Dodge Challenger by ivo777
+4
boby_cage
novak
jojo
ivo777
8 posters
Страница 1 от 1
Re: Dodge Challenger by ivo777
Иво, как си направил фона на датата и часовника прозрачен?
jojo- Брой мнения : 115
Местожителство : София
В Ови Стор има тема която е прозрачна - Grey Lights By Arjun Arora. Безплатна е.
Има само леко дразнещ фон из останалите менюта, та ако може бат Иво да премахне фона и да го направи черен - тогава темата Grey Lights By Arjun Arora ще е перфектна
Има само леко дразнещ фон из останалите менюта, та ако може бат Иво да премахне фона и да го направи черен - тогава темата Grey Lights By Arjun Arora ще е перфектна
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
Поръчката е изпълнена
[You must be registered and logged in to see this link.] с черен тапет
[You must be registered and logged in to see this link.] със стандартния тапет
Боби, много ти благодаря!
jojo- Брой мнения : 115
Местожителство : София
Иво ако може дай тапет само на Доджа и тапет за телефона и оригиналният тапет за комютъра.
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
мисля че това е оригиналната снимка [You must be registered and logged in to see this link.]SmasHinG написа:Иво ако може дай тапет само на Доджа и тапет за телефона и оригиналният тапет за комютъра.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Това е нещо подобно но не точно същотоamigoloco написа:мисля че това е оригиналната снимка [You must be registered and logged in to see this link.]SmasHinG написа:Иво ако може дай тапет само на Доджа и тапет за телефона и оригиналният тапет за комютъра.
Да, върху другата е работил photoshop или някоя друда подобна програма...SmasHinG написа:Това е нещо подобно но не точно същотоamigoloco написа:мисля че това е оригиналната снимка [You must be registered and logged in to see this link.]SmasHinG написа:Иво ако може дай тапет само на Доджа и тапет за телефона и оригиналният тапет за комютъра.
Така е оригиналната снимка е твойта, но тази на Иво е тунингована с фотошопа най-вероятно насени светлини на фарове и тонове и зуум и още. Аз искам абсолютно същият тапет като на Иво искам го в размер за телефона и оригиналният му размер за компютъра за десктопаamigoloco написа:Да, върху другата е работил photoshop или някоя друда подобна програма...SmasHinG написа:Това е нещо подобно но не точно същотоamigoloco написа:мисля че това е оригиналната снимка [You must be registered and logged in to see this link.]SmasHinG написа:Иво ако може дай тапет само на Доджа и тапет за телефона и оригиналният тапет за комютъра.
Yes pleaseАз искам абсолютно същият тапет като на Иво искам го в размер за телефона и оригиналният му размер за компютъра за десктопа
STORM- Брой мнения : 112
Местожителство : Plovdiv
За PC (1366x768):
[You must be registered and logged in to see this link.]
За телефона (640x640):
360x640:
[You must be registered and logged in to see this link.]
За телефона (640x640):
360x640:
е браво, който и да е правил ефектите се е постарал определено...
boby_cage написа:Поръчката е изпълнена
Боби, много благодаря!
Ако не е вече много нахално и ангажиращо (вече ти си шефа и всички на теб разчитат), би ли наравил същата манипулация и с темата Red Lights By Arjun Arora.
Ако ти е по-лесно направи описание в "Общи уроци", за да се освободиш вече от подобни на моята молби!
Благодаря за постоянството, труда и отделеното време.
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
Готово!
[You must be registered and logged in to see this link.] съм качил програмата, с която редактирам темите. Тапета и фона се редактират като се едитне .skn файла. В секцията Resources - Background се заменят Background (това е фона на темата) и Idle Background (това е тапета на темата). Ако знаете кои са точно файловете можете направо да редактирате .mbm файла, като замените съответните изображения (новите изображения трябва да са в същия формат и размери като стандартните, за .mbm файла са в .bmp формат)
[You must be registered and logged in to see this link.] съм качил програмата, с която редактирам темите. Тапета и фона се редактират като се едитне .skn файла. В секцията Resources - Background се заменят Background (това е фона на темата) и Idle Background (това е тапета на темата). Ако знаете кои са точно файловете можете направо да редактирате .mbm файла, като замените съответните изображения (новите изображения трябва да са в същия формат и размери като стандартните, за .mbm файла са в .bmp формат)
Здравейте, опитвам се да инсталирам темата на Иво, но ми дава проблем със сертификата. Някой има ли този проблем?
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Ето подписана версия [You must be registered and logged in to see this link.]Bobkata3302 написа:Здравейте, опитвам се да инсталирам темата на Иво, но ми дава проблем със сертификата. Някой има ли този проблем?
Similar topics
» [CFW]Smart Technologies by ivo777 N8 RM-596 14.002 v1/v2
» Black Illusion by ivo777
» [CFW]Black Illusion by ivo777 N8 RM-596 14.002 PR1.2
» Symbian Anna 25.007 by ivo777
» Goodbye CFW for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Black Illusion by ivo777
» [CFW]Black Illusion by ivo777 N8 RM-596 14.002 PR1.2
» Symbian Anna 25.007 by ivo777
» Goodbye CFW for Nokia N8 RM-596 by ivo777
Страница 1 от 1
Права за този форум: