НОКИЯ СТОР
3 posters
Страница 1 от 1
Re: НОКИЯ СТОР
Единствения начин за който се сещам е чрез хард ресет с трите копчета - menu key, camera key, volume down. Всичко от паметта на телефона и допълнителната памет се изтрива.marmota написа:Как да изтрия Ови стор-а защото през мениджъра немога
А това не става ли и с *#7370# ?
Защото го направих това и не се изтри от тел.
Проблема със стор-а е че като го пусна и ми дава белия екран с въртящото се кръгче, иконите отдолу, мога да ги натискам, отчита ги и кръгчето постоянно се върти и нищо не зарежда... А копчетата като се натискат не работят, само меню бутона работи...
Защото го направих това и не се изтри от тел.
Проблема със стор-а е че като го пусна и ми дава белия екран с въртящото се кръгче, иконите отдолу, мога да ги натискам, отчита ги и кръгчето постоянно се върти и нищо не зарежда... А копчетата като се натискат не работят, само меню бутона работи...
По принцип трябва ли ти работещ Store?
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Направих го 5 пъти, но нищо, пак по същия начин... мога ли да го махна по някакъв начин от фирм-а с който съм и да си го инсталирам ръчно?
Трябва да се направи Refurbish или с Phoenix или с Nokia Care Suite. Флаш с Nokia Suite не помага.
Работя само с Phoenix. Оказа се, че май проблема е в самия фирм. Сега флашнах със друг , подобен на тоя стария и се получи мерси Темата е за триене !
Similar topics
» Belle от нокия 701 на нокия N8
» Проблем с ОВИ стор
» проблем с Ови стор след флаш
» Питане за един проблем с Download от Нокиа стор!
» Нокия Н8 въпроси
» Проблем с ОВИ стор
» проблем с Ови стор след флаш
» Питане за един проблем с Download от Нокиа стор!
» Нокия Н8 въпроси
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|