Снимки от Nokia N9
5 posters
Страница 1 от 1
Re: Снимки от Nokia N9
[You must be registered and logged in to see this link.]
Нямам претенции за някакви познания във фотографията,но снимките от тази машинка лично мен напълно ме удовлетворяват
Нямам претенции за някакви познания във фотографията,но снимките от тази машинка лично мен напълно ме удовлетворяват
Ето така изглежда Велико Търново рано сутрин от моя прозорец през погледа на единствения Harmattan представител Между другото се оказа,че N9 се справя в пъти по-добре на автоматични настройки от предшественика си.
Ето така изглежда Велико Търново рано сутрин от моя прозорец през погледа на единствения Harmattan представител Между другото се оказа,че N9 се справя в пъти по-добре на автоматични настройки от предшественика си.
ivo777 написа:
Ето и най-лошия ми кадър
Не бъди толкова скромен, може и по-зле...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
За съжаление приложението Nokia Panorama отхапа в голяма степен от качеството на снимката...радостното в случая e,че програмката върви прерфектно под MeeGo и не прави никакви бъгове (като при N8 и Symbian).
За съжаление приложението Nokia Panorama отхапа в голяма степен от качеството на снимката...радостното в случая e,че програмката върви прерфектно под MeeGo и не прави никакви бъгове (като при N8 и Symbian).
Защо бе Иво, аз не съм имал проблеми с нея при моята N8-ица...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Ами не знам Стефчо,при мен в почти 100% от случаите се паентеше да запамети готовата панорама - просто не стигаше до 100%...нямам спомени,може и да е било от това,примерно,че не съм бил с последната актуална версия.Както и да е - за мен вече N8 и Symbian са затворена страница в живота ми и погледа ми е насочен само и единствено напред.И за да не е офф:
Да вкараме малко арт (и тръпка,разбира се) в темата - опитайте се да познаете коя е сградата ''зад'' капките дъжд
Да вкараме малко арт (и тръпка,разбира се) в темата - опитайте се да познаете коя е сградата ''зад'' капките дъжд
ivo777 написа:
......... опитайте се да познаете коя е сградата ''зад'' капките дъжд
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
ivo777 написа: за мен вече N8 и Symbian са затворена страница в живота ми и погледа ми е насочен само и единствено напред.
Добре де Иво, с MeeGo, колко напред, като и него го резнаха
eksoldier- Брой мнения : 178
Similar topics
» Снимки от Nokia N8
» Снимки от Nokia 808 PureView
» Снимки и видеоклипове от LG Optimus L9 P760
» Nokia Cooker (updated to v3.4) 18.08.2013
» Изтрити снимки
» Снимки от Nokia 808 PureView
» Снимки и видеоклипове от LG Optimus L9 P760
» Nokia Cooker (updated to v3.4) 18.08.2013
» Изтрити снимки