E-mail на Нокиа 808
2 posters
Страница 1 от 1
E-mail на Нокиа 808
Искам да поптам как мога да си освободя место от главната памет на телефона която е заета от e-mail-те които имам. Пробвах да ги изтрияно, но не се освободи никакво място. Рестартирах телефона и пак нищо, а на всичкото отгоре след като си конфигурирах e-mail-a наново местото на паметта на телефона намяла още и това много ме дразни
BJlagypa- Брой мнения : 38
Re: E-mail на Нокиа 808
Виж папка в C/Private/1000484b/Mail2
Направи Backup първо на тази папка Mail2 , след това изтрии всичко в нея на телефона.
Знам го от един приятел с Н8, той триеше тази папка и не е имал проблеми с телефона и освобождава мястото от emaila. Не съм го пробвал на 808.
Направи Backup първо на тази папка Mail2 , след това изтрии всичко в нея на телефона.
Знам го от един приятел с Н8, той триеше тази папка и не е имал проблеми с телефона и освобождава мястото от emaila. Не съм го пробвал на 808.
vdsv- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 62
Мерси за отговора. Предполагам че това е за къстъм фърмуеър?
Аз все още съм си оригиналния.
Аз все още съм си оригиналния.
BJlagypa- Брой мнения : 38
Не би трябвало да има значение фирмуера дали е кастъм или оригинален,а дали телефона е хакнат. Въпроса е да стигнеш до тази папка, пробваи с S^3 filebrowser на CodeRus, има го на този саит, [You must be registered and logged in to see this link.]
vdsv- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 62
Similar topics
» mail памет
» E-mail на Nokia 808
» Проблем с Nokia mail на N8
» Питане за e-mail клиента
» Прозрачни E-mail и RSS уиджети
» E-mail на Nokia 808
» Проблем с Nokia mail на N8
» Питане за e-mail клиента
» Прозрачни E-mail и RSS уиджети