Да полафим
+28
MIRANOVA
djvoyager
stanchev36
kalcho
vipkiller
tokata16
blutut
vaifa
boiko1
STORM
barir
novak
SoulSurvivor
alexbg67
jojo
Lazzarus
Horror
banga
tomy-jj
boby_cage
Dracona
alexx
goranowwww
MALOUMEN
airone
Jonny
Joro Velichkov
collectorbg
32 posters
Страница 2 от 6
Страница 2 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Да полафим
Честит ви стотен потребител на всички. Нека форума да продължава в същия дух !!
goranowwww- Брой мнения : 62
Еее,не беше честно да ме изпревариш с поздравленията...обаче по повод 3000-ия потребител ще си го върна,да знаеш
ivo777 написа:Еее,не беше честно да ме изпревариш с поздравленията...обаче по повод 3000-ия потребител ще си го върна,да знаеш
Мисля, че няма значение кой е пръв, най-важното нещо е резултата
goranowwww- Брой мнения : 62
Може ли да ми обясните как точно да кача файл от PC-то във форума , че нещо не можах да се справя ? Искам да помогна на един колега с Гармина ,ама не мога да открия опцията ! А също така да ми кажете дали има ограничения в размера на файла , които искам да кача . Благодаря предварително !
MALOUMEN- Брой мнения : 4
Здравейте,
Поздравления и от мен.
Имам питане относно батерията. Споделете, колко време ви издържа? Имам инсталирана програмка Б.Монитор и на нея при напълно зареждане ми показва различни часове- Най-много ми изписва 3дни и 5 часа, а понякога 2дни и 16часа.
През седмицата, като съм на работа го ползвам основно за разговори- по 1час дневно и бързи проверки на поща в интернет.
Основно ме държи по 2 дни, даже някога на работа издъхва и го зареждам.
С режима за спестяване на енергия не намирам особена разлика. Ползвах го в началото само него, но май пак по 2 дни изкарвах. Искам да отбележа, че 3Г съм го спрял.
Споделете при вас как е и по колко дни и часове ви показва тази програмка и колко дни изкарвате с едно зареждане?
Поздравления и от мен.
Имам питане относно батерията. Споделете, колко време ви издържа? Имам инсталирана програмка Б.Монитор и на нея при напълно зареждане ми показва различни часове- Най-много ми изписва 3дни и 5 часа, а понякога 2дни и 16часа.
През седмицата, като съм на работа го ползвам основно за разговори- по 1час дневно и бързи проверки на поща в интернет.
Основно ме държи по 2 дни, даже някога на работа издъхва и го зареждам.
С режима за спестяване на енергия не намирам особена разлика. Ползвах го в началото само него, но май пак по 2 дни изкарвах. Искам да отбележа, че 3Г съм го спрял.
Споделете при вас как е и по колко дни и часове ви показва тази програмка и колко дни изкарвате с едно зареждане?
tomy-jj- Брой мнения : 1
При моята екстремна експлоатация-разговори-20мин. на ден,gps,wi-fi,тестване на приложения,батерията ми издържа ден,ден и половина!
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
Мене пък вчера яко ме ухапа щуреца и си инсталнах чистичък Firmware - без хакове,без модификации и без инсталирани кракнати приложения - само безплатни или легално закупени такива Само не знам колко време ще издържа така
Питане и то не само едно :)
Здравейте,
Поздравления за страхотния форум.От скоро съм с N8 и все още съм супер неориентирана.Изтеглих си няколко неща от тук директно в телефона и след като се съхранят в офис папки и се опитам да ги отворя ми изписва „не се потдържа приложението".Нямах проблеми с теглени игри или друго от Ovi.Моля всеки който не се е изнервил от елементарните въпроси да ми помогне
Поздравления за страхотния форум.От скоро съм с N8 и все още съм супер неориентирана.Изтеглих си няколко неща от тук директно в телефона и след като се съхранят в офис папки и се опитам да ги отворя ми изписва „не се потдържа приложението".Нямах проблеми с теглени игри или друго от Ovi.Моля всеки който не се е изнервил от елементарните въпроси да ми помогне
banga- Брой мнения : 7
@banga,добре дошла на (може би) първата дама в нашия форум,с каквото можем ще помагаме
Скъпи приятели,с огромна радост и гордост мога да заявя,че по отношение на информацията и софтуера,постван тук ние сме на нивото на най-големите световни форуми,а не рядко дори и с едни гърди пред тях Конкретни примери-този форум беше мястото,където за първи път бе постнат хак за най-новия Firmware на Nokia N8 14.002,мястото,където бяха постнати файловете за флаш,както и мястото,където дадени приложения биват публикувани много преди те да се появят в най-големите световни форуми Това е възможно благодарение на усилията на всеки един от нас-както хората от чудесния екип на форума,така и на всеки един човек тук
Не знам дали го осъзнавате,но тук се случва нещо уникално,потвърждението за това е лавинообразното увеличаване на потребителите
Искам да ви кажа,че оттук нататък ни очаква още повече работа...готови сте за това предизвикателство,нали
Скъпи приятели,с огромна радост и гордост мога да заявя,че по отношение на информацията и софтуера,постван тук ние сме на нивото на най-големите световни форуми,а не рядко дори и с едни гърди пред тях Конкретни примери-този форум беше мястото,където за първи път бе постнат хак за най-новия Firmware на Nokia N8 14.002,мястото,където бяха постнати файловете за флаш,както и мястото,където дадени приложения биват публикувани много преди те да се появят в най-големите световни форуми Това е възможно благодарение на усилията на всеки един от нас-както хората от чудесния екип на форума,така и на всеки един човек тук
Не знам дали го осъзнавате,но тук се случва нещо уникално,потвърждението за това е лавинообразното увеличаване на потребителите
Искам да ви кажа,че оттук нататък ни очаква още повече работа...готови сте за това предизвикателство,нали
150-ти регистриран член на форума!
Здравейте,приятели!
Трябва да се чувстваме горди заради случващото се тук,защото то наистина е уникално!На фона на един размирен свят,световна криза,разединение и бурно топяща се българска нация ние успяхме да обединим усилията си и наистина станахме единни!Показахме не само на България,но и на целия свят как се работи в екип и че невъзможни неща няма!От все сърце благодаря на всички,подпомогнали по някакъв начин развитието на този форум!Чудесно е,че все повече хора се ''престрашават'' да споделят опита и уменията си със всички останали,адмирации!
Тук е мястото да поднеса извиненията си на всички,които макар и неволно съм обидил или засегнал по някакъв начин!Извинявай ако има нещо,Саше,ето,правя го пред всички...прости ми ако съм те засегнал или обидил по някакъв начин!Извинете ме и всички,на които не успях да отговоря след запитвания към мен на лични съобщения,имейл и Skype...просто нямам физическата възможност за това,ангажиментите ми са страшно много,а все пак съм обикновен човек,а не робот...
Нека запазим посоката и темпото и с всеки следващ ден ставаме все по-умни,добри и човечни!
Трябва да се чувстваме горди заради случващото се тук,защото то наистина е уникално!На фона на един размирен свят,световна криза,разединение и бурно топяща се българска нация ние успяхме да обединим усилията си и наистина станахме единни!Показахме не само на България,но и на целия свят как се работи в екип и че невъзможни неща няма!От все сърце благодаря на всички,подпомогнали по някакъв начин развитието на този форум!Чудесно е,че все повече хора се ''престрашават'' да споделят опита и уменията си със всички останали,адмирации!
Тук е мястото да поднеса извиненията си на всички,които макар и неволно съм обидил или засегнал по някакъв начин!Извинявай ако има нещо,Саше,ето,правя го пред всички...прости ми ако съм те засегнал или обидил по някакъв начин!Извинете ме и всички,на които не успях да отговоря след запитвания към мен на лични съобщения,имейл и Skype...просто нямам физическата възможност за това,ангажиментите ми са страшно много,а все пак съм обикновен човек,а не робот...
Нека запазим посоката и темпото и с всеки следващ ден ставаме все по-умни,добри и човечни!
Здрасти банда,
С някои от вас сме се засичали по други форуми, някои вече ги няма, но се надявам, че ще можем да си бъдем полезни и тук.
С някои от вас сме се засичали по други форуми, някои вече ги няма, но се надявам, че ще можем да си бъдем полезни и тук.
Horror- Брой мнения : 3
Ооооо,още един безценен играч в отбора Нямаш си и на идея колко ми е драго да те видя тук
Добре дошъл,Лъчо и много приятни мигове
Добре дошъл,Лъчо и много приятни мигове
Во истина воскресе!
Пичове,от утре,27.04.2011-та започвам работа и през деня няма да имам възможност да влизам тук.За реда и добрия тон във форума ще се грижат колегите от екипа,давам им пълни правомощия за адекватна реакция при всяка една конкретна ситуация.
Лек и успешен ден на всички!
ivo777 написа:Пичове,от утре,27.04.2011-та започвам работа и през деня няма да имам възможност да влизам тук.За реда и добрия тон във форума ще се грижат колегите от екипа,давам им пълни правомощия за адекватна реакция при всяка една конкретна ситуация.
А на теб - спорна (и добре платена) работа на новото работно място
Lazzarus- Брой мнения : 16
Местожителство : Густо, майна!
Мерси.Че е спорна-спорна е,но заплащането хич не го бива-заплатата е малко над 300лв...
Днес със синковеца гледахме ''Бързи и яростни (Удар в Рио)'' 5 в кино ''Арена'' (МОЛ Велико Търново)...е няма такъв кеф,честно Всяка една стотинка от 24-те изхарчени лева си заслужаваха Даже и поснимах малко видео в киносалона
Вече втори ден съм с Linux и много се кефя По-точно УСУ 6.2 мини (базирана на Ubuntu 10.10),български проект е,ето и официалната им страница [You must be registered and logged in to see this link.]
Юни месец тази година се очаква УСУ 7,която ще е базирана на Ubuntu 11.04
Юни месец тази година се очаква УСУ 7,която ще е базирана на Ubuntu 11.04
И на мен много ми допада Ubuntu-то. Но по скоро е подходящ за Netbook или малък лаптоп, който няма много сериозен hadware и не се използва за игри. Моя лаптоп го използвам и за тежки игри. Но за малко преносимо лаптопче е перфектен. Много по лек и симпатичен ми е от Win7
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Страница 2 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 2 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите