Новини от Нокия
+45
pecaata
djvoyager
abs111
fimax
detector
stre4
stanchev36
andriann
dido01980
tokata16
rodmanblg
sarpy
barir
ivanko_rs
aftermax
ivosi
Slade
baibrother
Bobkata3302
wise guy
$©@®N™
Денислав
izchatkal
Dedwen
x1988
marmota
predator_v_bg
SoulSurvivor
plamenmr
ivchoiv
mitko992
boby_cage
Lazzarus
jojo
Teodor
STORM
alexbg67
collectorbg
achodemo
SmasHinG
jindo
Dracona
eksoldier
epoc
ivo777
49 posters
Страница 3 от 13
Страница 3 от 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Новини от Нокия
И N500 да изкарат, повече няма да си купя Нокия направо ми писна, никакво развитие сравнение с останалите,
и във качеството вече не ги бива. А за C7 нямам думи направили хубав дизайн а от 8.1MP нищо не става пълно
дърво! хайде стига съм писал че взех да се ядосвам.
и във качеството вече не ги бива. А за C7 нямам думи направили хубав дизайн а от 8.1MP нищо не става пълно
дърво! хайде стига съм писал че взех да се ядосвам.
jojo- Брой мнения : 115
Местожителство : София
+1achodemo написа:Тези хора изобщо не ги е грижа за съществуващите им потребители, които намаляват с бързи темпове. Те искат да продават само нови и нови апарати. Докато има още балъци да ги купуват, може би това е нормално погледнато икономически, но за мен най-вероятно това ще ми бъде последния апарат с логото Нокиа. Много жалко.
Първия и последен!..
alexbg67- Брой мнения : 485
Не най-вероятно, а N8 твърдо ще ми бъде последния телефон с лого NOKIA. След 12 години ми писна от тях. Въпреки, че никога не съм притежавал тел. от друга марка, занапред смятам да ям ябълки.achodemo написа:...но за мен най-вероятно това ще ми бъде последния апарат с логото Нокиа . Много жалко .
Lazzarus- Брой мнения : 16
Местожителство : Густо, майна!
Lazzarus написа: Не най-вероятно, а N8 твърдо ще ми бъде последния телефон с лого NOKIA. След 12 години ми писна от тях. Въпреки, че никога не съм притежавал тел. от друга марка, занапред смятам да ям ябълки.
Ами те ябълките вече някой ги е ял, не виждаш ли че са наполовина
Аз пък съм инат и няма да си купя друг телефон докато се прoизвеждат Нокии. Единственото, което ме дразни в момента е само портрет клавиатурата. Но нямам намерение да рева и да се оплаквам. Нали това, за което го ползвам най-много - камера, я скъсвам и съм много щастлив от резултата. Не ми пречи да почакам 1 2 3 месеца
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Същото и при мен N8 и 5800 са машините на времето просто ми вършат работата за която са зети и то в повече ... ще се чака колко е нужно А да хареса ми изказване на Илъп ..., че който харесва Andriod ще хареса Belle готвят изцяло промяна на фейса на ОС аDracona написа:Аз пък съм инат и няма да си купя друг телефон докато се прoизвеждат Нокии. Единственото, което ме дразни в момента е само портрет клавиатурата. Но нямам намерение да рева и да се оплаквам. Нали това, за което го ползвам най-много - камера, я скъсвам и съм много щастлив от резултата. Не ми пречи да почакам 1 2 3 месеца
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
[/quote]А да хареса ми изказване на Илъп ..., че който харесва Andriod ще хареса Belle готвят изцяло промяна на фейса на ОС а [/quote]
Дано не е така, че аз андроида не го харесвам Да си местим и аранжираме Widget-тите ми стига Точно тази екстра при Motoblur ми харесваше в Моторолите с Андроид. Ако го направят нещо подобно от Нокиа няма да имат цена
Дано не е така, че аз андроида не го харесвам Да си местим и аранжираме Widget-тите ми стига Точно тази екстра при Motoblur ми харесваше в Моторолите с Андроид. Ако го направят нещо подобно от Нокиа няма да имат цена
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Интересна презентация на първия модел Нокиа задвижван от W7mango, както и бъдещето на компанията според плановете на С. Илъп -
[You must be registered and logged in to see this link.]
Nokia
Источник: MobileBulgaria.com
Nokia сменят Symbian с Windows Phone, но както знаем, компанията предстои да пусне още доста телефони със старата си платформа, която обеща да поддържа до 2016 г. Изглежда, че сред тях ще има и устройства с доста актуални спецификации, ако се окаже вярна информацията, която изтече тези дни за четири нови телефона със Symbian. Устройствата ще работят с процесори с тактова честота 1 GHz, което ще ги направи всъщност най-бързите телефони със Symbian на пазара. Екраните на моделите ще са с размери от 3,2“ до 3,5“, което подсказва, че те може би ще заменят устройствата с S60 5th Edition, като някои от тях дори ще разполагат с NFC възможности. Имената им, които по всяка вероятност са кодови за момента, са 701 Helen, 700 Zeta, 600 Cindy и 500 Fate. Всъщност вчерашните снимки на неизвестни телефони на Nokia може би показват именно модела 600 Cindy, който според данните има NFC възможности и 3,2“ AMOLED дисплей. За 700 Zeta се споменава, че ще бъде най-тънкият смартфон на пазара. Очаква се устройствата да работят с версия Belle на Symbian, а според информацията Nokia подготвя промяна в схемата на именуване на продуктите си, защото актуалната е леко объркваща.
Источник: MobileBulgaria.com
Nokia сменят Symbian с Windows Phone, но както знаем, компанията предстои да пусне още доста телефони със старата си платформа, която обеща да поддържа до 2016 г. Изглежда, че сред тях ще има и устройства с доста актуални спецификации, ако се окаже вярна информацията, която изтече тези дни за четири нови телефона със Symbian. Устройствата ще работят с процесори с тактова честота 1 GHz, което ще ги направи всъщност най-бързите телефони със Symbian на пазара. Екраните на моделите ще са с размери от 3,2“ до 3,5“, което подсказва, че те може би ще заменят устройствата с S60 5th Edition, като някои от тях дори ще разполагат с NFC възможности. Имената им, които по всяка вероятност са кодови за момента, са 701 Helen, 700 Zeta, 600 Cindy и 500 Fate. Всъщност вчерашните снимки на неизвестни телефони на Nokia може би показват именно модела 600 Cindy, който според данните има NFC възможности и 3,2“ AMOLED дисплей. За 700 Zeta се споменава, че ще бъде най-тънкият смартфон на пазара. Очаква се устройствата да работят с версия Belle на Symbian, а според информацията Nokia подготвя промяна в схемата на именуване на продуктите си, защото актуалната е леко объркваща.
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
Nokia пуска ъпдейти за някои по-стари Symbian модели
Nokia официално съобщи, че пуска серия ъпдейти за някои по-стари модели телефони до Symbian 3.2 и Symbian 5.0. Обновяването ще донесе три основни новости в телефоните. На първо място това е Nokia browser v7.3, който ще е достъпен и в Symbian Anna. Браузърът ще осигури по-бързо сърфиране, поддръжка на международни домейни и поддръжка на екзотични символи като тези от арабската и китайската азбука. Втората изненада е по-свежа версия на Ovi Maps, а третата – нови емотикони за по-богата комуникация. Ето и кои телефони ще се радват на ъпдейтите.
До Symbian 3.2:
* Nokia E72;
* Nokia E52;
* Nokia E5;
* Nokia C5-00;
* Nokia 6700 slide.
До Symbian 5.0:
* Nokia C6-00;
* Nokia C5-03;
* Nokia 5230;
* Nokia 5235;
* Nokia 5250;
* Nokia X6;
* Nokia N97 mini;
* Nokia 5800 XpressMusic;
* Nokia 5530 XpressMusic.
Ъпдейтите ще стават достъпни постепенно през следващите седмици.
NO COMMENT
Поредната гавра, а ние отново ще почакаме!
Да е това ебати смешката стана пълен цирк. То ще излезне че модели на 1-2 година и по стари ще имат ъпдейт преди нас още малко остава и самата Анна да пуснат за тях а за нас да остане чакането.
Последната промяна е направена от smash на Чет 30 Юни - 20:11; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Добавка!)
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Нещата взеха да излизат от контрол...почти всички S60v5 телефони вече получиха Firmwarwe ъпдейтите си...дори за Nokia X7 има нов ъпдейт(v21.013)...за идиоти ли ни смятат всички ние с N8,C7,E7 и C6-01 не знам...
С тази политика Нокия не знам до къде ще стигнат, не им пука че така изнервят клиентите си.
Верно вече прекалиха, другия месец после другия месец накрая 3-тото тримесечие на годината, кво тва значи, че може да го разпъват до септември . Найстина губят клиенти, няколко мой познати и приятели точно заради застоя с ъбдейтите минаха на Андройд, на мен пък андройда не ми хареса чааак толкова много !
mitko992- Брой мнения : 85
Вече е потвърдено. Анна ще излезе около 22 август.
ivchoiv- Брой мнения : 26
Аааа,хич да не си дават зор,и на 22-ри декември да е все ми е тая...то и без това кой знае колко съществени промени няма да има,аз лично чакам Belle (ако изобщо някога види бял свят,де),а не Anna
Belle и да види бял свят сигурно ще е края или чак другата година по вероятно което е А след Belle ? май май до там ще е работа а уж подръжка до 2015-16 на symbian^3
То и като гледам тук [You must be registered and logged in to see this link.] май май ще почнат да продават телефоните с Belle преди да излезне за по старите модели който имат. Т.е ние да продаваме с новото а старите да чакат новото някой слънчев ден
Иво ти личните четеш ли си между другото, че от 2 дена съм ти пратил 2 ама май не ги получаваш или на мен така ми се струва
То и като гледам тук [You must be registered and logged in to see this link.] май май ще почнат да продават телефоните с Belle преди да излезне за по старите модели който имат. Т.е ние да продаваме с новото а старите да чакат новото някой слънчев ден
Иво ти личните четеш ли си между другото, че от 2 дена съм ти пратил 2 ама май не ги получаваш или на мен така ми се струва
Последната промяна е направена от SmasHinG на Сря 6 Юли - 15:10; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Добавка!)
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Анчето една qwerty ще донесе, единствено за това ми е необходима, ако до тогава не излезе чалъм сами да си я сложим...
eksoldier- Брой мнения : 178
eksoldier написа:Анчето една qwerty ще донесе, единствено за това ми е необходима, ако до тогава не излезе чалъм сами да си я сложим...
Руснаците гледам над това умуват: Baidu Input 2.0 (ML) для Symbian^1, Symbian^3
Значи, който е на зор има решение.
alexbg67- Брой мнения : 485
Когато още месец февруари 2011-та Елдер каза,че Symbian Anna ще излезе чак края на август-началото на септември никой не му вярваше...от ден на ден все по-добре разбирам защо и приятеля ми CODeRUS реши да скочи от ''горящата платформа'' (разбирай Symbian) и да мигрира към MeeGo...На път съм да сторя същото,единственото,което ме спира е факта,че направя ли го това,този форум лека-полека ще угасне...което е последното нещо на света,което искам да се случи!Затова ща-не ща трябва да търпя кпризите на плода от финско-щатския брак...
Има слухове,че на пазара са пуснати N8-ци със Symbian Anna,лудницата е почти пълна...съвсем скоро ще видят бял свят и съвсем нови устройства на команията със Symbian Belle...без коментар.А ние със ''старите'' телефони да си чакаме,ква ни е работата...
Страница 3 от 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Belle от нокия 701 на нокия N8
» Лоши новини за Symbian CFW
» Новини от MeeGo конференцията в Сан Франциско 23-25 май 2011
» Финална версия на Symbian Belle-новини и дискусии
» Ще ни ''ощастливят'' ли от Нокия :)
» Лоши новини за Symbian CFW
» Новини от MeeGo конференцията в Сан Франциско 23-25 май 2011
» Финална версия на Symbian Belle-новини и дискусии
» Ще ни ''ощастливят'' ли от Нокия :)
Страница 3 от 13