Error code: 12048
+5
SoulSurvivor
mitko992
jojo
alexbg67
1aelita1
9 posters
Страница 1 от 1
Error code: 12048
Имам следния проблем. Исках да си ъпдейтна Нокия C6-01 с Belle. Изтеглих най-нова версия на Nokia Suite и започнах ъпдейт. До back up всичко е наред след това преминава към ъпдейт но минават 2-3 секунди ии се появява тази грешка Error code: 12048.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
1aelita1- Брой мнения : 5
Местожителство : Варна
Re: Error code: 12048
Как си с английския, защото това, което излиза в дискусионния форум на Нокиа не е много обнадеждаващо: [You must be registered and logged in to see this link.]
Остава да се решиш на чист флаш, както повечето хора тук правят, и е доста препоръчително, предвид омазването на двете ревизии ОС от Анна към Белле.
Остава да се решиш на чист флаш, както повечето хора тук правят, и е доста препоръчително, предвид омазването на двете ревизии ОС от Анна към Белле.
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
alexbg67 написа:Как си с английския, защото това, което излиза в дискусионния форум на Нокиа не е много обнадеждаващо: [You must be registered and logged in to see this link.]
Да да и там проверих, но реших все пак да попитам и тук. Относно флаш единственото, което ме спира е че губя гаранцията, ще си почака Belle.
Благодаря за бързия отговор!
Няма да загубиш никаква гаранция, стига да използваш официялен (немодифициран и нехакнат) инсталатор. Няма как да се разбере методът на ъпдейта, а както споменах сутринта, чистата инсталация е препоръчителна за здравето на телефона и твоя комфорт от използването му... Ти си решаваш... (не те агитирам за Беле в никакъв случай!!!)
Честно казано не съм много на ти с тази процедура. Аз вече един път съм пробвала уви не ми се получи ии втори път ме е страх да не прецакам нещо. Трябва да проуча повече за това флашване. А вариант ли е да го дам на сервиз и там да го флашнат аз като не се справям?
Може да го дадеш в сервиз, но ще ти вземат пари за нищо
jojo- Брой мнения : 115
+1 абсолютише...jojo написа:пари за нищо
Колегата amigoloco е от Варна, свържи се с него на Лични, вярвам ще си разрешиш проблемите...
Днес съм в настроение пиши и ще го флашнем гаранция ти давам, че няма да ти омажа тела, гаранцията приятел бачка в сервиз и ми каза стига да е чиста версия не се губи гаранцията! Пиши на лично скайпа ти и ще го оправим!
mitko992- Брой мнения : 85
колегата amigoloco нe e Майка Тереза, а дистанционен флаш може да му омаже телефона, ако задклавирното устройство не знае, какво прави, така че нека почете малко из форума, иначе за 10 лв. бих му флашнал телефона без никакъв проблем, аз вече съм поел ъпгрейдите на една c6-01-цa...alexbg67 написа:+1 абсолютише...jojo написа:пари за нищо
Колегата amigoloco е от Варна, свържи се с него на Лични, вярвам ще си разрешиш проблемите...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Аз поех ангажимента за дистанционното флашване само да ми пише автора! Стига да прави това, което му казвам няма проблем дистанционно с вилъра съм флашвал на хора и слушат ли ме не е имало омазвания и проблеми !
Смятах първо да отида до сервиз на Нокия да видя там какво ще кажат.
ще ти отговорят поне след 20 дни до месец...1aelita1 написа:Смятах първо да отида до сервиз на Нокия да видя там какво ще кажат.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Значи аз ти предложих ти си знаеш! Последно ти повтарям, че ако се тревожиш че ще ти падне гаранцията или че ще убиеме телефона НЯМА ТАКЪВ ШАНС И ЗА 2-ТЕ ! А колкото до mtel или другаде подобни ще ти се правят на компетентни някакви дето разбират по-малко от мене после ще те изкарат теб, че си ламер и накрая ще ти предложат да оставиш телефона при тях да го флашнат и това удоволствие ще ти струва и пари! Ти си решаваш всичко хубаво !
Искрени извинения, от форумната ти активност бях останал с обратното впечатление... Sorry again!amigoloco написа:нe e Майка Тереза,
pp
Тук насила никой не получава помощ... или почти ниикой...
Aleks, out!
Ако телефона ти е с валидна за България гаранция го занеси направо в Nokia Care.Мой колега носи там стария си телефон С6-00,защото се рестартирваше и му смениха софта за 2 дни без да му вземат стотинка,а след това извади "късмет" и с новия-Х7.Изгоря му дисплея и му го смениха за 5 работни дни.Можеш да кажеш,че се ресетва и те ще ти сменят софта.Без пари.1aelita1 написа:Смятах първо да отида до сервиз на Нокия да видя там какво ще кажат.
Последната промяна е направена от detector на Вто 6 Мар - 17:46; мнението е било променяно общо 1 път
detector- Брой мнения : 139
Имам следния проблем. Исках да си ъпдейтна Нокия C6-01 с Belle. Изтеглих най-нова версия на Nokia Suite и започнах ъпдейт. До back up всичко е наред след това преминава към ъпдейт но минават 2-3 секунди ии се появява тази грешка Error code: 12048.
Смени USB-то. При мене имам 3 USB-та и на това което ми е 3.0 ми дава същата грешка ,а на другите две няма проблем.
mirdgo- Брой мнения : 18
mirdgo написа:Имам следния проблем. Исках да си ъпдейтна Нокия C6-01 с Belle. Изтеглих най-нова версия на Nokia Suite и започнах ъпдейт. До back up всичко е наред след това преминава към ъпдейт но минават 2-3 секунди ии се появява тази грешка Error code: 12048.
Смени USB-то. При мене имам 3 USB-та и на това което ми е 3.0 ми дава същата грешка ,а на другите две няма проблем.
Благодаря много! Вкарах кабела в USB 2.0 ии всичко стана както трябва!
Колеги, нещо много се активизирахте да помагате.
Видяхте една девойка от Варна и решихте, че с едно префлашване и сте си осигурили морето през лятото.
1aelita1 включвай се по-често за да става по-цветен форума.
Видяхте една девойка от Варна и решихте, че с едно префлашване и сте си осигурили морето през лятото.
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Ти пък!Хората просто са отзивчиви ,а и то плажа тука сега е доста злеnovak написа:Колеги, нещо много се активизирахте да помагате.
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Similar topics
» connect USB to device ERROR
» [KERNEL][Multi-ROM|JellyBean] Team Skyfire - Code: Dream-IRC [CWM/TWRP] 01/10/2012
» Symbian Anna за Nokia N8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» [KERNEL][Multi-ROM|JellyBean] Team Skyfire - Code: Dream-IRC [CWM/TWRP] 01/10/2012
» Symbian Anna за Nokia N8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите