Новини от Нокия
+45
pecaata
djvoyager
abs111
fimax
detector
stre4
stanchev36
andriann
dido01980
tokata16
rodmanblg
sarpy
barir
ivanko_rs
aftermax
ivosi
Slade
baibrother
Bobkata3302
wise guy
$©@®N™
Денислав
izchatkal
Dedwen
x1988
marmota
predator_v_bg
SoulSurvivor
plamenmr
ivchoiv
mitko992
boby_cage
Lazzarus
jojo
Teodor
STORM
alexbg67
collectorbg
achodemo
SmasHinG
jindo
Dracona
eksoldier
epoc
ivo777
49 posters
Страница 11 от 13
Страница 11 от 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Новини от Нокия
От форума на Нокия:
Hi all,
just a quick heads up. We've heard about some issues after the update and now decided to take the update files off our servers until we have investigated the case.
I'll announce it here once the update is available again, but for the moment please don't worry if your phone doesn't get the update.
Thanks!
Best regards,
Yvonne
Най-накрая и инвеститорите в Nokia доживяха добри новини. Само за една работна седмица акциите на финландската компания скочиха с рекордните 21%, като само вчера бе отбелязано покачване с 12% до 3.31 долара за акция. По-интересното е какво е причинило този рязък скок. Новините за Nokia в последно време бяха основно свързани с пускането на навигационната услуга HERE за iOS, изключително добрия старт на продажбите на смартфона Lumia 920 в САЩ и Германия, както вероятно и съдебните дела по патентни въпроси срещу конкуренцията, в които Nokia има изключително големи шансове за успех.
Symbian - THE END!!!
Днес 24.01.2013 е КРАЯТ на една велика за времето си мобилна операционна система.
[You must be registered and logged in to see this link.]
djvoyager- Модератор
- Брой мнения : 107
Местожителство : Варна
Както обявих и по-рано днес във FB - днес е ден на световен траур
Lumia да ме прощава ама да и пускат ъпдейт, с "който 920 и 820 ще получат опция за отказване на повикване с изпращане на готов SMS - например "Ще ти звънна по-късно", а освен това ще бъде добавена опция Wi-Fi да е винаги включен, дори когато дисплеят угасне. Същият този ъпдейт излезе за HTC 8X в края на 2012 г."... WP - пародия на смартфон към днешна дата...
Lumia да ме прощава ама да и пускат ъпдейт, с "който 920 и 820 ще получат опция за отказване на повикване с изпращане на готов SMS - например "Ще ти звънна по-късно", а освен това ще бъде добавена опция Wi-Fi да е винаги включен, дори когато дисплеят угасне. Същият този ъпдейт излезе за HTC 8X в края на 2012 г."... WP - пародия на смартфон към днешна дата...
eksoldier- Брой мнения : 178
eksoldier написа:Както обявих и по-рано днес във FB - днес е ден на световен траур
Абсолютно, съм съгласен! Пълна пародия!!!
pecaata- Брой мнения : 28
Местожителство : Стара Загора
То като цяло Нокиа от години насам последно време е пълна пародия от към страна на ОС
Последната промяна е направена от SmasHinG на Нед 27 Яну - 19:53; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : edit)
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Дойде и моето време да кажа сбогом на Symbian,славни времена бяха,ама все пак всичко е в минало свършено време,сърдете се на Нокия,не на мене...
Дойде и моето време да кажа сбогом на Symbian,славни времена бяха,ама все пак всичко е в минало свършено време,сърдете се на Нокия,не на мене...
. Аз вдруги ден мисля на Андроид да минавам . Какво те накара към IOS да минеш . Сподели много се чудя между двете .
mirdgo- Брой мнения : 18
Е, днес е**ти ши**ния ден, нестига че ме съкратиха от работа ами и това че Иво а сигурно и Боби се отказват от Symbian OS.
От доста време беше ясно че Symbian си отива , но сега като го обявиха официално , става малко тъжно, цяла една епоха в смартфоните си отива.
Symbian is officially dead, 808 PureView is the last of its kind , "последния мохикан" (Symbian)
Aз съм със смартфон от 2003 г. Бил съм с Palm OS ( Treo 180,Тreo 600), бил съм с Windows CE (Motorola MPX220) и Windows Mobile (BenQ P50 PPC) , но от няколко години се задържах на Symbian ( Nokia E70, Nokia N95, Samsung Omnia I8910, Nokia N8 и сега Nokia 808) ,също имах служебен iPHONE 4 със iOS 6. За 3 дни имах пробно Samsung Galaxy S3 ( Android ICS)
Ами к'во да кажа, всяка OS си има своите предимства и недостатъци, но откакто познавам Symbian и сега съм с Nokia 808 и FP2, мога да изтъкна много недостатъци на горепосочените OS. Да не говорим че за Android и iOS вече има много вируси и червеи и всякакви други производни и тям подобни хакове, за Symbian няма, пък и да не навлизам в подробности за други неща.
Но имам един въпрос към Иво или Боби, какво ще стане със Symbian^3 секцията в този форум?
От доста време беше ясно че Symbian си отива , но сега като го обявиха официално , става малко тъжно, цяла една епоха в смартфоните си отива.
Symbian is officially dead, 808 PureView is the last of its kind , "последния мохикан" (Symbian)
Aз съм със смартфон от 2003 г. Бил съм с Palm OS ( Treo 180,Тreo 600), бил съм с Windows CE (Motorola MPX220) и Windows Mobile (BenQ P50 PPC) , но от няколко години се задържах на Symbian ( Nokia E70, Nokia N95, Samsung Omnia I8910, Nokia N8 и сега Nokia 808) ,също имах служебен iPHONE 4 със iOS 6. За 3 дни имах пробно Samsung Galaxy S3 ( Android ICS)
Ами к'во да кажа, всяка OS си има своите предимства и недостатъци, но откакто познавам Symbian и сега съм с Nokia 808 и FP2, мога да изтъкна много недостатъци на горепосочените OS. Да не говорим че за Android и iOS вече има много вируси и червеи и всякакви други производни и тям подобни хакове, за Symbian няма, пък и да не навлизам в подробности за други неща.
Но имам един въпрос към Иво или Боби, какво ще стане със Symbian^3 секцията в този форум?
vdsv- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 62
Е, все пак ще остане, надявам се, за архив най-малкото - има ценна информация тук. Иво мина на андроид - ще е в другата секция на форума.
jorji- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 60
Пичове, кой и къде каза, че ще сменям машинката??? Засега не мога да прежаля убийствената камера на 808.
Е и аз съм още с моята N8-ца, поне докато нямам излишни едни 700-800 лв за нова звезда, а това няма да е след месец или два, така че...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
И аз съм на същия принцип държа си я докато кара нали си работи и върше работа за какво да го сменям за щяло не щяло това е за свободни хора дето им е широко около врата и имат излишни кинти или и да нямат не мислят за друго освен гсм-а да е нов. Ей сега иначе Април-Май и като цяло лятото ще излезнат Samsung Galaxy S4 Sony Xperia Z iphone 5s iphone 6SoulSurvivor написа:Е и аз съм още с моята N8-ца, поне докато нямам излишни едни 700-800 лв за нова звезда, а това няма да е след месец или два, така че...
Все звезди и големи работи но според мен най-големите ще са Самсунга и Сонито защото самсунга едно че ще е 8 ядрен друго че въздушното му зареждане ще избие рибата и ще е нова генерация отвсякъде. А сонито защото е висок клас 4 ядрен смартфон ама водо/прахо/ударо устойчив.
Последната промяна е направена от SmasHinG на Вто 29 Яну - 19:14; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : +)
Аз също нямам излишни пари,затова се ориентирах към китайските телефони от нисък клас,мога да ви кажа,че Prestigio 4300 отвява отвсякъде 808...абсолютно непретенциозно китайче срещу топ смартфон на Нокия...компонентите на един телефон не се състоят само от едната камера,съжалявам,но мен определено ме губят като клиент.
Е това е добра новина за Symbian^3 секцията,че Bobi_cage и SoulSurvivor са още тук.
На тези с Android им излезе късмета , че Иво минава при тях.......
Аз също не мисля да сменям телефона, за мене 808 си е доста добър и функционален телефон, пък и този модел вече стана "бутиков"......
Тъкмо щях да помоля Иво за ......."Symbian Legasy of Ivo777- the best Symbian modder".......
Иво, ако наистина този път твърдо си решил че няма да се занимаваш повече със Symbian, и че няма да правиш повече CFW за Symbian, поне да ни "завещаеш" на нас тук модовете които си използвал в последните си CFW, за да можем ние да се помъчим да си "сготвим" нещо когато от Нокия пуснат следващ ъпдеит............ ако въобще пуснат някакъв ъпдеит.....
На тези с Android им излезе късмета , че Иво минава при тях.......
Аз също не мисля да сменям телефона, за мене 808 си е доста добър и функционален телефон, пък и този модел вече стана "бутиков"......
Тъкмо щях да помоля Иво за ......."Symbian Legasy of Ivo777- the best Symbian modder".......
Иво, ако наистина този път твърдо си решил че няма да се занимаваш повече със Symbian, и че няма да правиш повече CFW за Symbian, поне да ни "завещаеш" на нас тук модовете които си използвал в последните си CFW, за да можем ние да се помъчим да си "сготвим" нещо когато от Нокия пуснат следващ ъпдеит............ ако въобще пуснат някакъв ъпдеит.....
Последната промяна е направена от vdsv на Вто 29 Яну - 23:06; мнението е било променяно общо 1 път
vdsv- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 62
Специално за Иво [You must be registered and logged in to see this link.] а на твоя телефон мисля ти показах цената чисто нов каква е ти си обявил някаква бомбастична в сравнение с това което е на пазара НОВО.
Смаш,4300 ме удовлетворява на 100%,аз от Техно****** пазарувам с 3% отстъпка като по-вътрешен и телефона ще ми стъпи на цифром и словом 290 камъка,а относно коментара ти на какви цени продавам ще ти кажа следното-ти правиш ли разлка между престижно място за закупуване на телефон като Виваком и измислен онлайн магазин с бъгясали телефони?Така или иначе бих смъкнал до 50 лв и то само на супер сериозен купувач,ако ли не нямам нищо напротив телефона да си остане мой,едно обаче е сигурно-аз на безценица няма да го продам.
А и при положение ти си го взел много на по висока цена ясно ми е това. А чесно да ти кажа от Виваком до тоя онлайн магазин мога ти кажа разликата е никва. Моята Н8 я взех от тоя тай наречен онлайн магазин с бъгясали телефони и мога ти кажа и гарантирам, че още 3 човека знам където от там пак се взели и това вече става над 2г. и малко телефоните не са мръднали никакъв дефект никакъв проблем. А тай нареченото престижно място от теб вече за 7м. двама приятеля реват и Германос е така там пак 80% бъгави поне в моя град който вземе реве.ivo777 написа:Смаш,4300 ме удовлетворява на 100%,аз от Техно****** пазарувам с 3% отстъпка като по-вътрешен и телефона ще ми стъпи на цифром и словом 290 камъка,а относно коментара ти на какви цени продавам ще ти кажа следното-ти правиш ли разлка между престижно място за закупуване на телефон като Виваком и измислен онлайн магазин с бъгясали телефони?Така или иначе бих смъкнал до 50 лв и то само на супер сериозен купувач,ако ли не нямам нищо напротив телефона да си остане мой,едно обаче е сигурно-аз на безценица няма да го продам.
Явно в твоя град доставят телефони 10-та употреба Както и да е,всеки да я кара като я разбира
Тази година и аз няма да се разделям с моя 808. Чакам догодина какво ще предложат. Надявам се и в андроид да сложат една камера поне доближаваща се до тази на 808. На мен ми е необходима и напълно замества големия фотоапарат - [You must be registered and logged in to see this link.] , (да не казвам, че го превъзхожда в някои отношение, особено на тъмно).
eksoldier- Брой мнения : 178
Добрата камера наистина е нещо полезно,но съгласете се тя сама по себе си няма как да изгради едно all in one устройство.Аз като човек,който съм почти постоянно в движение се нуждая от благинки като пъргав Web браузър с пълна Flash поддръжка (включително възпроизвеждането на телевизии онлайн),Skype с видеоподдръжка,пълна интеграция и синхронизация на всички социални мрежи,мейли и т.н.,включително и в Телефонния указател...къде е Нокия,къде е Symbian в това отношение питам аз?В бъзака,да ги пое**...
може ли такава излагация,в кой век живеем,360х640 пиксела на 4 инча дисплей са си пълня повърня,няма какво да се лъжем,и с тия грозни иконки...аз бях дотук,писна ми,нямам нерви да ги трая повече,като ще мрат да мрат,като гледам каква грозотия е WP8 и той натам е тръгнал,очаквах повече от Sailfish,ама и те зациклиха нещо...нямам вина,бях принуден да мина на андро,просто нямах грам друга алтернатива.
може ли такава излагация,в кой век живеем,360х640 пиксела на 4 инча дисплей са си пълня повърня,няма какво да се лъжем,и с тия грозни иконки...аз бях дотук,писна ми,нямам нерви да ги трая повече,като ще мрат да мрат,като гледам каква грозотия е WP8 и той натам е тръгнал,очаквах повече от Sailfish,ама и те зациклиха нещо...нямам вина,бях принуден да мина на андро,просто нямах грам друга алтернатива.
Страница 11 от 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Belle от нокия 701 на нокия N8
» Лоши новини за Symbian CFW
» Новини от MeeGo конференцията в Сан Франциско 23-25 май 2011
» Финална версия на Symbian Belle-новини и дискусии
» Ще ни ''ощастливят'' ли от Нокия :)
» Лоши новини за Symbian CFW
» Новини от MeeGo конференцията в Сан Франциско 23-25 май 2011
» Финална версия на Symbian Belle-новини и дискусии
» Ще ни ''ощастливят'' ли от Нокия :)
Страница 11 от 13