Първи лични впечатления от WP8
+9
boby_cage
krun_qy
TODDBG
CECC
eksoldier
collectorbg
novak
klitemnestra
ivo777
13 posters
Страница 4 от 4
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Първи лични впечатления от WP8
Според мен от горе споменатите 1020.
pudelo0- Модератор
- Брой мнения : 301
Мерси за мнението! Везната наистина се накланя на там. Утре ще отида да го взема сигурно.
MIRANOVA- Брой мнения : 18
1020 може и да не ти допадне заради гърбицата отзад...все пак си дама и предполагам визията на 920 би ти допаднала повече,а и камерата му (с всичката друга функционалност в телефона,разбира се) си снима супер.
Аз ползвам вече трето WP-базирано устройство - 820,1020,а сега съм с 1520.За друга OS освен WP8.1 не искам и да чувам,а също като теб неимоверно много държа на надписа ''NOKIA'' на телефоните си
Аз ползвам вече трето WP-базирано устройство - 820,1020,а сега съм с 1520.За друга OS освен WP8.1 не искам и да чувам,а също като теб неимоверно много държа на надписа ''NOKIA'' на телефоните си

izvinqvam se no pisha ot tela. ne mi prechat nikakvi garbici nishto che sam dama. az si padam po grubichkite neshta, nokia, ford mustang,maja mi....
Gledah gi na jivo i trite tela vchera i ne vidqh nishto pretisnitelno. i n8 ima izpaknalo otzad no si q obicham s cqloto si sarce 

Това за грубите неща ми допадна страшно много,в главата ми се врътнаха едни други асоциации,хаха
Щом е така грабвай,който ти допада най-много,после пиши отзиви тук,с нетърпение ги очаквам

Щом е така грабвай,който ти допада най-много,после пиши отзиви тук,с нетърпение ги очаквам

e chak po nqkakvi kraino grubi neshta ne si padam
shte se pohvalq, samo da stane 5 chasa i da se maham ot rabotata. Mumia 1020 shte vzimam nqma kakvo da se chudq 

Пиши отзиви 2-3 дена след като вземеш телефона,пък някой ден може да сборим 1520-ката ми и 1020-ката ти,знае ли човек

Със здраве да си го ползваш, направи правилния избор.
pudelo0- Модератор
Мерси,ще споделя впечатления скоро. Днес ходих на екскурзия и камерата се видя в чудо
още не съм човъркала всичко,само ми направи впечатление че не мога да си сложа мп3-ка за рингтон... А някакво приложение фм трансмиттер да знаете? Поздрави 

Може да се сложи рингтон, утре ще ти напиша как.
pudelo0- Модератор
Аз мисля че открих как, през компа гледах клипчета че става,ама като го свързах с усб-то го разпознава като камера,папките нямат имена и нищо не ми дава да прехвърлям. Подозирам че е от тъпото ХР
пс: телефона е суперскии

пс: телефона е суперскии

Сложи в паметта на телефона,папка Ringtones mp3-ката и си готова.
Дай някоя твоя снимка.
Дай някоя твоя снимка.
Нещо не става така с прехвърлянето,изобщо не ми дава, като влача песента до папката и на мишката има черно кръгче с наклонена черта. Като пусна файла и нищо не става...
Ето едно цветенце без никакво макро, просто защото още не знаех къде ми е макрото
всички настройки си бяха на ауто

Ето едно цветенце без никакво макро, просто защото още не знаех къде ми е макрото

Днес стартира обновяването до WP 8.1 в цял свят. Да видим ние в BG кога ще го получим.
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
TODDBG- Брой мнения : 5
Току що получих WP 8.1 с Lumia Cyan на моята 1520. :-)
Вече имаме в нас и NOKIA LUMIA 930.Вчера го взех на жената. За сега мога да кажа, че е същия като моята 1520. Даже гледам, че и firmware-те са едни и същи. :-)
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4

» Впечатления от E6
» До всички които държат за първи път смарт телефон на Nokia (symbian s^3) в ръцете си
» До всички които държат за първи път смарт телефон на Nokia (symbian s^3) в ръцете си
Страница 4 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|