Отваряте ли Ovi Store ?
4 posters
Страница 1 от 1
Отваряте ли Ovi Store ?
Здравейте,
Много интересно. От вчера спря да ми зарежда магазинчето. Увисва на ovi nokia и въртящото се кръгче. В същото време ovi music се отваря. Така беше и преди последния refurbish който направих. При Вас така ли е ?
Много интересно. От вчера спря да ми зарежда магазинчето. Увисва на ovi nokia и въртящото се кръгче. В същото време ovi music се отваря. Така беше и преди последния refurbish който направих. При Вас така ли е ?
sashom- Брой мнения : 32
Re: Отваряте ли Ovi Store ?
Явно причината е била при мен. Вече зарежда.
sashom- Брой мнения : 32
Здравеите,някои може ли да ми даде Backup на файловете на nokia n8 dark grey , защото го рестартирах *#7370# и сега неми работи Ови Сторе Благодаря предварително!
Версия PR 1.2
Софтуерна версия 014.002
Версия PR 1.2
Софтуерна версия 014.002
Силно ти препоръчвам да му направиш Refurbish с Phoenix или Nokia Care Suite. Продуктовия код с който трябва да флашнеш е 059F343.
boby_cage написа:Силно ти препоръчвам да му направиш Refurbish с Phoenix или Nokia Care Suite. Продуктовия код с който трябва да флашнеш е 059F343.
А запазва ли се гаранцията на телефона когато направя Refurbished с Nokia Care Suite ?
Мисля че няма да имаш проблем с гаранцията. Ето в тази [You must be registered and logged in to see this link.] съм качил легална версия на една професионална програма от Nokia за флашване. Мисля че няма да се затрудниш да си флашнеш телефона с нея. Успех!
boby_cage написа:Мисля че няма да имаш проблем с гаранцията. Ето в тази [You must be registered and logged in to see this link.] съм качил легална версия на една професионална програма от Nokia за флашване. Мисля че няма да се затрудниш да си флашнеш телефона с нея. Успех!
реп+ Благодаря ти много всичко мина успешно със Nokia Care suite For Store
Аз го отварям,но не мога да тегля,постоянно ми дава грешка.
x1988- Брой мнения : 31
Местожителство : Мюнхен
Similar topics
» ovi store update
» Проблем с Nokia Store
» Ovi Store проблем.
» nokia store блокира
» Ovi Store - проблем!
» Проблем с Nokia Store
» Ovi Store проблем.
» nokia store блокира
» Ovi Store - проблем!