Сим отключване на Мтелска нокия Н8
4 posters
Страница 1 от 1
Сим отключване на Мтелска нокия Н8
Колеги привет
Моля насочете ме, къде мога да си отключа телефона за всички оператори. Става въпрос за Нокия Н8 закупена и заключена само за Мтел. Искам да го отключа с код, но незнам къде бихте ми препоръчали да го направя и на добра цена. Искам телефона да си остане гаранционен, не отварян. И ориентировъчно цени за тази услуга и кой може да я извърши ако сте прибягвали до подобни услуги.
Благодаря предварително.
Моля насочете ме, къде мога да си отключа телефона за всички оператори. Става въпрос за Нокия Н8 закупена и заключена само за Мтел. Искам да го отключа с код, но незнам къде бихте ми препоръчали да го направя и на добра цена. Искам телефона да си остане гаранционен, не отварян. И ориентировъчно цени за тази услуга и кой може да я извърши ако сте прибягвали до подобни услуги.
Благодаря предварително.
kagebista- Брой мнения : 12
Re: Сим отключване на Мтелска нокия Н8
Колега,
Ако си закупил телефона заедно със SIM карта на договор, и вече е изтекъл, те са длъжни да ти дадат кода за отключване на телефона(само еко е изтекъл договора).
Другия варият мисля , че е да го рефлашнеш.
Ако си закупил телефона заедно със SIM карта на договор, и вече е изтекъл, те са длъжни да ти дадат кода за отключване на телефона(само еко е изтекъл договора).
Другия варият мисля , че е да го рефлашнеш.
all_kotkone- Брой мнения : 2
Местожителство : Sofia
Не е изтекъл договорът!. Доколкото разбрах с рефлашване не става. Ако има начин споделете.
kagebista- Брой мнения : 12
jorji- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 60
или изчакай да изтече договора и да ти го отключат безплатно или в сервиз...оборудването за целта не си струва парите, ако няма да се занимаваш професионално с това...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Similar topics
» Отключване на нокия Н8
» Belle от нокия 701 на нокия N8
» Изтегляне и отключване на приложения от Ovi Store
» НОКИЯ СТОР
» Проблем с нокия 808
» Belle от нокия 701 на нокия N8
» Изтегляне и отключване на приложения от Ovi Store
» НОКИЯ СТОР