Абсолютно изчистен CFW за Nokia N8 базиран на Symbian Belle
+31
shoto123
grandexpres
lepi
matanza
Dracona
ditomi
zaven74
jojo
suio
beliskner_9301
ivanko_rs
AD_Ofink
barir
paco88
SoulSurvivor
piton78
milenic
opsato
grigorov90
Joro Velichkov
baibrother
mihailradoslavov
pslabakov
darko1acab
ctokata
boiko1
p.trandev
novak
dmitev
BigTymers
ivo777
35 posters
Страница 5 от 6
Страница 5 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Абсолютно изчистен CFW за Nokia N8 базиран на Symbian Belle
boiko1 написа:Плеъра от Анна върви перфектно,само че проблема със зелената картинка на свалени директно от торента и качени на телефона без да са форматирани допълнително филми си остава.Явно Нокия има още какво да оправят в Белле
Интересно батери инфо този път се стартира от 1-я път без да има нужда от рестарт на телефона,но по интересното е че рестартирах телефона и на приложението показва пълна батерия ,а горе индикатора продължава да се пълни.........
[You must be registered and logged in to see this link.]
ееее това не е никакъв проблем а за батери инфо - триеш и качваш пак явно се е бъгнала нещо
ctokata- Брой мнения : 47
Местожителство : София
не мога да изтегля файловете за флаш
zaven74- Брой мнения : 78
моля Иво за помощ
zaven74- Брой мнения : 78
Инсталирах този фрим и всичко тръгна нормално,но имам само един начален екран, искам да попитам могат ли да се добавят други начални екрани или е само един и ако може как става?
ditomi- Брой мнения : 40
Можеш сам да си ги добавиш, като натиснеш трите чертички долу в дясно и от менюто избереш "Add another home screen".ditomi написа:Инсталирах този фрим и всичко тръгна нормално,но имам само един начален екран, искам да попитам могат ли да се добавят други начални екрани или е само един и ако може как става?
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
Хм,някой имал ли е проблем със застиване на дисплея както си е ,т.е. не реагира на досег по него и се оправя сам след около минута и половина-две Единия път го направи като бях във файл менажера,един път в СПБ Уедър,после направи и проблем с избирането от указателя,т.е избирам контакт,давам му да набира и .....нищо.След рестарт се оправи,но защо се случва
П.П.Това е с предния фирм на Иво,не с последния с плеъра от Анна.
ivanko_rs- Брой мнения : 32
Местожителство : Русе
Ок ,благодаря ти много.barir написа:Можеш сам да си ги добавиш, като натиснеш трите чертички долу в дясно и от менюто избереш "Add another home screen".ditomi написа:Инсталирах този фрим и всичко тръгна нормално,но имам само един начален екран, искам да попитам могат ли да се добавят други начални екрани или е само един и ако може как става?
ditomi- Брой мнения : 40
За сега не съм забелязал такъв проблем,повторило ли се е след рестарта?ivanko_rs написа:Хм,някой имал ли е проблем със застиване на дисплея както си е ,т.е. не реагира на досег по него и се оправя сам след около минута и половина-две Единия път го направи като бях във файл менажера,един път в СПБ Уедър,после направи и проблем с избирането от указателя,т.е избирам контакт,давам му да набира и .....нищо.След рестарт се оправи,но защо се случва
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Не,направи го само преди рестарта,той и самия телефон стана един бавен,а бяха включени само Watsup и Imo-то То аз тях ползвам предимно.
ivanko_rs- Брой мнения : 32
Местожителство : Русе
CFW е супер, но имам проблем с инсталирането на моднати версии на Weather Widget. Също не може да се инсталира и Email Widget-a от Microsoft Apps. И в двата случея прекъсва инсталацията точно посредата, но при Email-a телефона направо забива.
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
публикувах лек за текста под иконите на хоумскрийна. Погледнете в секция Инструменти за модване и хакване
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Имате ли проблем със синхтонизацията с Nokia Suite чрез Bluetooth?
При мен периодично, през 1 секунда, прекъсва връзката и не мога нито да инсталирам приложения, нито да синхронизирам контактите. От друг телефон получавам файлове, но с PC-то не става.
Едит: Благодаря на amigoloco за поста малко по-надолу. Вече няма проблем! Реп+
При мен периодично, през 1 секунда, прекъсва връзката и не мога нито да инсталирам приложения, нито да синхронизирам контактите. От друг телефон получавам файлове, но с PC-то не става.
Едит: Благодаря на amigoloco за поста малко по-надолу. Вече няма проблем! Реп+
Последната промяна е направена от Dracona на Нед 26 Фев - 10:45; мнението е било променяно общо 2 пъти
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
аз намерих решение за малкия имейл уиджет, като го вградих, но имейл клиента, като цяло работи само, когато телефона е на английски, така, че ако някой иска, мога да го публикувам тук.
преинсталирай си нокия сюта и изтрий сдвоеното устройство от телефона, след което ги сдвои на ново. Не е от фирма на иво, просто при самото първоначално сдвояване, понякога се оплескват нещата...Dracona написа:Имате ли проблем със синхтонизацията с Nokia Suite чрез Bluetooth?
За тези, които имат проблем със изтеглянето на карти за nokia maps - инсталирайте nokia maps suite веднъж, премахнете всички инсталирани приложения от програмата и го инсталирайте отново, след втората инсталация няма да имате проблем със изтеглянето на картите, поне при мен се получава всеки път, а защо се получава така първия път, някой по-компетентен може да сподели...
Иво, колко бири трябват, за да направиш нещо такова за Е7? :-)))
matanza- Брой мнения : 5
matanza написа:Иво, колко бири трябват, за да направиш нещо такова за Е7? :-)))
Нямам нужда от бира,нуждая се от следните две неща:
1.Работа за да прехранвам семейството си
2.Nokia E7 за тестове (не обичам да работя на сляпо)
Не можах да рзбера дали имам проблем с инсталирането на карти, но след инсталирането на nokia maps suit телефона стана като фото рамка(никакво движение)!
Ивчо, БЛАГОДАРЯ за този cfw!
Ивчо, БЛАГОДАРЯ за този cfw!
lepi- Брой мнения : 42
Местожителство : Sofia
grandexpres- Брой мнения : 12
Може ли да те питам как мога да си направя ефектите от версия 4 иначе сложих тази версия и много ми харесва но искам ефектите на старата версия много бяха яки .Мерси
shoto123- Брой мнения : 44
трябва да инсталираш един базов пакет за ефекти и след това да сложиш ефектите в масс меморито-във секцията уроци го има виж тамshoto123 написа:Може ли да те питам как мога да си направя ефектите от версия 4 иначе сложих тази версия и много ми харесва но искам ефектите на старата версия много бяха яки .Мерси
Иво, Improved CPU n GPU мода според теб влияе ли осезателно на живота на батерията.
tonus- Брой мнения : 60
Местожителство : Бургас
Здравеите,до днес бях с V8 на иво но имах следния проблем
"Имам проблем с инсталирането на приложения,конкретно Nokia sleeping scren & nokia battery monitor,след като приключи инстарацията ми дава,download error и нищо.Пробвах и докато съм свързан с интернет и пак същия ерор.
Също писах в темата ,че искам да махна снимки и фото редакторите,и ме посъветвахте да дам delete ,давам аз delete и нищо ?
Идеии?"
Сложих този FW с надеждата да нямам проблем с инсталацията на приложенията,но пак ми дава същия ерор "download eror" и това е ?
"Имам проблем с инсталирането на приложения,конкретно Nokia sleeping scren & nokia battery monitor,след като приключи инстарацията ми дава,download error и нищо.Пробвах и докато съм свързан с интернет и пак същия ерор.
Също писах в темата ,че искам да махна снимки и фото редакторите,и ме посъветвахте да дам delete ,давам аз delete и нищо ?
Идеии?"
Сложих този FW с надеждата да нямам проблем с инсталацията на приложенията,но пак ми дава същия ерор "download eror" и това е ?
wise guy- Брой мнения : 78
В настройките имаш секция където са ти инсталираните приложения-влез там и деинсталирай каквото трябва.А относно ерор-а не съм пробвал тези приложения,аз ползвам "батери инфо".Пробвай с друг фирм или ако го намериш приложението от друго място... Пробвай рестарт на телефона или по добре форматирайwise guy написа:Здравеите,до днес бях с V8 на иво но имах следния проблем
Идеии?"
Както казах този проблем с ерора го имах и с V8, и днес сложих този и пак същия проблем ?
Направих и хард ресет с *#7370# пак същия ерор ?
Направих и хард ресет с *#7370# пак същия ерор ?
wise guy- Брой мнения : 78
Страница 5 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Изчистен CFW Symbian Belle за Nokia C7 RM-675 111.030.0609
» NOKIA Н8 и Symbian BELLE -Помощ !
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 Clean
» Request: Symbian BELLE for Nokia C7 RM-675
» NOKIA Н8 и Symbian BELLE -Помощ !
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 Clean
» Request: Symbian BELLE for Nokia C7 RM-675