Абсолютно изчистен CFW за Nokia N8 базиран на Symbian Belle
+31
shoto123
grandexpres
lepi
matanza
Dracona
ditomi
zaven74
jojo
suio
beliskner_9301
ivanko_rs
AD_Ofink
barir
paco88
SoulSurvivor
piton78
milenic
opsato
grigorov90
Joro Velichkov
baibrother
mihailradoslavov
pslabakov
darko1acab
ctokata
boiko1
p.trandev
novak
dmitev
BigTymers
ivo777
35 posters
Страница 4 от 6
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Абсолютно изчистен CFW за Nokia N8 базиран на Symbian Belle
Не нз как да оправя това с надписите а за прогнозата ползвай SPB Wheather на мен лично ми харесва повече,а и си е прозрачна има я във секцията програмиbarir написа:
И аз ползвам wi-fi, а колкото до уиджетите, не че ги няма, а не мога да инсталирам прозрачния за времето.А оправи ли се с надписите на холмскрина?
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Само да питам и тоя фърм ли се слага като другите със заместване, и ако е така, кои файлове бяха. Мерси предварително.
suio- Брой мнения : 62
Местожителство : София
Никога не съм ползвал заместване и не съм имал проблемиsuio написа:Само да питам и тоя фърм ли се слага като другите със заместване, и ако е така, кои файлове бяха. Мерси предварително.
Охоооо плеарчето от анна има ли начин да се качи без флашване на телефона или само с флаш?
ctokata- Брой мнения : 47
Няма как да имаме видеоплеъра от Anna без префлашване,съжалявам.
Излиза ми грешка като опитам да флашна, затова питам.paco88 написа:Никога не съм ползвал заместване и не съм имал проблемиsuio написа:Само да питам и тоя фърм ли се слага като другите със заместване, и ако е така, кои файлове бяха. Мерси предварително.
Иво
за тея надписи по иконите дето ги няма като ги изкараме на началния екран има ли решение
за тея надписи по иконите дето ги няма като ги изкараме на началния екран има ли решение
каква грешка?suio написа:Излиза ми грешка като опитам да флашна, затова питам.paco88 написа:Никога не съм ползвал заместване и не съм имал проблемиsuio написа:Само да питам и тоя фърм ли се слага като другите със заместване, и ако е така, кои файлове бяха. Мерси предварително.
Ако на това викаш грешка просто натисни OK и продължи нататък.
Getting list of files to be flashed failed:paco88 написа:каква грешка?suio написа:Излиза ми грешка като опитам да флашна, затова питам.paco88 написа:Никога не съм ползвал заместване и не съм имал проблемиsuio написа:Само да питам и тоя фърм ли се слага като другите със заместване, и ако е така, кои файлове бяха. Мерси предварително.
RM-596_M008.50.emmc.fpsx' is not found.
Ами изтрий го първо този файл от опциите на Phoenix-а,маркиран е в червено.
Нали с Refurbish след това, не с firmware update. Извинявам се за тъпите въпроси ама за последно го преинсталирах отдавна и съм забравил.ivo777 написа:Ами изтрий го първо този файл от опциите на Phoenix-а,маркиран е в червено.
Да с Refurbish.suio написа:Нали с Refurbish след това, не с firmware update. Извинявам се за тъпите въпроси ама за последно го преинсталирах отдавна и съм забравил.ivo777 написа:Ами изтрий го първо този файл от опциите на Phoenix-а,маркиран е в червено.
barir- Брой мнения : 136
Хубаво ама нищо не става. За пръв път ми се инати. Винаги ми е ставало от 1 път. Сега ме кара да извадя кабела, да изкл. тел. - да вкл. тел. и да пробвам пак, и пак, и пак...........barir написа:Да с Refurbish.suio написа:Нали с Refurbish след това, не с firmware update. Извинявам се за тъпите въпроси ама за последно го преинсталирах отдавна и съм забравил.ivo777 написа:Ами изтрий го първо този файл от опциите на Phoenix-а,маркиран е в червено.
В какъв режим трябваше да е, mass storage li.
Телефона трябва да е изключен, а кабела да е изваден.След като натиснеш Refurbish, вкарваш кабела и би трябвало всичко да е наред.suio написа:Хубаво ама нищо не става. За пръв път ми се инати. Винаги ми е ставало от 1 път. Сега ме кара да извадя кабела, да изкл. тел. - да вкл. тел. и да пробвам пак, и пак, и пак...........barir написа:Да с Refurbish.suio написа:Нали с Refurbish след това, не с firmware update. Извинявам се за тъпите въпроси ама за последно го преинсталирах отдавна и съм забравил.ivo777 написа:Ами изтрий го първо този файл от опциите на Phoenix-а,маркиран е в червено.
barir- Брой мнения : 136
Пробвай като те накара да откачиш телефона, да задържиш бутона за включване около 10 секунди, при изключен телефонsuio написа:Хубаво ама нищо не става. За пръв път ми се инати. Винаги ми е ставало от 1 път. Сега ме кара да извадя кабела, да изкл. тел. - да вкл. тел. и да пробвам пак, и пак, и пак...........barir написа:Да с Refurbish.suio написа:Нали с Refurbish след това, не с firmware update. Извинявам се за тъпите въпроси ама за последно го преинсталирах отдавна и съм забравил.ivo777 написа:Ами изтрий го първо този файл от опциите на Phoenix-а,маркиран е в червено.
би трябвало да стане
jojo- Брой мнения : 115
Справих се някакси, след сумати грешки и тн. Мерси за помоща. Доста добре работи тел. Реп+ за ivo.
Голям проблем се получи при мен-снощи флашнах и оставих телефона с напълно заредена батерия според батери инфо,сутринта намерих телефона изключен с паднала батерия.Някой има ли същия проблем да сподели и да каже колко му държи батерията.Нито едно приложение не е било оставено да работи за да дърпа от батерията??????????????????
boiko1- Брой мнения : 183
Новия ъпдейт го дърпам веднага-евала на Иво за вградения плеър от Анна.Точно плеъра на белле ме дразнеше най-много.Само ако Иво ме светне как да махна и дразнещата черта при отключване цена няма да има!
''Чертата'' няма как да се махне,тя си е дело на Нокия.
Да не би да си инсталирал Garmin и да не си изтрил онези 2 файла,та затова да е паднала батерията...или вече си е за смяна...нямам подобен проблем.
Да не би да си инсталирал Garmin и да не си изтрил онези 2 файла,та затова да е паднала батерията...или вече си е за смяна...нямам подобен проблем.
нямам този проблем с точенето на батериятаboiko1 написа:Голям проблем се получи при мен-снощи флашнах и оставих телефона с напълно заредена батерия според батери инфо,сутринта намерих телефона изключен с паднала батерия.Някой има ли същия проблем да сподели и да каже колко му държи батерията.Нито едно приложение не е било оставено да работи за да дърпа от батерията??????????????????
Сега свалих новия ъпдейт и ще флашвам на ново.
Инсталирал съм само батери инфо,нокиа мапс с приложениятра и 4 игри.........
Просто нямам идея как стана това с батерията,най смешното в цялата история е че трябваше да ставам в 05.00 за работа,но станах в 06.50 защото телефона не ме събуди
Инсталирал съм само батери инфо,нокиа мапс с приложениятра и 4 игри.........
Просто нямам идея как стана това с батерията,най смешното в цялата история е че трябваше да ставам в 05.00 за работа,но станах в 06.50 защото телефона не ме събуди
Офффффффф флашнах ама забравих да резетна,на телефона останаха игрите и календара инсталирани от преди.Искам да питам Иво дали е проблем?
Плеъра от Анна върви перфектно,само че проблема със зелената картинка на свалени директно от торента и качени на телефона без да са форматирани допълнително филми си остава.Явно Нокия има още какво да оправят в Белле
Интересно батери инфо този път се стартира от 1-я път без да има нужда от рестарт на телефона,но по интересното е че рестартирах телефона и на приложението показва пълна батерия ,а горе индикатора продължава да се пълни.........
[You must be registered and logged in to see this link.]
10 минути след като батери инфо изписа че батерията е заредена и индикатора горе спря да зарежда.........
Сега на кое да вярва човек?
Интересно батери инфо този път се стартира от 1-я път без да има нужда от рестарт на телефона,но по интересното е че рестартирах телефона и на приложението показва пълна батерия ,а горе индикатора продължава да се пълни.........
[You must be registered and logged in to see this link.]
10 минути след като батери инфо изписа че батерията е заредена и индикатора горе спря да зарежда.........
Сега на кое да вярва човек?
Последната промяна е направена от boiko1 на Съб 25 Фев - 11:11; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Изчистен CFW Symbian Belle за Nokia C7 RM-675 111.030.0609
» NOKIA Н8 и Symbian BELLE -Помощ !
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 Clean
» Request: Symbian BELLE for Nokia C7 RM-675
» NOKIA Н8 и Symbian BELLE -Помощ !
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 Clean