Пукнатина на HDMI порта на Nokia N8
+5
Dedwen
SoulSurvivor
hahavel
ivo777
vipkiller
9 posters
Страница 1 от 1
Здравеите, от няколко седмици съм горд собственик на съответния телефон и ми се е налагало няколко пъти да ползвам HDMI-а и забелязах, че след 2-рото или 3-тото отваряне се е пропукало капачето точно между буквите "H" и "D". Телефона е закупен от Vivacom, за производител пише Финландия, цвета му е черен или така наречения от нокиа Dark gray. Като се разрових из други форуми останових, че това било доста срещан проблем и се пукало точно там и се среща само при Финдланските броики.
Та има ли някои на който също да му се е пуканало и какво е направил в такъв случеи.
До колкото разбрах от Nokia Care това се вклучвало в гаранцията както и се продавало като отделна част това капаче, но някак си не ми се вижда да ходя да си сменям телефона за една пукнатина и се надявам да не се стчупи напълно за сега е пукнато до средата и така си стой.
Благодаря.
Edit: ако може някои от модераторите само да оправи заглавието, че от бързото писане и недоглеждане стават грешки. Благодаря.
Та има ли някои на който също да му се е пуканало и какво е направил в такъв случеи.
До колкото разбрах от Nokia Care това се вклучвало в гаранцията както и се продавало като отделна част това капаче, но някак си не ми се вижда да ходя да си сменям телефона за една пукнатина и се надявам да не се стчупи напълно за сега е пукнато до средата и така си стой.
Благодаря.
Edit: ако може някои от модераторите само да оправи заглавието, че от бързото писане и недоглеждане стават грешки. Благодаря.
vipkiller- Брой мнения : 42
моят телефон е със същия дефект пукнатината е м-ду H и D също съм го закупил от vivacom явно тяхната партида е дефектна
hahavel- Брой мнения : 58
Местожителство : София
Re: Пукнатина на HDMI порта на Nokia N8
Не е проблема в пратката. Проблема го има и в други страни. Просто тази партида капачета са такива. Едно ново капече струва 5 лева. Можеш да го смениш сам като издарпаш съвсем внимателно сегащнототи за да не се скаса папката която го даржи и да сложиш ново. Ако искаш може да го дадеш на сервиз, но ще чакаш около 1 седмица.hahavel написа:моят телефон е със същия дефект пукнатината е м-ду H и D също съм го закупил от vivacom явно тяхната партида е дефектна
я, като видях тази тема, оказа се, че и моето капаче е пукнато точно там, между h и d, а моят е закупен от globul, явно на много ще е така, ако го загледат на ярка светлина, ей това вече е филм...дано не се счупи лесно...Nokia тотално се излага с такова нещо!!!
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
е то не е проблем де ама всеки ден като го гледам и ми е като трън в очите...гледам хубав телефон и изведнъж тва пукнатото.. грозна работа малко идва
hahavel- Брой мнения : 58
Местожителство : София
в nokia care ги сменяли, ако не гаранционно, то от 3 до 5 лв...ей това са обирджии
Хааа =) И моят го има същия проблем ... бях много се нервирал като го видях преди време и телефона беше още нов и си викам бах за нула време го съсипах
Nokia Care само във Варна ли има?
Nokia Care само във Варна ли има?
Dedwen- Брой мнения : 55
аз моя иначе го чукнах леко странично, по корпуса, но анодизирания алуминий си каза думата, има 2 леки вдлъбнатинки, около милиметър по горния ръб, но почти не се виждат, поради факта, че боята няма как да падне...
дам, аз съм щастливец, че съм във варна май, иначе ще трябва да се поръчат...
Значи ако имам път към Варна да мина от там с гаранция(или с 5 лева) и ще ми го сменят? )
Иначе аз лично съм мнооооооооого доволен от Gorilla Glass наистина ако не е някоя наистина екстремна ситуация проблем няма да има =)))
Иначе аз лично съм мнооооооооого доволен от Gorilla Glass наистина ако не е някоя наистина екстремна ситуация проблем няма да има =)))
ми аз веднъж с една микрофибърна кърпа му бях избърсал стъклото, но преди това, чистих праха по бюрото си, и понеже има един неокантен ръб на него и съм събрал стърготинки във влакната и без да забележа и така избърсах стъклото с нея, ако знаеш какви яки следи оставих по него, и си викам край издрах го...но все пак взех кърпичката си за очила и викам поне да го избърша и познай, ни следа от издрасканото...ще кажеш, че само съм го бил замацал с нещо...ако беше друго стъкло, щях да забравя за красивия си дисплей...кой знае, колко струва стъклото, някъде бях чел май, че около 100-ина лева...
за това капаче казах може да си го смените и сами просто отидете от там от кадето сте си купили телефона - Globul, Vivacom, Mtel. и ги помулете ако имат такива капачета да ви продадат едно. поне от Nokia Care така казаха, че трабвало при операторите да се продават.
за капачето неможе да се стчупи то се пука до малко над тези двете въпросни букви и така си остава. също има възможност като си го смените пак да се пукне. това се далжи на прекаленото често отваряне на капачето не е измислено много много как да бъде и се пукат. за това аз си карам така и нямам никакъв проблем.
за капачето неможе да се стчупи то се пука до малко над тези двете въпросни букви и така си остава. също има възможност като си го смените пак да се пукне. това се далжи на прекаленото често отваряне на капачето не е измислено много много как да бъде и се пукат. за това аз си карам така и нямам никакъв проблем.
90 лева е , но не знам дали толкова е оригиналното.amigoloco написа:ми аз веднъж с една микрофибърна кърпа му бях избърсал стъклото, но преди това, чистих праха по бюрото си, и понеже има един неокантен ръб на него и съм събрал стърготинки във влакната и без да забележа и така избърсах стъклото с нея, ако знаеш какви яки следи оставих по него, и си викам край издрах го...но все пак взех кърпичката си за очила и викам поне да го избърша и познай, ни следа от издрасканото...ще кажеш, че само съм го бил замацал с нещо...ако беше друго стъкло, щях да забравя за красивия си дисплей...кой знае, колко струва стъклото, някъде бях чел май, че около 100-ина лева...
стъклото е така направено, че и да го надраскаш и да си личи само го забърсваш и надрасканото веднага изчезва. това е предимството на Gorilla glass
И моето капаче е пукнато точно през буквата М. Освен това ми е пукната по същия начин и пластмасата точно до аудио жака... Ама гледам да не обръщам внимание.
ПП.
Колегата vipkiller трябва сериозно да поработи върху правописа си...
ПП.
Колегата vipkiller трябва сериозно да поработи върху правописа си...
Teodor- Брой мнения : 71
Местожителство : Sofia
това е защото съм свикнал когато съм пред компютъра всичко ми е на англиски и мразя всички неща които са на кирилица.Teodor написа:Колегата vipkiller трябва сериозно да поработи върху правописа си...
копютъра не е мястото кадето трабва всичко да е на български и на всякаде да се пише така. това си е лично мое мнение.
Сменят ли горната част на н8 във сермиз, и за колко лв...
sabrito- Брой мнения : 8
Капачето в Ментел струва 33 лева със смяната или 30 без, но пада гаранцията по техни думи. А от Нокия кеър Варна ми отказаха да си закупя капаче с опцията да си го сменям сам. Даже им казах че 2 ще купя и да и отчетат работа, но да ми ги пратят с куриер и нъцки.
kagebista- Брой мнения : 12
kagebista написа:Капачето в Ментел струва 33 лева със смяната или 30 без, но пада гаранцията по техни думи. А от Нокия кеър Варна ми отказаха да си закупя капаче с опцията да си го сменям сам. Даже им казах че 2 ще купя и да и отчетат работа, но да ми ги пратят с куриер и нъцки.
Хаха тия мобилни оператори не спират да ме изумяват
И при мен се появи пукнатина до аудио жака.Дали може да се подмени?
plamenmr- Брой мнения : 100
Местожителство : гр.Балчик
Similar topics
» Продавам оригинален HDMI адаптер за Nokia модел CA-156
» Н8 към ТВ с HDMI кабел
» CFW Nokia 701 - Nokia Belle Feature Pack 2 (113.010.1506) Hacked
» Проблем с USB свързване с Nokia Suite и Phoenix на Nokia N8.
» CFW Nokia 603 - Nokia Belle Feature Pack 2 (113.010.1506) Hacked
» Н8 към ТВ с HDMI кабел
» CFW Nokia 701 - Nokia Belle Feature Pack 2 (113.010.1506) Hacked
» Проблем с USB свързване с Nokia Suite и Phoenix на Nokia N8.
» CFW Nokia 603 - Nokia Belle Feature Pack 2 (113.010.1506) Hacked
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|