CFW Symbian Anna OFFICIAL N8 FW 22.014 by ivo777
+38
suio
ditomi
marmota
vlad0
polikraiste
ivosi
alexbg67
vipkiller
mdjurov
xerion
zeox
novak
aftermax
darko1acab
pavelyonov
ninja75
Angelinoff
emomanolov
boiko1
SmasHinG
barir
kagebista
STORM
Stanger
blutut
sven4o
mariankolev
AD_Ofink
westcoast5
uglyipl
$©@®N™
Dedwen
achodemo
SoulSurvivor
Joro Velichkov
collectorbg
sashom
ivo777
42 posters
Страница 4 от 8
Страница 4 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: CFW Symbian Anna OFFICIAL N8 FW 22.014 by ivo777
Мога ли без да префлашвам да инсталирам файла camera_update_N8.sis от архива на предишната версия?
boiko1- Брой мнения : 183
Местожителство : София
Ми не ми се ще да става мазало ,единственото което ме спира е че после пак трябва да инсталирам некои програми.
И още едно въпросче-в тази версия имали опция от кйоято да видя кои приложения стартират с телефона и дали мога да забраня тяхното стартиране?
И още едно въпросче-в тази версия имали опция от кйоято да видя кои приложения стартират с телефона и дали мога да забраня тяхното стартиране?
Здравейте,
флашнах успешно с първата версия модната от "ivo777" и след като реших да пробвам с новата, откривам, че в папка /products освен папка RM-596 има и три кофигурационни файла.Въпроса е трябва ли да ги изтрия или само да сменя съдържанието на папка RM-596 с новото?
Благодаря предварително на всички!
флашнах успешно с първата версия модната от "ivo777" и след като реших да пробвам с новата, откривам, че в папка /products освен папка RM-596 има и три кофигурационни файла.Въпроса е трябва ли да ги изтрия или само да сменя съдържанието на папка RM-596 с новото?
Благодаря предварително на всички!
barir- Брой мнения : 136
при мен на този последния релийз, не работи вградения мод за вибрация при активно повикване...затова ще си го инсталирам допълнително...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Няма начин да не работи,залагам си главата и репутацията.
е аз съм с нея от снощи...а няма как да съм объркал нещо при флаша, така че само тази опция да не работи...просто коментирам, а и аз си имам инсталационния файл, така че не ми е проблем...
иначе релийза е супер...на стария незнам защо, при стартиране всеки път се опитваше да ми се свърже с wi-fi интернет, преди това не ми се беше случвало...
сега ако имаше и по-практично qwerty...поне цифрите да бяха над буквите, че да са бързо достъпни...
иначе релийза е супер...на стария незнам защо, при стартиране всеки път се опитваше да ми се свърже с wi-fi интернет, преди това не ми се беше случвало...
сега ако имаше и по-практично qwerty...поне цифрите да бяха над буквите, че да са бързо достъпни...
amigoloco написа:при мен на този последния релийз, не работи вградения мод за вибрация при активно повикване...затова ще си го инсталирам допълнително...
При мен работи!!!!!!!!!!!
boiko1 написа:amigoloco написа:при мен на този последния релийз, не работи вградения мод за вибрация при активно повикване...затова ще си го инсталирам допълнително...
При мен работи!!!!!!!!!!!
ivo777 написа:Няма начин да не работи,залагам си главата и репутацията.
Благодаря за подкрепата.
ivo777 написа:boiko1 написа:amigoloco написа:при мен на този последния релийз, не работи вградения мод за вибрация при активно повикване...затова ще си го инсталирам допълнително...
При мен работи!!!!!!!!!!!ivo777 написа:Няма начин да не работи,залагам си главата и репутацията.
Благодаря за подкрепата.
И аз благодаря за този фирм-работи безупречно
ми то кой да се сети, че като ми е изключена вибрацията на профила, няма да ми работи и мода...извинявам се за невежеството си...но ми е интересно, защо от време на време ми забива акселерометъра, (предполагам той отговаря за заглушаване на звука при звънене от повикване и аларма)...и като и дам на опциите в настройките на сензора изкл/вкл и се оправя, все едно е заспал и аз го събуждам...
amigoloco написа:ми то кой да се сети, че като ми е изключена вибрацията на профила, няма да ми работи и мода...извинявам се за невежеството си...но ми е интересно, защо от време на време ми забива акселерометъра, (предполагам той отговаря за заглушаване на звука при звънене от повикване и аларма)...и като и дам на опциите в настройките на сензора изкл/вкл и се оправя, все едно е заспал и аз го събуждам...
Мислех да ти кажа да провериш дали е включена вибрацията,но не мислех че точно това си изпуснал в настройките
Аз за сега не съм имал проблем с акселерометъра.След като ъпдейтнеш връщаш ли се бекъпа?
само веднъж съм правил тая грешка и никога повече...
а това показване за изтегляне на файл в интернет брузъра при отваряне на всяка една страница, вече ме подлудява...Иво ако го оправиш и това, цена няма да имаш...
Това с тегленето на този файл при браузване из форума нямам идея как може да се фиксне...при Belle го няма този проблем,затова и пак съм с красавицата
тия програмисти от нокия, ще кажеш че от дърветата в южна африка са ги брулили...толкова време бавят ъпдейти и накрая официалния пак с бъгове...
Ми нека си чупят главите кат не щат да ме вземат при тях на работа
Могат ли да се подписват не-сертифицирани приложения, игри и т.н.?
ivo777 написа:Ми нека си чупят главите кат не щат да ме вземат при тях на работа
потрай още малко и Симбиан да узреят, след като и Ейпъл вече го направиха:
"Преди няколко месеца Apple наеха автора на приложението за iOS MobileNotifier, а сега и създателят на JailbreakMe също отива на стаж в компанията. Ник Алегра засега не е получил постоянна работа в компанията, която Стив Джобс напусна, но не е изключено стажът му да се превърне в такъв. Интересно е, че Apple промениха подхода си към хората, които хакват iOS, и вече се опитват да ги привличат на работа. Наскоро писахме, че създателят на CyanogenMod - един от най-популярните варианти на Android, започва работа в Samsung."
[You must be registered and logged in to see this link.]
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
aftermax написа:Могат ли да се подписват не-сертифицирани приложения, игри и т.н.?
Искаш да кажеш могат ли да се инсталират не-сертифицирани приложения, игри и т.н-да могат.
Хахахахаха...да наистина, еми объркал съм се, то с такива дето са покрай мен как не съм луднал още незнам,..хахаха благодаря за корекциятаboiko1 написа:aftermax написа:Могат ли да се подписват не-сертифицирани приложения, игри и т.н.?
Искаш да кажеш могат ли да се инсталират не-сертифицирани приложения, игри и т.н-да могат.
Преди да флашна нямах проблем с тегленето от Ovi Store, сега само зарежда без да прави нищо, дори когато дам отказ няма промяна. Та въпроса ми е, това някакъв проблем с софтуера ли е, или нещо от телефона? Поздрави
Искам да попитам .Ако направя формат на С/ и D/ и после флашна по метода дед иуесби проблем ли щтее или не?
ninja75- Брой мнения : 11
след, като там няма да остане нищо, какъв ти е проблема - никакъв...няма проблеми да го направиш, стига да намираш смисъл в това...ninja75 написа:Искам да попитам .Ако направя формат на С/ и D/ и после флашна по метода дед иуесби проблем ли щтее или не?
Здравейте,
Поразтърсих се из форума но така и не видях да има пусната Anna C7 (мога да си изтегля от Navifirm, но ми се искаше нещо барнато от Иво, като настящия фирм за N8), някой може ли да препоръча фирмуер с Ана, хак, субтитри и тн. екстрички които ги има в този фирм?
И едно въпросче, флашването премахва ли кодирането към оператор на телефона?
Поразтърсих се из форума но така и не видях да има пусната Anna C7 (мога да си изтегля от Navifirm, но ми се искаше нещо барнато от Иво, като настящия фирм за N8), някой може ли да препоръча фирмуер с Ана, хак, субтитри и тн. екстрички които ги има в този фирм?
И едно въпросче, флашването премахва ли кодирането към оператор на телефона?
zeox- Брой мнения : 8
Страница 4 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Anna 25.007 by ivo777
» Symbian Anna by ivo777 N8 RM-596 FW14.002
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл made by Ivo777 reworked by SoulSurvivor
» Nokia N8 FW 22.014 (Symbian Anna) Hacked by ivo777
» Symbian Anna 25.007 by ivo777
» Symbian Anna by ivo777 N8 RM-596 FW14.002
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл made by Ivo777 reworked by SoulSurvivor
» Nokia N8 FW 22.014 (Symbian Anna) Hacked by ivo777
Страница 4 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|