Как да си прехвърля backup-a (бекъп-а) от symbian (симбиан) на android (андройд)
2 posters
Страница 1 от 1
Как да си прехвърля backup-a (бекъп-а) от symbian (симбиан) на android (андройд)
Привет! Както някои от вас, които са разглеждали форума сигурно са видяли темата ми, която исках да подложа на дискусия. Е, телефона, на който се спрях е СГС3. Както повечето, които до сега не са работили с андройд сe сблъсках с 1вия ми проблем - как да си прехвърля бекъп файл-а от симбиан система на андройд. Четох, търсих, суках, въртях, но цялостно решение никъде не намерих. Всички съвети бяха свързани с това, просто да запиша контактите на външната памет, да но ако нямаме такава какво правим?! Пък и така можете да свалите само контактите...а и на всичкото отгоре е голяма играчка...
Та... лесния начин, който намерих е следния.
1. Бекъпвате си симбиан файла, по нормалния начин с Nokia Suite.
2. Изтегляте Samsung Kies. [You must be registered and logged in to see this link.]
3. Инсталирате и пускате програмата.
4. Свързвате телефона и компютъра.
5. Основна информация
6. Вижте ограденото на снимката [You must be registered and logged in to see this link.]
7. Мисля, че натам сами можете да се справите
Та... лесния начин, който намерих е следния.
1. Бекъпвате си симбиан файла, по нормалния начин с Nokia Suite.
2. Изтегляте Samsung Kies. [You must be registered and logged in to see this link.]
3. Инсталирате и пускате програмата.
4. Свързвате телефона и компютъра.
5. Основна информация
6. Вижте ограденото на снимката [You must be registered and logged in to see this link.]
7. Мисля, че натам сами можете да се справите
Re: Как да си прехвърля backup-a (бекъп-а) от symbian (симбиан) на android (андройд)
И аз съм с Samsung Galaxy S III.
Прехвърлих си контактите от N8 като ги запазих на външната карта с памет, после като я сложих в Галаксито веднага ги разпозна. Проблема с СМС-ите си остана нерешен.
При описания от теб начин СМС-ите прехвърлят ли се?
Прехвърлих си контактите от N8 като ги запазих на външната карта с памет, после като я сложих в Галаксито веднага ги разпозна. Проблема с СМС-ите си остана нерешен.
При описания от теб начин СМС-ите прехвърлят ли се?
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
Re: Как да си прехвърля backup-a (бекъп-а) от symbian (симбиан) на android (андройд)
Да. Прехвърля се всичко, което си маркираш. Едва ли не се конвертира бекъп-а на нокия във файл, който се разпознава от системата на андройд и си избираш с отметки, кое да ти качи в телефона. В момента, всичката информация (контакти,смс-и,календарни записи и т.н.) са ми на новия телефон и съм ужасно доволен !
Similar topics
» Може да видим Android върху телефони със Symbian^3
» Програма подобна на тази от андройд
» Как да прехвърля данни от N98 8 GB нa N8 (контакти,снимки, музика и т.н. ) ?
» Titanium Backup Pro
» App Backup&Restore
» Програма подобна на тази от андройд
» Как да прехвърля данни от N98 8 GB нa N8 (контакти,снимки, музика и т.н. ) ?
» Titanium Backup Pro
» App Backup&Restore
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|