Проблем с нокиа 808
3 posters
Страница 1 от 1
Проблем с нокиа 808
Здравейте вчера при проверка в NaviFirm видях че има излязъл нов ъбдейт за Нокия 808 059M966 версия 311,изтеглих го и пробвах да флашна с phoenix но за съжеление това не се получава.След стартиране на phoenix и даване на scan produkt ми изписва следното Cannot load, the product "RM-807" is not recognised. Пробвах и преинсталирах феникса няколко пъти но нищо не става,сменях версии но отново не става.Въпроса ми е ако някой може да помогне ще му бъда благодарен,междо другото старата ми Н8 с тази версия на феникса съм я ъбдейтвал поне 15,20 пъти и не съм имал проблем.
dmitev- Брой мнения : 37
Re: Проблем с нокиа 808
не знам с коя версия на феникс си, но пробвай с по-нова, явно тази не поддържа рома на 808...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
2012.16 е последната версия на Phoenix,при N8 прави мизерии,но нищо чудно при 808 да е ОК.
Благодаря ще пробвам още днес и ако стане ще пиша.Искам да попитам още нещо ,как да флашна с феникса като си запазя всички настройки на телефона,защото досега при флаш винаги телефона стартира изчистен от всички програми ,контакти и настройки.
Нищо не става с нито една версия на феникса,има ли друг начин да си кача новия софт.
[You must be registered and logged in to see this link.]dmitev написа:Нищо не става с нито една версия на феникса,има ли друг начин да си кача новия софт.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Similar topics
» Проблем с Нокиа н8
» купих нокиа n8 с проблем
» Проблем с флаш на нокиа н8
» Проблем със плеара на Нокиа Н8
» Проблем с Нокиа Н8 и Swype
» купих нокиа n8 с проблем
» Проблем с флаш на нокиа н8
» Проблем със плеара на Нокиа Н8