Проблем или Не със звука при запис на видео ?!!! N8
2 posters
Страница 1 от 1
Проблем или Не със звука при запис на видео ?!!! N8
Приятели , не знам дали ви си е случвало да записвате клип на много шумно място , примерно дискотека или както при мен на концерт на открито . Проблема ми е този ,че на записа се чува силно смущение най-вече във предния ,тоест ляв, микрофон ,този който е насочен пряко към сцената . Предполагам ,че това се дължи на много силния звук от който микрофона влиза в някакъв резонанс , но все си мисля ,че не е добре така, би трябвало да е помислено за това .
Пак повтарям ,че това се случва само при много силен звук , не и при запис в нормални условия.
Ето въпросния клип сниман от мен скоро ,на открито на около 20 метра от сцената. Звука беше наистина много силен въпреки ,че е открито .
Пак повтарям ,че това се случва само при много силен звук , не и при запис в нормални условия.
Ето въпросния клип сниман от мен скоро ,на открито на около 20 метра от сцената. Звука беше наистина много силен въпреки ,че е открито .
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
Re: Проблем или Не със звука при запис на видео ?!!! N8
Преди седмица-две бях също на концерт, доста близо до колоните, но на видеото, което съм записал звукът е перфектен.
е тогава от къде идва проблема при мен?
На твое място бих опитал да симулирам подобни условия - силна музика. Ако отново дава същия дефект - сервиз, а ако ли не значи проблемът е бил в някакво смущение.
ти с оригиналния софт ли си , имаш ли инсталиран мод за качеството на запис , сега си мисля да не би той да ми прави проблем.jindo написа:На твое място бих опитал да симулирам подобни условия - силна музика. Ако отново дава същия дефект - сервиз, а ако ли не значи проблемът е бил в някакво смущение.
Ахаа може от тук да се тръгне - телефонът не е хакнат, съответно няма -TweakS- мод инсталиран, нямам и къстъм програма за видеозапис (дори не знам дали съществува такава). Фирмуер - 1.2 / произведен във Финландия.
ясно ,ще трябва да експериментирам , ще пробвам всички вариянти със и без мод ,както и с оригиналния фирм.jindo написа:Ахаа може от тук да се тръгне - телефонът не е хакнат, съответно няма -TweakS- мод инсталиран, нямам и къстъм програма за видеозапис (дори не знам дали съществува такава). Фирмуер - 1.2 / произведен във Финландия.
значи пробвах всички вариянти със мод и без мод ,както и с оригиналния фирм , но смущението си остава .
Пробвах запис при силна музика в кола ,няма това смущение .
Пробвах запис при силна музика в кола ,няма това смущение .
Similar topics
» Външен микрофон при видео запис
» Проблем с видео клиповете
» проблем с флаш видео възпроизвеждане
» Belle проблем с видео и музикалния player
» Звука от слушалката слаб
» Проблем с видео клиповете
» проблем с флаш видео възпроизвеждане
» Belle проблем с видео и музикалния player
» Звука от слушалката слаб