Symbian ANNA официално
+20
STORM
SmasHinG
SoulSurvivor
novak
Teodor
smssms
predator_v_bg
ivchoiv
izchatkal
thedevil4
achodemo
ivo777
sashom
Dedwen
baibrother
boby_cage
dragonn2
vipkiller
Stanger
pslabakov
24 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Symbian ANNA официално
Symbian ANNA излезе официално
Списъка с продукт кодовете се увеличава .. все още моя го няма ...
Списъка с продукт кодовете се увеличава .. все още моя го няма ...
pslabakov- Брой мнения : 49
Re: Symbian ANNA официално
Здравейте! Щом е излязло официално, защо още не може да се изтегли?
Stanger- Брой мнения : 4
Къде прочете, че е излязла офицялно ?
Като се още на станицата на [You must be registered and logged in to see this link.] показва, че последната версия е: 014.002
Като се още на станицата на [You must be registered and logged in to see this link.] показва, че последната версия е: 014.002
vipkiller- Брой мнения : 42
Днес видях че в Software Updates на тела (C7) има C7 Device Software - Use your PC to update. Обаче като го вържа към компа и дам ъпдейт, показва че е up to date. Явно още няма ъпдейт
dragonn2- Брой мнения : 15
Местожителство : Sofia
navifirm ... до преди 1 час имаше файловете за 130 продукови кода ..
pslabakov- Брой мнения : 49
Много добри новини. Официално имаме Symbian Anna с БГ меню. Продуктовите кодове за N8 са:
0599899: russian_blu_hungary
0599771: russian_dg_hungary
0599847: russian_gr_hungary
0599919: russian_or_hungary
0599827: russian_wh_hungary
Приятно флашване
0599899: russian_blu_hungary
0599771: russian_dg_hungary
0599847: russian_gr_hungary
0599919: russian_or_hungary
0599827: russian_wh_hungary
Приятно флашване
моят продуктов код е 059D8G5, в Navifirm ъпдейт има, ако го поискам от телефона не дава ъпдейт. с Анна изтеглена оттук съм.
Даунгрейд ли трябва да правя?
Даунгрейд ли трябва да правя?
baibrother- Брой мнения : 67
Въпроса ми е може ли след като съм качил Belle да сложа пак Анна? И как? =)
Dedwen- Брой мнения : 55
Навифирм-а постоянно ми плюе грешки и не зарежда !?
sashom- Брой мнения : 32
Същото е и при мен. Може би в момента са натоварени сървъритеsashom написа:Навифирм-а постоянно ми плюе грешки и не зарежда !?
За всички,които им ''плюе'' грешки: [You must be registered and logged in to see this link.]
то хубаво, ама не всички сме с N8 Както и да е на мен не ми пречи да изчакам още 2-3 дни ако трябва.
Вече тръгна. Navifirm 1.2 вижда версия 024.001 а навифирм 1.3 не я вижда. Не знам бъркам ли някъде но до този извод стигам. Е качих я , но ми е скучна и дърпам белето на Иво.
sashom- Брой мнения : 32
sashom написа:Вече тръгна. Navifirm 1.2 вижда версия 024.001 а навифирм 1.3 не я вижда. Не знам бъркам ли някъде но до този извод стигам. Е качих я , но ми е скучна и дърпам белето на Иво.
Може ли някой да прати файловете за оригиналната Анна? Че на мен и двата навифирма не ми ги показват
Dedwen написа:sashom написа:Вече тръгна. Navifirm 1.2 вижда версия 024.001 а навифирм 1.3 не я вижда. Не знам бъркам ли някъде но до този извод стигам. Е качих я , но ми е скучна и дърпам белето на Иво.
Може ли някой да прати файловете за оригиналната Анна? Че на мен и двата навифирма не ми ги показват
натисни "Clear Local Cache "и ще ти ги покаже !!!!
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
achodemo написа:Dedwen написа:sashom написа:Вече тръгна. Navifirm 1.2 вижда версия 024.001 а навифирм 1.3 не я вижда. Не знам бъркам ли някъде но до този извод стигам. Е качих я , но ми е скучна и дърпам белето на Иво.
натисни "Clear Local Cache "и ще ти ги покаже !!!!
Благодаря Реално има ли някаква разлика между двете Ани?
Не знам, мен повече не ме интересуват никакви анни , гергани и прочие . Забодох Били и няма за какво да се връшам на зад , Анна вече е история !!!!
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
achodemo написа:Не знам, мен повече не ме интересуват никакви анни , гергани и прочие . Забодох Били и няма за какво да се връшам на зад , Анна вече е история !!!!
И аз съм с Belle вече обаче има значение според мен дали има разлика между Анните защото Belle е базирана на тях и ако офицялната е по-добра и бърза би трябвало и Belle да бъде поне по реда на логиката =)
Според мен няма значение върху какво ъпдеитваш дали официалната анна или неофициалната няма значение тя бива заличена за сметна на беллето (с което вече съм и съм изумен как променя телефина и колко добре изглежда)
thedevil4- Брой мнения : 18
Belle за C7 или е тъмна индия
izchatkal- Брой мнения : 3
Днес упдейта вече е на лице. В момента го инсталирам
EDIT: Еми да, инсталира си се нормално от Ови-то. След това свали 2 ъпдейта по 30 МБ , NFC , някаква игра на OVI Maps, MS OC.
Като цяло не се усеща съществена разлика. Като изключим мазното преминаване между десктопите и QWERTY в портрет, нищо интересно няма в Анна.
EDIT: Еми да, инсталира си се нормално от Ови-то. След това свали 2 ъпдейта по 30 МБ , NFC , някаква игра на OVI Maps, MS OC.
Като цяло не се усеща съществена разлика. Като изключим мазното преминаване между десктопите и QWERTY в портрет, нищо интересно няма в Анна.
Преди да инсталирам Анна,имах български на телефона.След като го инсталирах изчезна.Мислех,че след като излезе официалната версия,нещата ще се оправят.Днес през телефона ми даде два налични ъпдейти за Анна.Инсталирах ги но български език така и не се появи....
ivchoiv- Брой мнения : 26
Местожителство : София
Иво ако може да ми дадеш същото но за C6-01 ще съм ти задължен!ivo777 написа:За всички,които им ''плюе'' грешки: [You must be registered and logged in to see this link.]
ПП:Намерих го
predator_v_bg- Брой мнения : 76
Здравите, някой дали е ъпдейтвал със Анна с продуктов код 059F343? Телефона ми е закупен от Виваком, но съм го флашвал с един от custom firmware на ivo777? Дали това има значение или просто за моя продуктов код не е излязла Анна-та?
smssms- Брой мнения : 19
Това е продуктовия код за България, Dark Grey. Още не е излязъл ъпдейта за нас. Не знам как стоят при теб нещата, тъй като не съм флашвал с custom fw, някой по-запознат да ти каже какво да правиш като излезе официалния update.
Teodor- Брой мнения : 71
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Ъпдейт за Symbian^3 OS - Symbian Anna!!!
» RQ:Symbian Anna за C7
» Symbian Anna за Е7
» Symbian Anna за Nokia N8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Symbian Anna 25.007 by ivo777
» RQ:Symbian Anna за C7
» Symbian Anna за Е7
» Symbian Anna за Nokia N8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Symbian Anna 25.007 by ivo777
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите