Започва Lumia Black ъпдейта и за Lumia 820 и 920!
+2
barir
ivo777
6 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Започва Lumia Black ъпдейта и за Lumia 820 и 920!
Тази сутрин изпрасках лумията с италианския продуктов код чрез NCS,след това по OTA си намери Black ъпдейта.
Супер доволен съм,телефона стана сякаш още по-бърз и ''мазен'',по-нататък като натрупам повече впечатления от ъпдейта ще пиша пак.
Супер доволен съм,телефона стана сякаш още по-бърз и ''мазен'',по-нататък като натрупам повече впечатления от ъпдейта ще пиша пак.
Сега с по-подробните ми впечатления от Black ъпдейта:
- Батерията сякаш взе да държи по-дълго
- Абсолютно всички нотификации на ''черен'' екран работят коректно (тези под скринсейвъра-часовник)
- Твърде вероятно е да има и подобрения в производителноста на телефона,но тъй като и преди си беше изключително бърз е много трудно да се хване разликата
- Това важи и за подобрения алгоритъм при фото и видеозаснемането,при това лошо време-все притъмнено,мъгливо...
- Със сигурност има подобрения и при Bluetooth,преди понякога имаше известни засечки при изпращането на файлове,сега такива няма
С нетърпение очаквам месец април,през който трябва да получим WP8.1 (Blue) ъпдейта,който ще ни донесе разделни регулировки на нивото на звука,нотификационен център и още много благинки,списъка е доволно дълъг
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» GDR 3 Preview ъпдейта е достъпен за сваляне!!!
» Нов ъпдейт 25.7 някой знае ли нещо относно ъпдейта
» 2 нови ъпдейта след Symbian Belle! Слух??
» Nokia Lumia 820 и 920
» Nokia Lumia 920 Hammer & Knife Scratch Test
» Нов ъпдейт 25.7 някой знае ли нещо относно ъпдейта
» 2 нови ъпдейта след Symbian Belle! Слух??
» Nokia Lumia 820 и 920
» Nokia Lumia 920 Hammer & Knife Scratch Test
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|