Да полафим
+28
MIRANOVA
djvoyager
stanchev36
kalcho
vipkiller
tokata16
blutut
vaifa
boiko1
STORM
barir
novak
SoulSurvivor
alexbg67
jojo
Lazzarus
Horror
banga
tomy-jj
boby_cage
Dracona
alexx
goranowwww
MALOUMEN
airone
Jonny
Joro Velichkov
collectorbg
32 posters
Страница 4 от 6
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Да полафим
alexbg67 написа:Ай ся, батАнжи най-много я харесвам в ролята на Джиа
За ''Wanted'' ли говорим или за оня филм дет го раздаваше лесбо...пфф,готинките взеха да ме цакат лошо вече,одрътех,ама не поумнех
Тя каката нещо напоследък много измършавя.
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
STORM написа:Казва,че му зарежда за толковаинсталирал 28 мб игра за 1 секунда ми отнесе кратуната...
Re: HTC One X [Re: ]
Автор: Premium Customer
Дата: 12.04.2012 22:49
Аз от днес го имам. Досега ползвах Desire, но искам да кажа, че с ONE X се преродих !!!! Благодаря на Mtel и HTC за подаръка !
Държи се супер стабилно, камерата е прекрасна, зарежда сайтове за секунда, инсталира ми Temple Run (игра от 26 мб) за ЕДНА секунда. Думи нямам. Супер )
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Абе,някой от вас няма ли да се престраши да си вземе MeeGo базирано устройство,та да поразвием малко този раздел...или да го затривам,какъв е смисъла да стои така празен
Ако не ти дърпа от сметката за ток нека си седи...
Хехехехе,кефиш
Абе не дърпа,ама така презен ме дразни...както взе и да ме дразни английската секция...явно има някакъв заговор срещу мен да ми бъдат скъсани нервите...както чрез форума,така и да бъда уморен от глад,отказвайки ми работа от страна на всички БГ ''работодатели''
Абе не дърпа,ама така презен ме дразни...както взе и да ме дразни английската секция...явно има някакъв заговор срещу мен да ми бъдат скъсани нервите...както чрез форума,така и да бъда уморен от глад,отказвайки ми работа от страна на всички БГ ''работодатели''
Това последното е много гадно, бил съм в подобна ситуация, а малко след като се роди моята сладуранка, и почерпих колегите за повода, шефът на отдела ме дръпна да ми каже, да си търся другаде място из фирмата, че само аз съм бил пригоден да се оправя, а и съм единствения без "гръб".
Жената и тя беше преди време над година без работа и си спомням, само пуши, чопли семки и бе кълбо нерви - ако знаеш само как те разбирам, но то с разбиране не става... За съжаление...
Ако Форинър и МийГоо секциите те нерват, е@и им мамата!..
Но само си пази нервите, защото те могат да съсипят цялото ти здраве... Доколкото е възможно бъди позитивен!!!
Жената и тя беше преди време над година без работа и си спомням, само пуши, чопли семки и бе кълбо нерви - ако знаеш само как те разбирам, но то с разбиране не става... За съжаление...
Ако Форинър и МийГоо секциите те нерват, е@и им мамата!..
Но само си пази нервите, защото те могат да съсипят цялото ти здраве... Доколкото е възможно бъди позитивен!!!
Ами общо-взето аз така и правя...
Този форум прави прецедент в сторията.Какво имам предвид ли?Във всички други форуми лайкаджийските теми са най-посещавани,тук пък всичко е на обратния полюс,иди та разбери...феномен
Този форум прави прецедент в сторията.Какво имам предвид ли?Във всички други форуми лайкаджийските теми са най-посещавани,тук пък всичко е на обратния полюс,иди та разбери...феномен
Аз взех на жена ми една Н9-ка,преди да прочета постовете ти в Meego секцията.Не мога да кажа,че е по-кофти от моята Н8-ца.Проблема е в липсата на софтуер за него,като и този сайт не прави изключение.Би било много добре,ако някой намери нещо да го постне в секцията.Като цяло не ми става ясно защо Нокия поддържат на изкуствено дишане Симбиан,а са се отказали от този доста интересен проект.Сега като чета из нета нещата им са тръгнали доста добре с Майкрософт,така че не очаквам положението с Меего да се подобри.Жалко!
НЕ я закривай-дава цвят..
НЕ я закривай-дава цвят..
vaifa- Брой мнения : 31
Който има идеи са споделя,че вече взех да откачам [You must be registered and logged in to see this link.] ...
ivo777 написа:Който има идеи са споделя,че вече взех да откачам [You must be registered and logged in to see this link.] ...
Пробваи с това: [You must be registered and logged in to see this link.]
1. Right-click on the speaker icon
2. Select playback devices
3. Click on the speaker properties
4. Go to the enhancements Tab
5. Махни отметката на "Disable All Sound Effects"
6. Click OK. You're done!
tokata16- Брой мнения : 29
Иво, съветвам те да пуснеш тема в [You must be registered and logged in to see this link.] там ще ти помогнат
tokata16- Брой мнения : 29
ivo777 написа:Прекалено лесно би било да е от това.
Ако някой има идея за какво иде реч да казва...
и аз имам същия проблем и то се появява когато ми прегрее видео картата, но като четох из интернет за този проблем може да баде от някакъв проблем с HDD-то, PSI-ex слотовере или паметта.
но така и неможях да намеря решения на този проблем. но си мисля че при мен е от видео картата защото се получава само когата играя някои игри доста време и тогава видеото преграва.
незнам при теб от какво може да е, но по това което се случва при мен те съветвам да продухаш с нещо лаптопа/компютъра и има вариант да спре да ти го дава.
ако го закараш на сервис ти гарантирам че няма да могат да ти кажят каде ти е проблема и да го решят.
vipkiller- Брой мнения : 42
Според мен е асинхрон между драйвер и хардуер, не сън пробвал windows 7 Pro, но с ultimate версията не съм имал подобни проблеми дори и със стария си компютър и семейния лаптоп, които са вече на по 5-6 години и мисля че е ясно, че не им е било предвидено да подкарат 7-цата...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Латпопа е почистван преди 2 дена.Аз също съм убеден,че проблема е неразбирателство между OS и даден хардуерен компонент.Проблема при лаптопите е,че набора от драйвери е крайно ограничен и няма как човек да прави експерименти с различни такива,както е при настолните.За щастие машината ми се погажда отлично с Windows 8,ще карам с него и дано по-нататък като излезе RTM-а се появи изгодна оферта за покупката му или читав активатор.
@vipkiller,дано се оправяш с руския [You must be registered and logged in to see this link.]
За съжаление чак днес попаднах на темата (снощи инсталирах и настроих Windows8),иначе можех още малко да го помъча проблема.
За съжаление чак днес попаднах на темата (снощи инсталирах и настроих Windows8),иначе можех още малко да го помъча проблема.
Тази секция Андроид... ако някой ми беше казал, че я има тук, щях да го обявя за безвкусен шегаджия... Иво, какво породи стъпката, далновидност, виждаш в бъдещето?..
На почти всеки друг бих казал нещо различно,но на теб ще споделя истината...просто се опитвам да спася кожата на форума.
Съвсем сериозно сега, приятно ме изненада. Надявам се да се развие бързо и пълноценно. Но има доста конкуренция в това отношение...
Искрено желая успех на форума, независимо коя платформа ще се поддържа по-масово!
Искрено желая успех на форума, независимо коя платформа ще се поддържа по-масово!
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 4 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите