Проблем с Nokia N8
4 posters
Страница 1 от 1
Проблем с Nokia N8
Здравейте, днес нещо много странно се случи с телефона ми. Телефонът ми звънеше и тъкмо преди да вдигна се изкл. Първо си помислих че му е паднала батерията, но като се замислих не бях забелязал да е на малко % и не е писукал. Когато се прибрах, сложих го на зарядното и нищо. Не се зарежда... Пробвах рестарт на хардуера с: меню,камера, намаляне на звука,Power и пак нищо. Извадих му батерията и пак я сложих, отново нищо.
Някакви предположения какво може да му е станало. Не съм имал проблеми с него. На около година и половина е. С някой от версиите symbian-belle на ivo777 е но не мога да се сята коя точно, но е стара.
Благодаря предварително.
Поздрави,
Даниел Нейков
Някакви предположения какво може да му е станало. Не съм имал проблеми с него. На около година и половина е. С някой от версиите symbian-belle на ivo777 е но не мога да се сята коя точно, но е стара.
Благодаря предварително.
Поздрави,
Даниел Нейков
polikraiste- Брой мнения : 56
Re: Проблем с Nokia N8
Да не те плаша, но моя като спря така от веднъж, се указа нещо по захранването на платката и се наложи да ми я сменят. Хубавото в случая беше, че телефона ми беше в гаранция. За това и твоя ако е в гаранция го носи.
jojo- Брой мнения : 115
Местожителство : София
и аз си мисля че проблема е в батерията.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
има ли начин да се провери старата батерия? дали е заминала или направо да взема една нова?
polikraiste- Брой мнения : 56
с един мултицет, можеш да...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Similar topics
» Проблем с USB свързване с Nokia Suite и Phoenix на Nokia N8.
» Проблем с производителността на Nokia-N8
» Проблем с Nokia C7
» Проблем с NOKIA C7
» Проблем с Nokia C7
» Проблем с производителността на Nokia-N8
» Проблем с Nokia C7
» Проблем с NOKIA C7
» Проблем с Nokia C7
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|