Питане за карта памет
2 posters
Страница 1 от 1
Питане за карта памет
Здравейте.Някой дали се е сблъсквал с подобен проблем...Имам СГС3 от миналата седмица съм с карта памет Micro SDHC Kingstone 8gb class4 в началото всичко беще нормално и наред,форматирана карта снимани клипове няколко.След това се появи проблем при запис на видеоклип става нещо което не мога да разбера,записания клип го пускам,обаче ми изписва видеофайла не може да се отвори.Нещо се бъгва картата ли не знам след формат на картата пак се оправя снима без проблем и после пак нещо се обърква.На някой случвало ли му се е нещо подобно?
Re: Питане за карта памет
На мен никога, да не би нещо от системата да е, пробвал ли си с друго приложение за запис на видео. Ако всичко е наред, значи в сглобката е проблема, ако е къстъм софтуер...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Re: Питане за карта памет
Преди малко пробвах с мх камера същото положение снощи бях форматирал снимах няколко клипа без проблем, но сега отново се появява проблема. Дайте други предположенияSoulSurvivor написа:На мен никога, да не би нещо от системата да е, пробвал ли си с друго приложение за запис на видео. Ако всичко е наред, значи в сглобката е проблема, ако е къстъм софтуер...
Similar topics
» Карта памет за Nokia 808
» Купувам microSD 32GB class4 карта памет
» Карта на България за Ovi Maps 3.06
» гармин-навигация
» карта Garmin OFRM Geotrade
» Купувам microSD 32GB class4 карта памет
» Карта на България за Ovi Maps 3.06
» гармин-навигация
» карта Garmin OFRM Geotrade
Страница 1 от 1
Права за този форум: