Дилема при избор на телефон
5 posters
Страница 1 от 1
Дилема при избор на телефон
Привет на всички колеги!!!Реших да пенсионирам добрата Н8 и да премина на друга ОС,симбияна просто "умира".Пред дилема съм дали да си взема НТС one x или Galaxy S3.Хардуерните разлики са ясни,интересува ме надежноста на устройствата.Искам съвет от по запознатите с телефоните с андроид.Благодаря предварително!
gani76- Брой мнения : 10
Re: Дилема при избор на телефон
определено galaxy-то...gani76 написа:Привет на всички колеги!!!Реших да пенсионирам добрата Н8 и да премина на друга ОС,симбияна просто "умира".Пред дилема съм дали да си взема НТС one x или Galaxy S3.Хардуерните разлики са ясни,интересува ме надежноста на устройствата.Искам съвет от по запознатите с телефоните с андроид.Благодаря предварително!
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Иво,ако може да кажеш какво друго си заслужава парите,бих се замислил.
Би се отворила голяма дискусия и доводите ми не биха били разбрани от почти никой.Android е шарена и анимирана OS,в повечето случаи подсилена с добър хардуер,но за сметка на кратък живот на батерията и лоша камера.На пръв поглед хиляди и хиляди приложения,но реално колко от тях са наистина стойностни?Както и да е,спирам до тук.Нека всеки ползва това,което му допада най-много.
Peace.
Поздрави,
бат Иво
Peace.
Поздрави,
бат Иво
Nokia 808 PureView се оказа доста добър телефон. На фона на приказките за умиращия Symbian изпъква невероятната камера, която ще бъде актуална поне още година. Доста добре се представя и батерията.
Благодаря на отзовалите се!Взех галаксито.Телефона е лудница,много е бърз.Дано свикна с ОС,започвам от нулата
За да не отварям нова тема искам да питам тук за съвет.Бях решил да взема Note,но излезe S3.
Тъкмо решавах тази дилема и прочетох че ноември ще излезе Note2: [You must be registered and logged in to see this link.]
Моля дайте съвет да изчакам ли Note 2 или да избера м/у съществуващите 2 варианта?
Тъкмо решавах тази дилема и прочетох че ноември ще излезе Note2: [You must be registered and logged in to see this link.]
Моля дайте съвет да изчакам ли Note 2 или да избера м/у съществуващите 2 варианта?
Последната промяна е направена от boiko1 на Пет 31 Авг - 15:11; мнението е било променяно общо 1 път
boiko1- Брой мнения : 183
Местожителство : София
И аз това си мисля,като параметри Ноте и С3 са еднакви.Основните разлики са в размерите и стоковия ром с който идват.S3(v4.0.4 (Ice Cream Sandwich)),Note ( v2.3 (Gingerbread))
Galaxy Note II 5.5-инчов S-AMOLED,Exynos 4 Quad чип-1.6GHz,RAM 2GB,Android Jelly Bean,батерия с капацитет над 3000 mAh
Galaxy Note II 5.5-инчов S-AMOLED,Exynos 4 Quad чип-1.6GHz,RAM 2GB,Android Jelly Bean,батерия с капацитет над 3000 mAh
boiko1- Брой мнения : 183
Местожителство : София
Similar topics
» Избор на слушалки тип тапи
» Препоръка за избор на слушалки
» Покупка на нов телефон
» Рестартиране на телефон
» Кой телефон бихте ми препоръчали ?
» Препоръка за избор на слушалки
» Покупка на нов телефон
» Рестартиране на телефон
» Кой телефон бихте ми препоръчали ?