Препоръка за избор на слушалки
+4
podolski
vlad0
ivo777
tonus
8 posters
Страница 1 от 1
Препоръка за избор на слушалки
Здравейте. Нуждая се от съвет за избор на слушалки за моята 701. Имах wh-701 , но им се прецака десния говорител. Преди няколко дни си купих от Технополис за 50 кинта jvc ha-fx1x и съм много доволен като звука и баса, който възпроизвеждат но нямат remote control и като искам да прескоча някоя песен трябва да вадя телефона от джоба и калъфа, което за мен е голямо неудобство. Сега си поръчах едни monster ibeats by dre от htc sensation xe, но разни андроид фенове побързаха да ме разочароват че качеството на тези слушалки се усеща само на htc с beats audio софтуер и че най-вероятно remote control-a им няма да работи на Нокия. Та въпроса ми е ако и с тях ударя на камък на какви що годе качествени слушалки с работещ remote control на Нокия да се спра за около 100-150 лева.
tonus- Брой мнения : 60
Местожителство : Бургас
Re: Препоръка за избор на слушалки
За дистанционно не знам,но най-качествените слушалки,които съм ползвал досега са Philips SHE-9000,на второ място се нарежда хендсфрий-то от комплекта към Nokia 5230 - WH-205
П.П. хендсфрий-то в комплекта към Nokia N9 също вади уникален звук,кажи някаква цена и ти го пращам
П.П. хендсфрий-то в комплекта към Nokia N9 също вади уникален звук,кажи някаква цена и ти го пращам
зависи какъв ти е бюджета, но ето тези много ги хвалят за цената..
[You must be registered and logged in to see this link.]
опа, така става като не се чете
Защо направо не опиташ ето това: [You must be registered and logged in to see this link.]
опа, така става като не се чете
Защо направо не опиташ ето това: [You must be registered and logged in to see this link.]
vlad0- Брой мнения : 40
Здравейте отново. Искам да споделя впечатленията ми от възхваляваните слушалки Монстър от окомплектовката на НТС. Супер евтина изработка и едно име което се ползва да продава въпросните телефони. Като звук моите jvc ha-fx1x за 50 кинта ги мачкат тотално. Така че за сега ще продължавам да съм си с тях докато не намеря нещо по-добро. Предлагам на модераторите и администраторите да направят темата важна и ако е необходимо да я поставят в подходящ раздел и всички да споделяме впечатленията си от слушалките които ползваме, за да се улесняват такива като мен да не си харчат парите на вятъра.
tonus- Брой мнения : 60
Местожителство : Бургас
Защо не си взе пак WH-701? В ebay ги има доста евтини.
podolski- Брой мнения : 13
Извинете за въпроса ми, но кои слушалки са по-добри за Nokia N8 - WH-701 или WH-205 ?
stanchev36- Брой мнения : 72
Местожителство : Varna
Ако държиш, на качествен звук и добри баси, нито едно от двете, аз също ползвам jvc, само че jvc ha-fx3x и съм очарован както от звука, така и от качествената изработка във всяко едно отношение...stanchev36 написа:Извинете за въпроса ми, но кои слушалки са по-добри за Nokia N8 - WH-701 или WH-205 ?
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Благодаря за отговора .Не знам защо, но винаги на оригиналните WH-701 винаги им се прецаква десния говорител вече смених 2 чифта и за това мислех, че WH-205 са като WH-701, но може звука да е същия и да излязат по здрави, тъй като сега съм със едни други пак на Nokia само, че модела е WH-102. Само се опасявам, че ако взема тези слушалки на jvs дали ще има проблем със съвместимостта, защото някой слушалки като съм ги пробвал пише, че аксесоарът не се поддържа.
stanchev36- Брой мнения : 72
Местожителство : Varna
Аз лично имам Nokia BH-221 и съм много доволен. Хем са хендсфри и си имат дисплей (на директна слънчева светлина нищо не се вижда) за пропуснати обаждания и имена на песни, хем има радио и също така може да се позлват като ремоут контрол на домашна аудио техника. Имат стандартен 3.5мм жак с който да се закачи към домашната уредба и да си слушате и сменяте музиката от телефона докато си лежите на дивана или сте в другата стая. Имат собствен бас и требъл контрол. Звука от вградените слушалки е задоволителен, но винаги можете и да ги ползвате със други.
BJlagypa- Брой мнения : 38
моите да тествани на нокия N8, работиха си префектно.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Малко скъпи варианти но като говорим за качество препоръчвам:
или
или
rAd000- Брой мнения : 16