да лагне или забие...ами какво да Ви кажа - мисията невъзможна...
Номер едно си.Аз съм с новото ти творение и е супер бързо и субер готино.Поздравления за успешната работа.
pudelo0- Модератор
- Брой мнения : 301
а какъв е widgeta за мап-приложението ?
multiserver- Брой мнения : 36
multiserver написа:а какъв е widgeta за мап-приложението ?
Между другото съм готов с v6 (не е постната все още),в която фото и видео едиторите са вградени (имах подобни упреци защо ги няма),вградена е последната версия на хакнатия файлов браузър (с пълен достъп до всички системни папки и файлове,само за целта първо трябва да се активира Open4All пача),също така е добавен и уиджета Уведомления.
Лек и приятен почивен ден на всички!
Някой да е успял да инсталира по-някакъв начин Nokia Store 3.22.54??? Пробвано е през самия Store, както и чрез заместване на новите файлове в самия SIS от предходната версия на Taylor (3.22.53). Някакви идеи???
yohoho- Брой мнения : 10
Като за начало от [You must be registered and logged in to see this link.] си изтегли архива. След което инсталирай cp_services.sis, cwrtcore.sis, launcher.sisx, lkm.sis след което можеш да си сложиш каквато версия искаш на овито ... но това е само в случей, че ти липсва на пълно.yohoho написа:Някой да е успял да инсталира по-някакъв начин Nokia Store 3.22.54??? Пробвано е през самия Store, както и чрез заместване на новите файлове в самия SIS от предходната версия на Taylor (3.22.53). Някакви идеи???
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Гледам тука всеки мрънка за нещо снимките му били големи линка не му работел за редакторите м*дете го сърбели .Абе момчета защо малко не се стегнете ... винаги ще има нещо не по ваш вкус ... а като не ви харесва не упреквайте Иво а си го гответе сами и няма да има това не ме кефи онова не ме кефи ... момчето се е занимавало сумати време да ви направи кустум фирм а вия не спряхте да го упреквате.
Браво Иво за труда всичко е много добро продължавай в същия дух
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
Прав си наистина човека не е длъжен да се съобразява със сульо и пульо какво не им е наред.epoc написа:Като за начало от [You must be registered and logged in to see this link.] си изтегли архива. След което инсталирай cp_services.sis, cwrtcore.sis, launcher.sisx, lkm.sis след което можеш да си сложиш каквато версия искаш на овито ... но това е само в случей, че ти липсва на пълно.yohoho написа:Някой да е успял да инсталира по-някакъв начин Nokia Store 3.22.54??? Пробвано е през самия Store, както и чрез заместване на новите файлове в самия SIS от предходната версия на Taylor (3.22.53). Някакви идеи???
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Гледам тука всеки мрънка за нещо снимките му били големи линка не му работел за редакторите м*дете го сърбели .Абе момчета защо малко не се стегнете ... винаги ще има нещо не по ваш вкус ... а като не ви харесва не упреквайте Иво а си го гответе сами и няма да има това не ме кефи онова не ме кефи ... момчето се е занимавало сумати време да ви направи кустум фирм а вия не спряхте да го упреквате.
Браво Иво за труда всичко е много добро продължавай в същия дух
milenic- Брой мнения : 74
Местожителство : Велико Търново
Аз от вчера сутринта съм с в5 и бих казал че до сега това е най-доброто което съм слагал на телефона си.
Допълнително съм си добавил разни простотии дето на мен ми харесват, но това ни най-малко не навреди на работата на в5 и до момента имам отлични впечатления от него.
Нито едно забиване до сега, тази сутрин нямах достъп до компютър и го ползвах интензивно около 1 час за фейсбук, скайп и браузване ... нямаше проблеми. Дори в един от моментите бях пуснал опера и дефулт браузъра на едно (защото опера може да сваля .sis) та ... накратко няма проблеми.
Живота на батерията е повече от задоволителен - като се имат предвид предните версии и оригиналната с тази ми държи батерията осезаемо повече. Друг път до това време щеше да е заминала вече.
Имам инстаирани :
-social;
-photo & video editor;
-store;
-skype;
-fmobi;
-shazam;
-whatsapp;
-youtube;
-xplore;
-battery saver;
-psm switcher;
-restart;
-opera;
-Joikuspot;
-quick lock;
Освен това ползвам 5 начални екрана с facebook, weather ... и нямам грижи.
Тествах и други CFW-та базирани на финалното беле, но тази определено е най-изчистена и най-добре раоботещата.
Дори успях да си пусна чесовника.
По важните неща ги има вградени и няма нужда да се балтаеш да инсталираш, това е голямо удобство. Бих направил само едно предложение на Иво - защо не вграждаш KS мода. И това не е упрек просто въпрос. Чудесна работа си свършил ...
ПП. А всеки сам решава дали иска да ползва CFW и кое точно. Аз лично съм пробвал и съм избрал изчистения и добре работещ вариант на Иво.
ППП. @Ivo777 Сега поне по 1 кафе трябва за защитата и за тва дето се базикаш с мен за чесовника А и сега е модерно който върши услуга да черпи
Допълнително съм си добавил разни простотии дето на мен ми харесват, но това ни най-малко не навреди на работата на в5 и до момента имам отлични впечатления от него.
Нито едно забиване до сега, тази сутрин нямах достъп до компютър и го ползвах интензивно около 1 час за фейсбук, скайп и браузване ... нямаше проблеми. Дори в един от моментите бях пуснал опера и дефулт браузъра на едно (защото опера може да сваля .sis) та ... накратко няма проблеми.
Живота на батерията е повече от задоволителен - като се имат предвид предните версии и оригиналната с тази ми държи батерията осезаемо повече. Друг път до това време щеше да е заминала вече.
Имам инстаирани :
-social;
-photo & video editor;
-store;
-skype;
-fmobi;
-shazam;
-whatsapp;
-youtube;
-xplore;
-battery saver;
-psm switcher;
-restart;
-opera;
-Joikuspot;
-quick lock;
Освен това ползвам 5 начални екрана с facebook, weather ... и нямам грижи.
Тествах и други CFW-та базирани на финалното беле, но тази определено е най-изчистена и най-добре раоботещата.
Дори успях да си пусна чесовника.
По важните неща ги има вградени и няма нужда да се балтаеш да инсталираш, това е голямо удобство. Бих направил само едно предложение на Иво - защо не вграждаш KS мода. И това не е упрек просто въпрос. Чудесна работа си свършил ...
ПП. А всеки сам решава дали иска да ползва CFW и кое точно. Аз лично съм пробвал и съм избрал изчистения и добре работещ вариант на Иво.
ППП. @Ivo777 Сега поне по 1 кафе трябва за защитата и за тва дето се базикаш с мен за чесовника А и сега е модерно който върши услуга да черпи
mihailradoslavov- Брой мнения : 135
Местожителство : Ловеч
тъкмо мислех да слагам в5 но ще те изчакам с в6 гледам че бързо действаш супер сиivo777 написа:
Между другото съм готов с v6 (не е постната все още),в която фото и видео едиторите са вградени (имах подобни упреци защо ги няма),вградена е последната версия на хакнатия файлов браузър (с пълен достъп до всички системни папки и файлове,само за целта първо трябва да се активира Open4All пача),също така е добавен и уиджета Уведомления.
Лек и приятен почивен ден на всички!
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Мишо,засега реп+,като се видим ще има кафенце,че и ракийка дори
@Пако,на 62% са ъплоуднати файловете към този момент (на супер мижав нет съм,съжалявам)
@Пако,на 62% са ъплоуднати файловете към този момент (на супер мижав нет съм,съжалявам)
Никакъв проблем с чакането няма щото така или иначе след малко излизам и ще се върна вечерта и тъкмо ще се е качил и ще си поиграя с негоivo777 написа:Мишо,засега реп+,като се видим ще има кафенце,че и ракийка дори
@Пако,на 61% са ъплоуднати файловете в момента (на супер мижав нет съм,съжалявам)
п.п. може би довечера ще имам възможност да видя на един авер нокиа 500 с беле каза че го е ъпдейтнал от ови суит да видим как е (казвам го ако някой се вълнува сори ако спамя
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
А какви ще са промените в следващата версия?
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
amigoloco написа:А какви ще са промените в следващата версия?
На пръв поглед не много,но от сърце:
ivo777 написа:- Добавен е и уиджета Уведомления
- Добавен е хакнатия файлов браузър (последна версия 1.01 от 19.12.2011),за да ''вижда'' всички системни папки и файлове просто трябва да се активира пача Open4All
- Добавени са отново фото и видео редакторите
Файловете вече са качени,който има желание да ги сваля и да флашва.
Иво става ли за C7
дъщеря ми има такъв и ме врънка
дъщеря ми има такъв и ме врънка
grandexpres- Брой мнения : 12
Мерси, за без пари, като се имат в предвид старанията и усилията, винаги е много, а е и приятно, че е от сърцеivo777 написа:amigoloco написа:А какви ще са промените в следващата версия?
На пръв поглед не много,но от сърце:ivo777 написа:- Добавен е и уиджета Уведомления
- Добавен е хакнатия файлов браузър (последна версия 1.01 от 19.12.2011),за да ''вижда'' всички системни папки и файлове просто трябва да се активира пача Open4All
- Добавени са отново фото и видео редакторите
Файловете вече са качени,който има желание да ги сваля и да флашва.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Иво, а кой е този уиджет. За радиото ли е? Ако можеш дай го насам.
emokalchev- Брой мнения : 14
Това е уиджета за ФМ трансмитера.
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Joro Velichkov- Брой мнения : 57
emokalchev написа:Иво, а кой е този уиджет
Този уиджет е за FM трансмитера и се казва Пускане чрез Радио,вградил съм го и него.
emokalchev- Брой мнения : 14
Айде дайте widjeta с youtube, ако може, че свалях някакъв плеър, но нещо не беше както трябва и го махнах ..
darko1acab- Брой мнения : 23
v7 - вече си имаме редактируем еквилайзер,звука е още по-разкъртващ
Знам,че ви писна да префлашвате,но това са рисковете на професията...
Утре сигурно ще са достъпни файловете за флашване,извинявам се отново за ''плодовитостта'' си,но просто не мога да спра,безработица,кво да се прави,търся си занимавки,за да не превъртя...
Страница 9 от 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл made by Ivo777 reworked by SoulSurvivor
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 на БЪЛГАРСКИ език с ФИКС за клавиатурата на кирилица
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 на БЪЛГАРСКИ език с ФИКС за клавиатурата на кирилица
Страница 9 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|